Популярни снимки за

Всички снимки

Бойкот на гласуването!!!

vadin, абсолюто съгласен съм с теб! Но ти си мъдър, докато другите постъпват очевидно твърде емоционално и с някакви неясни надежди се борят за още по-неясни резултати...

"Надеждата умира последна, защото преди това е убила човека, който се е надявал"
Мили съфорумци,
гледам днес отново се е заформила разгорещена дискусия по отколешните, наболели въпроси за рейтингите, гласовете и междуличностните отношения в сайта. С голямо внимание прочетох цялата тема. Всички изказвате мнения, препоръки, доводи, но до сега не забелязах някой да се е поинтересувал какво е в същност мнението на админа, защото както знаете ние тук сме само на гости. Това е неговият сайт и нещата са такива, каквито на него му харесват.

Та така скъпи съфорумци благодаря ви за забавата тази вечер и ви съветвам - не се хабете за неща, които не са от вашия приоритет.
loveforever, ех, Дани, каква мъдра жена си ти! Къде те намери твоят мъж?!

П.П.
Админа не спи - той дебне!
Знам, Владе

А, колкото Жоро - аз си го намерих, ама и той ми е съкровище
се събуди от думите на Дани.
Дани, ама нали потребителите са сайта.
Проблема е точно ако в сайта става това което на админа му харесва.

(пак си лягам, и айде не ме будете повече).
... ти тръгваш друг ще те смени,
какво ли значи някаква си личност ?
Уфф, кошмари.Сънувам как качвам най-ужасната снимка (даже с датата от фотоапарата на нея) и снимката ми седи на първа страница един месец,печели три конкурса накуп, за 2 часа събира 1379 гласа и се събуждам и гледам - то имало такива снимки на сайта.
Пратих ти мейл със снимка на малката фотографка.

Редактирано от автора , 10.04.2007 23:28:04

35mm, ти нали отиде да спиш бре?
Кошмари,кошмари.Чудя се сам ли ще се махам или ще ме баннат
35mm, че ти кво си направил?! за буйстване на сън админа едва ли ще те банне.... Гафа, Джъмбо и сие от недалечното минало/история на сайта имаха други прояви, които нямат нищо общо с кошмарите нощем
Мерси, Кире!

Откак Джъмбо повлече крак ...
Днес прочетох на един некролог на млад мъж една мисъл:
Всички хора умират, но не всички умеят да живеят!!!
Балевски - бяхме млади тогава, буйни...
Попов, това и пъпчивите друсани тийнейджъри го знаят. Попов, да не е Зоркий 4Mpx?
Е аз се въздържам.Ама добре че нямам време да седя по-често в сайта(ще намеря време ако smotianak пак почне да качва снимки на полуголи рускини а аз да ги коментирам с по 100 плюса(+).
Престани да се заяждаш Accept!!!
nsirakov, помъдряваме бавно, много бавно, уви...
Попов, Олаби вратната жила! Релаксирай рагуто гърбосложен на кревата, че тежка нощ се задава.
Леле ма аз съм изпуснала купона брееее тъкмо бях решила, че сайта става скучен, а то гледай ти от 15:00 до сега колко интресно било.
Абе хора я стига с тия гкасове, май тоз с баници по домовете беше казал някъде "вие още ли за гласове снимате"?????? Е аз като не съм участвала на нито една изложба и нямам ни едно такова червеничко до ника..кво да кажа? Ама що ли се обаждам...
Попов, ....... Лина трябва да те черпи :) задето я изкара професионален фотограф :). Явно даже и на теб ти е направило впечатление колко е добра и това че има усет към красивото. Ако знаеш обаче каква и е професията, с каква сапунерка снима /аз я познавам лично и то много добре/ и ред други неща, ще разбереш какви усмивки предизвикват думите ти у повечето съфорумци :)
е ние успяхме - да му мислят младите ;)
Alone, верно, Дани, пропусна голяма забава тая вечер;(може, обаче, да нямаш червеничко тук-там, ама по сбирките си на линия, а там купона е в друго измерение - друга форма на забавление, не като тук в момента)
Радвам се, че скоро ще Ви напусна за една седмица!!! Белким си начешете езиците с нещо друго!!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола