Популярни снимки за

Всички снимки

Бойкот на гласуването!!!

balevsky Този сайт ни събра а сега руптаем по него На един гласовете му малко, друг не обича деца, трети се ядосва че някой имал много приятели ..... Айде да направим една маса и да се разберем като мъже
И още нещо се сетих (вярно стана адски дълга тая тема, но все пак като сме започнали) - защо е необходимо да има на заглавната страница "снимка на деня в конкурс...еди кой си" - така се обръща прекалено внимание на един кадър ( понякога доста случайно попаднал там) , а други кадри , често по-добри остават незабелязани.
А най-добре си е конкурсите поне да са анонимни. Аз по Кю-то не получавам линкове за гласуване, засега
Добро утро и слънчев ден на всички! Хора, бъдете позитивни дори и в критиките си
"...помня аз обидите и конспирациите миналата година по това време"

Хм! Защо все по това време на годината? Да не би да е виновна пролетната умора? Или Юпитер, Венера и Касиопея да са на една линия? Аз по-горе ви обърнах внимание, че слънцето много лошо напича тия дни...
Щом като ще се бойкотира и ще се затваря нарочно опцията за гласуване под редица фотографии, тогава ще бойкотирам
бойкотирането като под тези фотографии няма да давам свои коментари!!!
то щото твоите коментари са нещо невиждано...
Хайде стига сте се яли!!! Кучетата си лаят, керванът си върви!!! Явно нямо смисъл от тая тема! Всеки го разбира според това какво го устройва! Не видях до сега искрено отношение или някой да се е замислил! Повечето търсят оправдание някаде другаде а и не намират вина в себе си! Все някой друг е виновен!
GQG - искрено ти казах че това смятам и аз... и съм се замислил отдавна... но видя ли - изкараха ни конспиратори ...

конюктура - да не ти пука!
(ПС - все пак поддържам бойкота ти!) - няма да се галсува за моите снимки :)П а дори смятам да пускам по-често от преди :)
nsirakov
Спомням си 1977 година!!! Горе-долу около 10 октомври дойде и призива "Учение и труд - труд и учение!!!"
nsirakov, дали си спомняш този девиз, когато са те повивали в пелени?!!! Много поздрави на Пловдив!!! И аз
съм проектиран в този град, но доста по-отдавна!!!
www.portrait-photos.org/ru/photographer/nsirakov+nsirakov&hl=bg&ct=clnk&cd=12&gl=bg
Ето тази фотография на nsirakov например ми харесва!!!!
ВП = место да кажеш - сори брат изсилих се като за световно и наговорих глуспоти вчера - извинявай... ти продължаваш да цапаш с аки... престани - само себе си омазваш така...

става ми жал за тбе наистина... недей разваля и малкото добро мнение дето съм имал за теб
Такааа...
Може би не е по темата това което ще кажа.. но ми омръзна!

Обидно ми е, че под (няма да кажа какви) снимки има положителни коментари и много гласове. Не, не ми е за гласовете, а за това, че под мои снимки се развива дискусия "Как да се добави небе (в случая) на моя снимка", добавят се редакции с краен резултат.. Нямам коментар...

Обидно ми е, излях си душата и това е.
FinTaRa не виждам за какво се обиждаш ,само може да се учим от такива коментарии ,а и ти виждаш от редакциите че има смисъл да се учи нали?
Да, така е! И не казвам че моите снимки са най-най. Просто, отворете си тема тук напр. и си говорете за добавяне на небета, а също, според мен има такъв "интерес" към мен само защото съм на 13г... откакто повечето хора узнаха...
FinTaRa, дано ти свърши работа:

http://www.4coolpics.com/video/video02.rar
Финтара - това че си на 13 години не е извинение... мога да ти покажа снимки на човек на същатата възраст... при това момиче...

никой не с е е родил научен... но е жалко ако тъпо и упорито се стремиш да останеш там откъдето си започнал....

нима не ти се иска да правиш по-добри снимки... нима не те увлича фотографията...? ако е така какво правиш тук тогава??

+++, !!!, Халесва ми, Супер идейно и БРаво дигат самочувстивето определено... но си помисли дали има покритие...повече от мен коментар под твоя снимка няма да видиш... освен ако е ТОЛКОВА Хубава че да кажа БРАВО! - не ми плащат за да пиша критики - правя го по желание...
внимавайте , че ей сега си направих 25 ника
vladimir666 25 бягаи в профила ми

Редактирано от автора , 25.04.2007 11:18:40

Охо.. значи, разбирам следното:

Вие тук сте си направили компания, да кажем 100 човека и нови "членове" не приемате, т.е. ако един иска помощ от тези 100 човека, ще му помогнете, а на новака - не.. Жалко, хубав сайт... но,..
FinTaRa, как го стопли това, я ми кажи!!! Твърде млад си за да се комплексираш, човече! Живей си живота иа се усмихвай и мини някой път д апиеш една кола с нас - четвъртъците имам предвид! :)
Fintarche...hich ne si go razbral choveche... ama hich..

tochno na novaci kato teb davam saveti.. no samo ako mi gi iskat - shtoto mi omrazna da se govori che sym zloben, gaden i zavistliv razbirash li...

ot 4coolpic-sa poznavam lichno samo 2ma user-a binin i svetal, s oshte 1 sqm blizak po Qto... algaivel...

tova mi e grupichkata...

SORRY ZA MAIMUNICATA no ne sqm si u nas...

fintara - samo edno pojelanie moje da imam kam teb - PORASNI PARVO
FinTaRa точно Сираков е човек от които можеш много да научиш 90% от това което съм постигнал като фотограф го дължа на неговите съвети и неговите снимки.
Ники
No comment.. Уж уважавах всички вас, а то какво стана.. трябвало съм да порастна... единствено, като гледам, BOZO има уважение към мен - дава ми съвети и отговори на въпроси, а също и likont!
Svetal - не ми пука какво мислят хлапетата :)

има време - ще се научи ;)

Fintara - виж какво прави едно 13 годишно дете...

замисли се над това което ти казах, прочети какво си писал и си помсили кой е прав и кой греши

http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=USER_IMAGES&USER_ID=3837&ORDER=RATING
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола