Популярни снимки за

Всички снимки

Бойкот на гласуването!!!

haide nazdrave ot mene q sum na mlekce
гишче, кога че оидме да снимаме!!!
aide subota na vitosha????

Рециклирам капачки за буркани, изкупувам стари катализатори. Тел. 078/51522
вече си противореча време е за биратааа па и не пиша нищо полезно. Гиш ще се чуем тия дни Поздарви и чао!!!!!
BOZO za starite katalizatori sum 4uval 4e sa vredni za zdraveto
Праим баници по домовете с матеряли на клиеНту. Тел. 07851522 - предайте на секретаря да ни свърже
вие нищо ли не пиете ?
Хайде да приключим вече!!! Исках когато гласуваме да помислим за качествата на снимката а не "а моят човек качил снимка дай да му пусна едно гласче, че после той на мен" Не искам да се караме!!! нека админа да изтрие темата какво ще кажете???
e q kazah 4e sum na mlekce
ще се видим на някой пленери и ще стане лошо!!!България е малка не се карайте!!!
Jore suglesen ;) s teb 4e.........!!;)
AAAAAXAXAXAX Сайта има бъг, написах във вече отворен прозорец тела на секретаря, като го видях от друг рефрешнат прозорец и съобщението се появи преди тва на секретаря Ебаси неадектатното го написах БОЗО Наздраве ма тва си е моя тел.
Абе аз ли друсам некви яки неща или мойте съобщения са седели с админа на една маса пиша а те излизат преди други вече написани
Скивай не мога да съм последен и тва си е
Хора,спрете се!!!!!Всеки сам си решава по какви критерии да гласува-според качеството на снимката,заради самия фотограф или поради още един куп други причини.В сайта това право ни е дадено и това е....Лично на мен ми се е случвало да гласувам за снимки с много лошо качество,защото тези снимки са породили в мен дадени асоциации,предизвиквали са някакви емоции и съм счела за правилно да дам своя глас.Трябва ли непрекъснато да обвиняваме и да "правим от мухата-слон"????Защо да правим живота си по-сложен?Та той и без това е достатъчно труден!
Аз гласувах за снимката на Вячеслав,защото много се изкефих,когато видях снимка,представяща част от нашата история,имаше и инфо към нея!Супер!В този случай мога да кажа:"Прегоряло небе?И какво от това?".В тази снимка намерих нещо по-различно,нещо различно от пейзажите с пухкави облачета и зелени дръвчета(нямам нищо против тях,но....)
Няма нужда от обиди.Критиките са нещо положително,но нека да се придържаме към добрия тон и да не се заяждаме!
OOOOO Yani как си
Тука нема ред и тва си е
GQG,
Това звучи като заплаха...

Недейте бе хора, не моем да си платим патроните за Калашника!

На пленер не с Планар а с автомат !
Преди да се изтрие тази тема е необходимо да се извиня на всички!!! Независимо от това дали има защоq или няма!!!
Все пак част от първите седем ученически години съм живял в града, в който живее и BOZO!!! А се надявам скоро както е
обещал да ме почерпи и по една бира в своето студио!!!
VyacheslavPopov,
Радвам се, че вече гледаш по друг начин на нещата ! Важното е да се забавляваш, без значение дали с фотография или без нея !
Митко, нидей натиска "отговори". Отвори форума наново и пиши долу във формата.

Яни, като напишеш повече от пет реда не се чете. Чукча писател = не читател!
Ха, ха, ха ,ще ме уморите!!! Хайде да пием по едно!!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола