Популярни снимки за

Всички снимки

Бойкот на гласуването!!!

аре са искам не искам гласувай не гласувай ша си ода нема да си ода/то стана като текст на песен/един да земе и да каже аджибъ какво да правим или пламбата да зема да го вазира този сайт и квот било било аре със здраве на сериозновзимащитесе
nsirakov - а е важно какво мислят те.
13 е особена възраст - нема да излезнеш на глава с него, а и някак не върви да си ги мерите - той иска да разбере как да си насади небе, ама не може да обясни какво иска, ти го наричаш 'новак' и го засягаш на чест - е вече няма и как да де попита. Човека търси съвет, а тука всичко на тесла захранено - само ръмжене...какво, някой да не се страхува, че малкия ще му вземе занаята?
БОЗО - от думите ти виждам че не си чел нагоре.... прочети.. няма да подсказвам
БОЗО - от думите ти виждам че не си чел нагоре.... прочети.. няма да подсказвам

той искаше съвет - аз му го дадох - той ревна че го дискриминирам - аз реших да се дръпна - полза няма да продължавам

прав си - 13 е гадничка възраст - отдавна беше при мен - не помня аз как съм бил... скоро синът ми ще е стигне ;)

прав си Бозо... няма да си го меря...
nsirakov
каква кола бре? аз на 14 пиех по 8 бири
Този въпрос го зададох където трябва, ама явно всички сте заети с теми като тази, затова ще попитам и тук:

За журиране в конкурсите свен 20х30 кои от следните формати се приемат :
А4 , 20х20 , 20х25 , 25х30 , 30х30 , 30х35 , 30х40 ?
А4 , 20х25 , 25х30 , 30х30

А4 - za predpo4itane
tui kato prez izminalite meseci bqh isklu4itelno aroganten se sbluskah s neshto nad koeto vie akcentirate v tozi moment!!! potrebitel na saita mi spomena 4e kolkoto pove4e komentiram i glasuvam tolkova pove4e glasove shte polu4a dori i s tezi neka4estveni snimki !!! shte dam primer: hora kato vnivanova , victori , visoko uvajavaniqt gishata i tam cqlata im drujinka pe4elqt simpatii s koito si dokarvat glasove !!! tova sa hora bez moralni cennosti i sus suvsem elementarni poznaniq v oblasta na fotografiqta kato v tova 4islo iskliu4vam gishata !!! shte ostana i shte nabludavam bezmulvno tozi fars tazi psevdo aristokraciq.... priqten den i dano edin den vseki nameri sreda v koqto da se realizira bilo to teatur ili puk da si ostane magaziner ta dori i komunalen rabotnik no da ne vle4e na dolu znaeshtite i mojeshtite !!!
O sancta simplicita
nazi81 ,никога не си разговарял с мен,нито съм те обиждала,нито пък съм те съветвала за каквото и да било!!!Аз съм последният човек в този сайт,който се взема насериозно или се има за фотограф и хората,които ме познават знаят това!Наясно съм,както и всички останали,че тук се гласува изключително по симпатия!Но ти не знаеш нищо за моите морални ценности,така че ако обичаш,не си позволявай да ги коментираш,както аз не коментирам нищо,свързано с теб!
golem smeh stana tuka
Когато говорим за гласуване online винаги има риск не най-добрите творби да получат аплодисментите. Причините са много, ще изтъкна само две: желанието на хора с недостатъчно опит и знания да изпъкнат и възможността за регистриране на неограничен брой акаунти, използвайки proxy( т.е. от различни IP адреси). Но това не ме учудва, и незнам защо изобщо се учудвате от този факт - във всички подобни сайтове е така. Това, което обаче ме смути когато се регистрирах в сайта, е че под всяка снимка 99.9% от писанията са положителни. Ами... аджиба - така ли не се появи някой да изкаже мнение, не само " красиво", "браво", "+++" ( това и аз съм го писала), "фантастично" и т.н.. За това и спрях да качвам снимки: защото който я харесва се ограничава в една дума, а който не я харесва - я подминава. Аз нямам амбицията да ставам профи, обаче за да стана по-добра някой трябва да ми каже къде греша. Защото не можеш да поправиш това, което незнаеш!
Мисля, че на този сайт му липсват хора, които да дават конструктивни критики и да обосновават положителните. Липсва и търпението на други, които имат самочуствието на профисионалисти, но не са и при една критика изпадат в "отбрана" - без дори да се замислят.

... за съжаление...

Редактирано от автора , 28.04.2007 13:06:03

elena - imashe hora които се опитваха да казват градивна критика.... не липсваха такива хора. но знаеш ли те какво получиха... обиди, закани, хленчене на админа "Админ, пък този ми каза че снимката ми не била 'итьовър , а там се пак е моето коете снимано.. моля те банни го този дето ми казва че снимката ми не била добра и можело по-добре да се снима..."

повярвай ми.. като напишеш критика после стой та гледай реакции от хората.... ако искаш пример ще ти дам... ама някой юзъри пак ще скочат че видиш ли акто не съм написал +++ значи ги обиждам...
за търпение говориш.. няма токова дебелокож човек, който да не се откажа от това след 10тина обаждания на 10тина "обидени" юзъра... най-пресният пример стой в коментарите на снимките ми с гарвана... ако искаш прочети как желаят критика някои хора.. е па тогава отговори - за какво да си тровя нервите и живота да пиша критика...

ако някой иска критика да ми се обади.... давам е от сърце..
elena - и не на последно място - има създадена СПЕЦИАЛНА ГАЛЕРИЯ "ИСКАМ КРИТИКА" ( а не аплодисменти) - ти там качвала ли си?

Ако да и не си получила критика, тогава е редно да поискаш по-настойчиво
nsirakov: явно в това е проблема-хората да спрът да хленчат и да погледнат обективно.

Asinka: а трябва ли за да получа критика да кача всичките снимки в галерията "искам критика"???? То по тази логика- защо изобщо да има други галерии? Като не искам да ми критикуват снимките - кликвам върху квадратчето - и толкова!
Не, разбира се, но като пък мрънкаш, че няма критики да качиш поне някой свой кадър в СПЕЦИАЛНАТА галерия, създадена след мрънкане от други преди теб............
От: nsirakov
Дата: 28.04.2007 16:49
ако някой иска критика да ми се обади.... давам е от сърце..

Аз не бих ти отказал критиката

Редактирано от автора , 30.04.2007 19:21:06

елена... проблемът е в егото на хората... никой не обича да го критикуват... и след хилядите +++ и !!! и БРАВО-та той смята че е нещо невероятно... и когато някой напише критика, обоснована при това.. той решава че критикуващият е злобен , гаден и миризлив, играе интриги срещу му и се опитва да го злепоставя... в резултат на което критикуваният започва контраофънзива на "ОБИДАТА".... и напълва с глупости и простотии полето под снимките на този дето му е казал че небето е прегоряло, че хоризонтът е крив или че кадриането не е добро и може по-добре....

повтори го по 10тина пъти и ще разбереш че който и да е ще се откаже да критикува...

сис - кажи за коя твоя снимка - ако мога да помогна на драго сърце
nsirakov на icq съм ти писал. Благодаря за отзивчивостта!
отговорих ти
Ееее, двама да се разберат!!!
Рядкост е наистина... ама с нашия пример ГЯГ дано станат повече
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола