Популярни снимки за

Всички снимки

Заяждат ли се с нас или ни критикуват?

козмо да не би да те е страх от критика спрямо твоите снимки
Не ме е страх, но не желая критика от кой да е...още повече, моите снимки са перфектни и най-прекрасни на света! Не забравяй това!
козмо, i034]
Аз лично много държа на коментарите защото в крайна сметка за мене е важно да се науча да снимам по добре. Освен това специално този сайт мисля че е по атрактивен и интересен от други в които съм влизала. И си помислете още веднъж КРИТИКИТЕ са много ПОЛЕЗНИ
Относно обидните думи под някои снимки смятам че виновният не е само от едната страна т.е. истината е някъде там ....
Нека се забавляваме и да научим полезни неща .
И още нещо ПРОТИВ СЪМ ДА СЕ ЗАБРАНЯВА ВЛИЗАНЕТО В САЙТА НА ОПРЕДЕЛЕНИ АВТОРИ примерно сега ми липсват коментарите на JUMBO и то много! Аз лично не критикувам защото не съм на нужното ниво но чета критичните коментари с надежда да науча повече
да,да,никой не трябва да се засяга и заяжда,но като ти завлезне фотографията и станеш по амбициозен,започваш да се дразниш от критиката или да се учиш отнея,нека всеки да избере пътя си,но за едно съм сигурен ,ЧЕ
трябва да има коректив независимо в кое лице , сайта достатъчно е весел и уютен ,но трябва да стане и по фотографски
Ако трябва да бъдем по-сериозни, ще кажа че са малко хората които наистина умеят да критикуват градивно (май в момента се сещам само за vadin). Градивна критика не означава да кажеш на някой какво е направил (за да е лоша фотографията му и когато той не възприеме критиката, да го обиждаш) а какво е трябвало да направи (за да е по-добра , което пак не дава гаранция че критиката ще бъде разбрана). Толкоз..не ми се пише повече...от опит знам, че по-дългите постове никой не ги чете
За критиката! Който не я понася - да си забрани коментарите!
Що не казахте че ЩРАУС е обида бе... нямаше да го пускам....

ХОРА ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ КАКВО СЪМ ПИСАЛ ПОД ТАЗИ СНИМКА БЕ... АЗ ОБИДИ НЕ ВИЖДАМ....

ИВОТО - съжалявам юзъре ако със щрауса ми съм те обидил... но съвсем добронамерено смятам, че моята сапунерка ще се справи по-добре и без статив със снимка като тази, за която спорихме(нали все пак е сайт за фотогграфия).... какво да правя... обичам си сапунерката... не знаех че е ОБИДА ТОВА ДА СИ ГОВОРИМ ЗА ФОТОГРАФИЯ....

НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ТОВА Е ОБИДА - АКО Е СЪЖАЛЯВАМ... ако ИВОТО се чувства засегнат, ако съм го нагрубил, обърнал към него със обидни думи, хули, ако съм го нарекал нецензурно - нека каже - ще проверя отново какво съм писал, късно беше не помня - АКО е така.... публично ще се извиня....

(чуди се дали да понапише още някой работи или не...)
Админ - лоши са ти примерите.... в едната снимка нсираков хич и не се е обадил... в другата не е казал НИТО ЕДНА ОБИДА (освен това че снима по-добре.... ама смятам това не е нещо, което не се знае нали)....
виж под едната снимка БОЗО е писал глупости... ама за него няма "заподозиране" интересно защо....
о кеф, сапуна се заформя :D
аа не - не се смятам за виновен, и ако има репресии ще го сметна за саморазправа....

Явно тук има хора на които сме неудобни и гледат да ни разкарат

Само да питам?

Ако ме кажат
теб те е яд,че у ваше село няма как да снимаш подобни неща , а?

по-голяма обида ли е от това да кажа
МОята сапунерка снима по-добре

ДА ЗАПИТАМ АЗ??? (не чакам отговор)
хмм репликата ми отиде над тази на бинин
време е да се организира един турнамент
с коне и копия... оцелелия ш са смей последен
Добра идея, аз от кога предлагам да си спретнем едно пейнтболче от форума вече и времето се оправи..така че в събота може да се пробваме
(смирено моли за възможност да отговори на бинин)

Аз не мога да яздя... пък макар да съм от село... виж книжка имам, може да спретнем едно рали...
Докато слушах "Money for nothing" ми дойде една идея...

Казвате дразните се от критика... тогава защо няма опция "НИ ЩЪ КОМЕНТАРИ" както има опция "НЕ ИСКАМ ДА СЕ ГЛАСУВА" и "НЕ ИСКАМ РЕДАКЦИЯ НА СНИМКА"... само че се мери с един аршин - дето се казва "каквото за Гол Асан такова за наш Петко"
тогава снимката се показва и нищо повече - Авторът спокоен - няма критика - само дето и хвалебствия няма да има...

Ей това ако не е демократично и соломоново решение...

Редактирано от автора , 28.03.2006 14:56:56

ам ники :))) то цялата тема е затва бе :)))
админа пита дали сме навити
аз да карам не моа :)) с кон ми е по-добре
Интресно що никой не иска да види как със СИ111 дето уж не се понасяме с нея си говорим мирно и тихо тук...

http://www.4coolpics.com/show.php?aut=3088&id=45330
nsirakov, т`ва па с непонасянето от къде го измисли
си111 - ще дойда до Шумен да видиш тогава :)
да, това го има вече практика, както може би всички знаят в други сайтове и мисля, че е доста правилно - хем не всеки ще може да трие всичко под снимките си, хем ще създаде повечко работа на Админ-а или който там се заеме да отсъжда кой коментар е груб и кой да се трие
nsirakov, ще се радвам да се видим
кво има в шумен?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола