За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Попов, що за ерес шпрехаш? Кой ще пише плюсове наред под снимките? Мястото ти за тази дейност е сторено, а и времето ти още не е минало!
Айде като си мераклия пробвай се!!! Пък аз ще си поработя малко да си изкарам някой и друг лев!!!

Яни, абе аз не, ама внимаайте, щото все некой ше земе да изпраи кардиограмата
Дами, тичай бързо да провериш как се котираме в гугъла след тазвечершната дискусия, нали знаеш, че тва е най-важното...

Дами, тичай бързо да провериш как се котираме в гугъла след тазвечершната дискусия, нали знаеш, че тва е най-важното...

Редактирано от автора , 11.04.2007 00:09:14
Минавам за малко само.Дубиюутру.Радвам се че има живот и тази тема го доказва.Снимайте и не се занимавайте с глупости!
.Мога и ми се иска да напиша много неща но ще почакам.Сега трябва да поснимам...

въй, въй, въй...
ули, ули, ули ....
масово натравяне с великденски яйца, ти казвам.
добавка: въх, въх, въх. очаквам Жана Д'Арк да дойде на бял кон и да посече дясната ръка на гласоподавателите. за да не може да се гласува за снимки които про-инвеститорите смятат за шит. направете си рейтинг "Я" и рейтинг "П" - ял съм и съм пил с автора "Х". какво значение има, само за гласове се говори, таковам ви на про-политиката и всичкото забавление. депутати такива, пфу.
ули, ули, ули ....
масово натравяне с великденски яйца, ти казвам.
добавка: въх, въх, въх. очаквам Жана Д'Арк да дойде на бял кон и да посече дясната ръка на гласоподавателите. за да не може да се гласува за снимки които про-инвеститорите смятат за шит. направете си рейтинг "Я" и рейтинг "П" - ял съм и съм пил с автора "Х". какво значение има, само за гласове се говори, таковам ви на про-политиката и всичкото забавление. депутати такива, пфу.
Редактирано от автора , 11.04.2007 08:08:43
Ей сега ме е яд каква тема съл пропуснал вчера
Браво Жоро изпревари ме.
Наистина гласуванията в този сайт не са показателни за стойността на снимките. Тук повече се гледа кой на кого е приятел , колко форума е ходил и какви хора познава.
Яд ме е да гледам снимки които във други форуми са на първо място за деня, и наистина да го заслужават, тук да са изместени от някоя китчица или някаква безвкусна еротика дето става само за последната страница на жълт вестник.
В знак на солидарност с GQG моите снимки също вече ще бдат забранени за гласъване.
Браво Жоро изпревари ме.
Наистина гласуванията в този сайт не са показателни за стойността на снимките. Тук повече се гледа кой на кого е приятел , колко форума е ходил и какви хора познава.
Яд ме е да гледам снимки които във други форуми са на първо място за деня, и наистина да го заслужават, тук да са изместени от някоя китчица или някаква безвкусна еротика дето става само за последната страница на жълт вестник.
В знак на солидарност с GQG моите снимки също вече ще бдат забранени за гласъване.
ъъъъъ - сори че ви дистърбвам амааааа - в съседната тема има стъкла за продажба
малко реклама не е излишна - бъзик разбира се
Сега относно гласуването - вече спрях да гледам кой къда как и по какъв начин слага препинателни знаци под снимките, вече не обръщам внимание на поне 90% от снимките - спрях да пиша кво ми харесва и кво не ааа и както започнах да употребявам функцията ТРИЕНЕ на коментари вместо да гледам поредния ЕПИЗОД от ИМПЕРИЯТА СТРАЙК БЕК - та вместо с чесане на езици дайте някаква разумна формула която хем да стимулира новодошлите, хем да старите да не се сърдят хем да има по-малко прекрояване на сайта - щото в крайна сметка едно прекрояване хич не е лесно - като за начало подкрепям идеята за махане на ротативката - тва малко или много ще ограници ФЛУУДА от всякаквибоклуци на сайта - или пък да си се върне начина за получаване на кодове със СМС-и - така поне ще има пари и за сайта

Сега относно гласуването - вече спрях да гледам кой къда как и по какъв начин слага препинателни знаци под снимките, вече не обръщам внимание на поне 90% от снимките - спрях да пиша кво ми харесва и кво не ааа и както започнах да употребявам функцията ТРИЕНЕ на коментари вместо да гледам поредния ЕПИЗОД от ИМПЕРИЯТА СТРАЙК БЕК - та вместо с чесане на езици дайте някаква разумна формула която хем да стимулира новодошлите, хем да старите да не се сърдят хем да има по-малко прекрояване на сайта - щото в крайна сметка едно прекрояване хич не е лесно - като за начало подкрепям идеята за махане на ротативката - тва малко или много ще ограници ФЛУУДА от всякаквибоклуци на сайта - или пък да си се върне начина за получаване на кодове със СМС-и - така поне ще има пари и за сайта

Opredeleno ima varhu kakvo d apomisliat administratorite.
Vapreki vsi4ko, sajta ostava edin ot naj - dobrite, i dali shte se glasuva vrashtajki glasove, hi4 ne me ............
Vagnoto e da se zabavliavame!
Az li4no shte prodalgavam da ka4vam snimki, i edin glas da imam pak sam dovolen!
Priaten den na vsi4ki!
Vapreki vsi4ko, sajta ostava edin ot naj - dobrite, i dali shte se glasuva vrashtajki glasove, hi4 ne me ............
Vagnoto e da se zabavliavame!
Az li4no shte prodalgavam da ka4vam snimki, i edin glas da imam pak sam dovolen!
Priaten den na vsi4ki!
Голяма част от хората тук гласуват за конкретни авториДори не отварят снимките на по-малко "известните",та да разберат дали са хубави или не.Може би ,ако се махнат имената на авторите под малките снимки и се видят едва когато снимката се отвори,ще се понамали гласуването за автори,ще могат да се видят повече снимки,на всякакви автори.
Лек ден на всички
Лек ден на всички

Браво Админ - приемате ли нови членки в клуба
Мисля и аз да намина натам.......отдавна се чудех, но вече съм сигурна
Оставям снимките ми да се оценяват в други сайтове, а тук само ще си ги качвам ......и ще им се радвам, дано да доставят удоволствие и на вас

Мисля и аз да намина натам.......отдавна се чудех, но вече съм сигурна

Оставям снимките ми да се оценяват в други сайтове, а тук само ще си ги качвам ......и ще им се радвам, дано да доставят удоволствие и на вас

Идеята на mariela е доста добра
Направете го като във Фото-форума.
Така няма да се взема под внимание кой е автора
Харесваш, гласуваш, виждаш автора. Така и ще се оценяват наистина хубавите снимки, не да се гласува ........ а този го знаем, идва на пленерите, този не .... да го духа. А че снимката била хубава и че си заслужава гкласа - майната му.
И как тогава ще се стимулират тия дето от скоро посещават форума и имат дарба и усет към фотиграфията???
С това гласуване сегашното се създва една затворена общност от познати които си гласуват само за своите хора
В крайна сметка сайта е за забавления ама нека хубавите снимки да не потъват някуде там където никой няма да ги види
Нека да помислят собствениците и админите по въпроса
Направете го като във Фото-форума.
Така няма да се взема под внимание кой е автора
Харесваш, гласуваш, виждаш автора. Така и ще се оценяват наистина хубавите снимки, не да се гласува ........ а този го знаем, идва на пленерите, този не .... да го духа. А че снимката била хубава и че си заслужава гкласа - майната му.
И как тогава ще се стимулират тия дето от скоро посещават форума и имат дарба и усет към фотиграфията???
С това гласуване сегашното се създва една затворена общност от познати които си гласуват само за своите хора
В крайна сметка сайта е за забавления ама нека хубавите снимки да не потъват някуде там където никой няма да ги види
Нека да помислят собствениците и админите по въпроса

Много идеи изчетох и като че ли най ми допада тази: Да не можеш да гласуваш преди да си дал оценка от 1 до 10 за цветове, композиция, идея и т.н. Нека и коментарите под снимките да не са "добра", " хубава" и др. подобни, защото какво да правим новодошлите като мен? Макар да не се справям все още добре със снимането и обработките имам око за хубавото, но не съм наясно как да го постигна и на кое да наблегна! Вместо тези , които се взимат на сериозно да се фръцкат, и въобще да не ни отварят снимките, да пускат по някоя прилична критика, за да им станем достойна конкуренция!

е, тая сутрин страстите са охладнели и започват да изплуват разумни предложения, продължавайте така и съм сигурен, че ще се стигне до смислена и премлива промяна!!!

admin, мерси за Клуба на "безгласните" снимки ... прегледах го ... май там има най-много за гледане
.. ще взема да пусна гласуването на мойте да не грозят хубавия клуб

.. ще взема да пусна гласуването на мойте да не грозят хубавия клуб

Отдавна бях спряла да пиша в подобни теми, след миналогодишния "скандал", който се завихри по същото време и в който бях пряко засегната. Но явно трябва да взема отношение, след като съм намесена, макар и косвено. Трябваше ми сигурно час да изчета всички писаници, като ту се смеех, ту се ядосвах. Но всеки минава през такъв период...
Г-н Попов, изненадана съм най-вече от твоите реакции - не очаквах подобно отношение към някои уважавани поне от мен съфорумци! Още по-малко рекламата "професионален фотограф", която сега не знам как ще отстоявам
Който снима с 1-2 автоматични Олимпусчета, спечелени наистина като награди, но не оттук. И вече година събира пари за апарат, с който да "застрои супата"
За какво са тия сръдни за гласове, като в крайна сметка наградите ги определяме вече не ние, а жури. Колкото до коментираната снимка с моста от Бяла, тя е последната, която съм пуснала за гласуване. Аз по-скоро не разбирам онези, които поздравяват някого, било рожденик, било новородено бебе, и пускат снимката за гласуване...
Благодаря за подкрепата на всички, които ме познават по-отдавна и които ми помогнаха не с гласове, а с критика и съвети да науча много от тънкостите на фотографията! Сираков, с теб кога ще запознаем, да те черпя едно питие?!
Г-н Попов, изненадана съм най-вече от твоите реакции - не очаквах подобно отношение към някои уважавани поне от мен съфорумци! Още по-малко рекламата "професионален фотограф", която сега не знам как ще отстоявам

Благодаря за подкрепата на всички, които ме познават по-отдавна и които ми помогнаха не с гласове, а с критика и съвети да науча много от тънкостите на фотографията! Сираков, с теб кога ще запознаем, да те черпя едно питие?!

URBI AT ORBI
Интересно, от изброените по-горе гласували за вчерашната снимка на деня ( http://www.4coolpics.com/photo/vankostrong/129852.html ) :
villa
donka_40
Alone
Rei4al
Artur
xmeggan
hridi
hateras
Mironski
KENETH_GARRET
Andrea
Laura
jorostam
Chochko
vzlatkov
DOC_R
megawriter
algaivel63
nothing
SID
freemode
VyacheslavPopov
Allberti
penev43
mladenb
katq_mitova
tanka
MAISTOROV
vnivanova
play__krisi
lovec1
nasko_
lestat
rosivas
GQG
vsdrumev
coco1
evelin_zarin
iasen_vd
Askeer
gishata
следните потребители xmeggan, algaivel63, penev43 и nasko_ към момента не съществуват като потребители на сайта
villa
donka_40
Alone
Rei4al
Artur
xmeggan
hridi
hateras
Mironski
KENETH_GARRET
Andrea
Laura
jorostam
Chochko
vzlatkov
DOC_R
megawriter
algaivel63
nothing
SID
freemode
VyacheslavPopov
Allberti
penev43
mladenb
katq_mitova
tanka
MAISTOROV
vnivanova
play__krisi
lovec1
nasko_
lestat
rosivas
GQG
vsdrumev
coco1
evelin_zarin
iasen_vd
Askeer
gishata
следните потребители xmeggan, algaivel63, penev43 и nasko_ към момента не съществуват като потребители на сайта

Редактирано от автора , 11.04.2007 17:32:06
loveforever коя беше кая снимка???
Сложих и линк по-горе.
Като съм махал IP-тата съм допуснал грешки
meggan
http://www.4coolpics.com/meggan
algaivel - останали са цифри от IP - то
penev - останали са цифри от IP - то
http://www.4coolpics.com/penev
nasko_ - не мога да повярвам, че не знаеш кой е
http://www.4coolpics.com/nasko_
още не съм решил да назначавам платени модератори - но повярвай ми има какво да видят
meggan
http://www.4coolpics.com/meggan
algaivel - останали са цифри от IP - то
penev - останали са цифри от IP - то
http://www.4coolpics.com/penev
nasko_ - не мога да повярвам, че не знаеш кой е

http://www.4coolpics.com/nasko_
още не съм решил да назначавам платени модератори - но повярвай ми има какво да видят

Мерси, админ!
Именно понеже това са никове, много близки до тези на хора, които лично познавам ми се видя странно. Благодаря за пояснението и се радвам, че нещата се изясниха
Именно понеже това са никове, много близки до тези на хора, които лично познавам ми се видя странно. Благодаря за пояснението и се радвам, че нещата се изясниха

admin , става въпрос за друго - погледни "снимки на седмиицата" например - получените гласове са с 10 до 30 повече от направените коментари под тях... Нека когато накой гласува то името му автоматично да се фиксира под снимката...
Искаш явен вот ?
А какво става тогава с тези ,които само пишат коментари ,а не гласуват?

А какво става тогава с тези ,които само пишат коментари ,а не гласуват?

Редактирано от автора , 11.04.2007 17:47:53
За да коментирате, моля, влезте в профила си!