Популярни снимки за

Всички снимки

Често Задавани Въпроси

 • Как мога да изтегля своя снимка?

  Всеки потребител може да свали своя снимка в оригинлният размер, в който я е качил. Това става след като влезете в своят профил.

  При показване, на която и да е от Вашите снимки с мишката в раздел Снимки, има бутон изтегли снимка, визуализиран със стрелка надолу.

 • Какво се случва ако си забравя паролата?

  Просто натиснете "Забравена парола" от формата за вход и следвайте лесните стъпки за възстановяване на паролата.

 • Как да редактирам профила си?

  От меню с Вашето потребителско име изберете "Настройка на профил" и редактирайте информацията си.

 • Как да кача профилна снимка (аватар)?

  От меню с Вашето потребителско име изберете „Настройка на профил“, след това в секцията „Снимка“ натиснете бутона „Избор на файл“ за да качите желаното изображение.
  При редакция в меню „Настройка на профил“ задължителни полета са email и текуща парола.

   

 • Как да деактивирам профила си?

  След оторизация от менюто с Вашето потребителско име изберете „Настройка на профил“, след това в секцията „Други“ натиснете „Деактивиране на профила“. В новоотворения диалогов прозорец е необходимо да опишете причината/те поради, която/които не желаете да сте част от PhotoPlace.

 • Има ли лимит за броя на снимките, които мога да качвам?

  Да, седмичния лимит за качване на снимки е 14 снимки и се намаля при всяко успешно качване на снимка.

  Изтриването на снимка качена в текущата седмица не увеличава лимита, но изключение от това правило е, когато бъде изтрита в рамките на 10 минути (след качването й).

 • Може ли една снимка да принадлежи към повече от един албум/сет?

  Не, една снимка може да принадлежи само към един албум/сет.

   

 • Сигнализирах на администраторите на сайта и форума за нанесени ми обиди в лично съобщение. Защо не се предприемат мерки?

  Личните съобщения не могат да бъдат проследени от нас и следователно не може да бъде доказана нанесената обида. Затова екипа на PhotoPlace не може да предприеме мерки по проблема.

 • Писах до администраторите на сайта и форума. Защо нямам отговор?

  Стремим се всяко едно запитване да бъде обработено в рамките на работния ден. Екипа, който поддържа сайта е със стандартно работно време от понеделник до петък 09 – 18ч.

   

 • Защо заглавието на снимката е важно

  Заглавието на снимка се изписва като заглавие и на самата страница на всяка конкретна снимка. Google и другите търсачки ще интерпретират своите резултати по следният начин:

  Име на Снимка на Автор – PhotoPlace.bg. Това означава, че Вашето име и име на снимката ще имат голяма тежест при търсене на подобни термини в търсачките.

  Освен това, по заглавие на снимка се търсят снимки и в интегрираната в сайта търсеща система.

 • Защо са важни ключовите думи

  Ключовите думи се използват за лесно групиране на снимки. Това помага за по-лесното намиране на подобни снимки в сайта. Пример: Таг „Крушуна“ ще покаже всички тагнати снимки от Крушунските водопади.

 • Как да добавим снимка в албум

  След като създадем албум от секцията албуми в „Моята страница“, изберете бутона Добави/Премахни снимки от албум. Там всички сиви снимки могат да бъдат добавени в албума. Всички с голям Х върху тях вече са в албума. При повторно натискане на снимката, тя се премахва от албума.

 • Как мога да премахна филтъра за съдържание за възрастни (18+)?

  Филтъра за съдържание за възрастни (18+) може да бъде премахнат като влезете в настройки на профил радел "Галерии" и отметнете опцията "Покажи съдържание за възрастни".

 • Как мога да кача снимка?

  След въвеждане на потребителско име и парола използвайте бутона „Качи снимка“ в горния десен ъгъл на екрана Ви. Той ще Ви отведе до страницата, където може да провлачите Вашата снимка или да я изберете от директория на компютъра Ви посредством бутона „Избери снимка“. Задължителни полета при качване на снимка са „Заглавие на снимката“ и „Съгласен съм с правилата на сайта!“.

 • Как да редактирам свой коментар към снимка?

  За да редактирате Ваш коментар трябва да кликнете на иконката с "моливче" и на мястото на Вашия текст ще се появи формата за редакция. Когато сте готови с редакцията, просто кликнете извън формата и промяната ще се запише автоматично.

 • Защо някой от моите снимки са отхвърлени?

  Това означава, че Вашите снимки са съдържали: скрита или явна реклама, съдържанието им е извън обхвата на web сайта или нарушават авторски права.
  Ако считате, че Вашето съдържание е неправомерно отхвърлено, моля свържете се с нас посредством формата на страницата с контакти.

 • Защо системата ми казва, че моя email e вече зает, когато се опитам да създам нов профил?

  Възможно е да сте имали изграден профил в web сайта предшественик на Photo Place – 4coolpics.com или да сте заявили деактивиране на профила си. Моля използвайте полето за „Забравена парола“ или се свържете с нас посредством формата на страницата с контакти.

 • Как да съобщя за обидно или нарушаващо авторските права съдържание?

  Възможно е да съобщите за обидно или нарушаващо авторските права съдържание във Форум – пост, коментар, снимка и/или автор след като се оторизирате и изберете бутон "Докладвай" и споделите становището си. Може и да докладвате за нередност и посредством формата на страницата с контакти.

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола