Популярни снимки за

Всички снимки

Заяждат ли се с нас или ни критикуват?

Мисля си, че тези две снимки не съдържат обиди, под първата може да се каже че има малко по-разгорещен спор, но лично аз обиди не видях. Дори бих го възприел, като малко по-грубичък майтап. Под втората не видях също нищо лошо. Малко майтапи. Е, лично моето мнение е, че трябва да си оставим нещата, както са в момента. Иначе сайта ще загуби част от колоритните си потребители.

Редактирано от автора , 28.03.2006 16:31:26

binin, GQG е в Шумен
vadin
ей обърнахте темата на чат... а ние "обичайните заподозрени" пак ни оставихте на заден план...
Я елате всички в Шумен да се разберем!!! Ако трябва да се сбием, че да ни мине мерака да се заяждаме!!!
http://www.4coolpics.com/forum.php?c=1&t=9132
Не спамете темата за Шумен там ще се пие , то е ясно

Редактирано от автора , 28.03.2006 16:40:26

Gafa И ще се снима ЯКООО!
Може да намина да ви видя за една вечер , ще съм на търново тогава за една седмица
GALA VARNA написа:Аз лично много държа на коментарите защото в крайна сметка за мене е важно да се науча да снимам по добре. Освен това специално този сайт мисля че е по атрактивен и интересен от други в които съм влизала. И си помислете още веднъж КРИТИКИТЕ са много ПОЛЕЗНИ.

Ето един още един пример,в който някои форумци просто не са се удържали и освен първите двата поста,останалото е просто безсмислено.Това ли помага на автора да подобри снимките си? Или прави сайта атрактивен? И за кого?...
http://4coolpics.com/show.php?gal=59&id=45296
Това ли помага на автора да подобри снимките си?

това дали помага на автора, вероятно зависи от него самия
във всички случаи няма да почне да снима по зле, само заради коментарите нали..
Eee, какво си се затръшкал бе колега, къде видя да съм писал или рекъл, че си ме обидил? Няма такова нещо, пишете си каквото искате, ваша си работа, аз отговарям почти на всичко, но не ми пука какви ги дробите. Щраусите са си щрауси, ма твоят е нещо много печален, ше извиняваш. А това, че била наклонена кулата си беше тъпо, не знам за какво го написа, верно е, че е леко размазана, но вертикалът си е ОК, пусни си една мерна линийка във Фотошопа, ако ти се вижда криво, да се убедиш.

Айде със здраве.
Vadin
Kozmo:
Тогава ще си паднеш на пъпа. Ще слушаш (четеш) Осанна, Осанна. Смехотворно и жалко!
Ти за новите юзъри недей да плачеш.
„Забелязвам, че често в каментари под снимките се нарушава добрия тон и критиката е по-скоро заяждане под формата на "критика".“

Уви, така е и това ми се вижда несдопустимо между приятели, да ме извинят обичайните заподозрени!

Съгласен съм с elrisha , kozmo , loveforever и vadin .

По възможните мерки:
- банн на провинилите се – Нека е само в крaен случай, когато и от приятелския разговор няма полза!
- авторите да могат да пускат снимки със забрана за коментари – Види ми се неефективно само заради "обичайни заподозрени" да няма коментари на всички, но не мисля и че ще пречи!
- авторите да забраняват коментари на определени юзери – с оглед неприязнеността, която цари тук от около месец и отгоре, това май би било най-работещия вариант. Нека някой ходи да се жалва под не моя снимка, как VoxGabrieli му е забранил да коментира негови снимки, пък ако го търпят другаде със заядливостта, добре!...

Но най-накрая - струва ми се, че трябва да престанем да бъдеm публика на самозвани заподозрени псевдо-ликове. Това точно ги ласкае и това те търсят (поне по мое скромно мнение!) и май-май това точно губят на други места, където вече им знаят сурата и мурафетите! Нали знаете полезната функцийка от ICQ ignorrrrrrrrr!!!

Хахахаха, да не забравя да споделя една сладка мисъл, не помня чия:

Никога не спори с глупака – околните може и да не забележат разликата!

Редактирано от автора , 29.03.2006 01:07:21

Vox,това е истината явно-"ignorrrrrrrrr!!!"
Ще бъде много весело , само с позитивни коментари
ако слушаме Воксс , то тук ще продължава да се пълни с плява
Може сайта да е за забавление, но трябва и да има фотография
КАЗВАМ ГО И НА ВОКС СЪС НИКОГО НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ ДОРИ И СЪС ЕЛРИША със здраве
"Уви, така е и това ми се вижда несдопустимо между приятели" - какво значи между приятели - този сайт фотографски ли е или приятелски А приятелите не се ли критикуват помежду си или само се потупват по раменете един друг колко са велики?
Ако дилемата е "плява" или "простотия", аз съм за първото, защото когато човек е неук с желание и старание може да го промени, докато от простотията спасение няма.
Какво му е обидното на този коментар?
Както казва si111 - "Сайта е като живота - многообразен"
Чета коментарите, хората са с различна нагласа и чувствителност...
Ще отложа вземането на решение - нито едно не ми се нрави!
Ограниченията правят сайта стерилен
Слободията отблъсква новите и чувствителните
И в двата случая забавленията са на чужд гръб...
Да помислим евристично
Как е в живота и може ли да е по-добре?
Продължавам да очаквам предложения

Редактирано от администратор , 29.03.2006 14:47:04

Модериране !!!!!!!!!!!!!
но да са ти модераторите от различни краища
Админе - какво чакаш от тълпата

Всеки търси хляб и зрелища

Дори ВОКС - дето се прави на агънце онази вечер се опитваше по всячески начин да ме провокира за да си изпусна нервите и когато не успя млъкна....

Но и ти Админе даде тон
"псевдо профита" "Обичайните заподозрени"... и т.н....

Когато админа взима страна, какво очакваш от простолюдието....то говори по въщия начин - познай защо...

Елриша търси подмазвачи под снимките и... а ти админе какви юзъри търсиш за форума си??? Хора като Джъмбо и Гафа, или хора като (айде да не обиждам), които коментират всичко с думи като "Ах, Ох, Ех, Уха, Иха и т.н."

Във всеки форум има мрънкалници... но защо обикновенните хора да страдат заради тях...

Онзи ден един форумец ми говореше, че "ТОНА" ми бил по-остър... съжалявам, ама ТОН в писани думи не можеш да уловиш, интонация в писмеността няма... интерпетацияата на написаното зависи от четящия...

_______

ПС - чувствам се обиден от епитетите с коит ни нарече, още повече ти го казаха и други (Вадин), че в примерите ти няма и грам от това за което ни обвиняваш...

Стига търсете под вола теле

КОГАТО НЯКОЙ ТЕ НАРЕЧЕ СЕЛЯНИН... това е похвала , ТАКА ЛИ??

Дето се казва... "Кучета и котки може, а прасета не може..."

Гледайте бирата, слушайте Джаза и по-спокойно...
уф аре стига че се дъфче едно и също 100000 поста

това НЕ Е професионален форум - помислете и за това
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола