Популярни снимки за

Всички снимки

Бойкот на гласуването!!!

GQG - добре дошъл в `Клуба на "безгласните" снимки`

Като видях писанията след поста на Жоро, в началото ми се искаше да взема отношение, но четейки мненията по-надолу за пореден път се сещам, че е безсмислено да се плюе срещу вятъра....
"Нищо ново под слънцето" е казал мъдреца в една от книгите в Библията като уточнява, че "каквото е било пак ще бъде; и каквото се е правило пак ще се прави"...
Мине не мине време и подобна тема се повдига - просто автора е различен... Забавлението за едни отпада, заражда се в други...
"Всичко е суета и гонене на вятъра" - заключава мъдреца и мъдро завършва: "Бой се от Бога и пази заповедите Му, понеже това е задължението на човека; защото Бог ще докара на съд всяко дело и всяко скрито нещо, билот то добро или зло." (като гледам, Админ-а показва кой за кого кога е гласувал що ли не може да бъде открито това за всяка снимка? като опция...)...
Принципните дискусии решават проблема, което означава, че
такива дискусии са насочени към решаване на проблемите, а не към обсъждане на конкретни потребители. Това искам да кажа!!! Пътя към ада във всеки сайт е постлан с добри намерения. Но има потребители, които яхват темата за да се саморазправят с някого!!!Аз също съм за повишаване на критериите!!! Но никога не съм си позволявал да използвам една дискусия, за да уронвам престижа и авторитета на някой друг!!!
Аз па нема да кажа "Благодаря!" на никого, който е гласувал за моите снимки, нито пък ще се разсърдя на тоя, дето не е гласувал. . Когато някоя снимка ми доставя удоволствие, никакви гласове не могат да ми го отнемат.

А за пленер в Наречен гласувам с двете ръце!
Кой от тук може да определи дали дадена снимка е красива или грозна?Все едно да кажете дали даден човек е грозен или не.Няма грозно,има различно и неразбрано.Всеки си има различен поглед върху нещата.Понякога и най-несимпатичното и безлично нещо може да се окаже един нешлифован диамант!Склонна съм да гласувам за снимки,които ми харесват и ми доставят лично удоволствие.Това не значи,че не съм подкрепила и някоя не толкова велика снимка само за да оценя идеятя и за да насърча начинаещия фотограф.Случва се и да подмина,нещо което на мен не ми допада.Според мен е добре да сме по-критични най-вече към себе си.Ако дадена моя снимка не ми харесва и 100 гласа и похвали да чуя пак няма да съм удовлетворена!Не ламтя за гласове и добри коментари!Искам критика!!!Все пак тук сме да се забавляваме:)Аз нямам перфектни фотографии.От скоро започнах да снимам и искам да се науча да снимам добре.Видях наистина страхотни снимки тук!!Винаги си личи кой е професионалист!Снимката с гълъбите е хубава!Аз обожавам всички животинки и за мен тя е много добра:)Не злобейте,а се обичайте!!
VyacheslavPopov:

"Но никога не съм си позволявал да използвам една дискусия, за да уронвам престижа и авторитета на някой друг!!!"

"nsirakov, FinTARA, Вашето поведение в случая си е голяма
простащина, която има за цел уж зад високите критерии да
дискредитира конкретен човек и да го накърни. Завистта Ви е безгранична. Това е всичко. Но не си мислете, че ще Ви се дам.
Fin TaRA преди да коментираш фотографията ми първо се поогледай в твоята
http://www.4coolpi­cs.com/author_photo/­9444/126070.html
Fi­nTaRa"

Господин В.Попов, без да целя наливане на масло в огъня, лична обида и доразпъване на скандала, завихрен тук не без Ваше участие - погледнете се! Говорите за пигмеи - праведен в мислите, грешен в делата !!! Или страдате от някакво "нервно" заболяване, или сте на път да се разболеете. Изявления от типа на "Пукнете се от яд!!!" не отиват на човек изразяващ претенции като вашите.

И вече извън рамките на добрия тон, за да бъда лесно разбран: А бре АБДАЛ, FinTaRa e шестокласник, с него ли намери да си мериш пишката?

Иначе добре се забавлявам - последната седмица е екстра, гледам и други се забавляват, иначе темата отдавна да е заключена...

НАЗДРАВЕ

Редактирано от автора , 11.04.2007 20:57:32

"Луд, умора нема" хаха та я мислим,ала не моим да измислим ко да кажа по туй тема за това си гледкайте на преде или на които му аресва нещо което е видял в дадена снимка оти да не гласува???
Поздравии от "шопа" гишата (Григор Мишов)
За бога братя не (гласувайте (шегичка)...) , а критикувайте по ценно от критката няма, стига да я разбираме правилно, да мислим къде грешим и да да се поправяме!!!! за да не си връщаме гласовете......

поздрави на всички
А не мислите ли, че се гласува не за фотографии, а за автори?!!! Затова на мен ми прави удоволствие да гласувам и за фотографии, но които въобще не съм срещал преди това
имената на техните автори!!!
VyacheslavPopov,
Това да не е чат, уплете се като пиле у калчища (те това е на Кюстендилски диалект).
На мен друго ми прави удоволствие - искам официално да ти благодаря за днешната вечер - забавлението беше на ниво, ако се засечем някъде подсети да черпя по бира !
Живял съм в Кюстендил!!!
е туй е тъй нареченото подмазване .....ми се струва на мен или пък някаква странна инерция дето праща гласове за мноооо добрите автори, освен ако не се връща глас
Критикуваййййте моля....
БЕЗ ГЛАСУВЕ ще има мир и любов във вечни времена

Редактирано от автора , 10.04.2007 21:10:34

i az iskam kritikaaaaaaaaaaaaaaaa
gishata, миришат ти краката :Д
Едва ли зваеш, че в Кюстендил преди много много години се проведе първата и единствена Изложба на плодородието на
площада в центъра на този град!!! По-голяма събитие от това
дори и по програмата Сапард у нас не е правено!!! Има и
много други интересни неща в този град!!! Но какво ли да те занимавам!!! Явно искаш да правиш фотопленер - арт терапия в Наречен!!!
Тва е некъв понеделнишки синдром, ама във вторник, щото и понеделник беше почивен ден. Освен това слънцето беше много лошо тия дни. И аз слънчасах в събота и немога се опраа още...
ihhh kak useshtashhh puk ne se sramuvam ot tva ma znai 4e vseki kraka si mirishat kogato sa vurveli po kilometri i sa ba4kali:D:D:D
А пък аз зарязвам сайта, че огладнях!!! Бойкотирам Ви бойкотирането!!!
Не отклонявайите темата моля
да така е hateras
sporasub bace sha q otkllonim 4e sa "izlagat" nqkoi ora tuka
е туй то, вместо да решаваме как ще се оправяме все се отклоняваме и ......
отивам да пия бира
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола