Популярни снимки за

Всички снимки

Кой какъв е и защо такъв е...

при мен от името Светлин всички приятели ме наричаха светал(сигурно защото съм доста светла личност )и така

п.с Само Левски и Манчестър Юнаитед и долу Цска

Редактирано от автора , 30.01.2008 09:42:16

Както почна Сираков ... в далечната 1998 година реших да си направя акаунт в Яхуу мейл. Бях на клубче у един приятел и той ме попита за ник. И аз мислих мислих и от първите ми 2 имена - ХРИсто ДИмитров ... стана Hridi.

След това IRC, ICQ ... и накрая си остана Hridi навсякъде. Но аз пък си го харесвам

----

P.S. Какви са тези Левски, ЦСКА, Ботев ... тва да не е футболен форум

Само НИКОН!

Редактирано от автора , 30.01.2008 10:14:19

Аз пък за моя... ако имаше възможност, досега да съм го сменила.
Та като ще сме на приказка, нека разкажа и аз моята не много кратка такава...
А ето и как започна всичко през не толкова далечна есен на 2005-а. Имало една снимка на две деца http://www.4coolpics.com/photo/balevsky/6105.html (която на А4 няма нищо общо с качеството тук )... почти поръчков кадър, покрай снимките за рождения ден на едно хлапе, дето е мой син. И попадам в нета на една реклама за детски конкурс, организиран от този сайт. Споменавам на фотографа за него и си давам съгласието да я качи. Ама после, викам си, дай да подкрепя с един глас и се наложи да се регистрирам. Didi (както се подвизавам по Кю-та и сие) се оказа заето . Та след дълго мъдруване какво да е друго, реших, че тъй и тъй не мога да снимам и няма да пускам снимки, то нека да е неангажиращото mama... че поне отговаря на повода ми за регистриране (да пусна шуробаджанашки глас за синчето си).
Та... времената се промениха, взех да щракам повече, да пускам повече кадри, за да се ориентирам по мнението на хората къде съм налучкала и къде не, посвикнаха с ника ми и аз вече спрях да му се дразня чак толкова много.
(ПП за тия, на които им се е сторило дълго: Имам и по-подробен вариант, та бъдете благодарни, че не изложих него)
Моята история също не е много кратка...
Ваня се казвам. Един приятел имаше куче. То се кзваше Ру, но за "по-кратко" й казваха Руче (Ру+куче)
Един ден ме помоли да изведа Ручето. Междувременно майка му се върнала и питала къде е кучето. Той отговорил "Миии, Ручето изведе Вачето" Оттам почнаха да ми викат Ваче всички приятели. Когато се регистрирах из нета се писах Vache. После разбрах, че на френски значело крава това . Та така... навсякъде по нет пространството съм си Vache и ми е много интересно, защото нямам дублиращи се регистрации. Обикновено ако се дублират пак са си мои, на коити не помня паролите

Mama, помня я таз снимка на Балевски

Редактирано от автора , 30.01.2008 11:19:22

Моят ник е без история, но пък е много стар.
Трябва да означава нещо като рамка без граници, нещо безкрайно и същевремено да не си личи, че е женско име... просто и скрито
Наистина много интересна и полезна тема с която можем да научим доста други неща един за друг.
Моят ник все още ми е много любим въпреки че в други сайтове се регистрирам като medea тъй като ника ми там е зает.Обожавам музиката на enigma и то неслучайно както и теми на такава тематика като значението на думата.Преди години излизах на разходка с кучето ми /и не само тогава/и слушах с часове тази музика и се любувах и откривах мистиката в природата/оттук и фотографията като хоби/и това малко или много спомогна за изграждането ми на човек който се стреми и търси духовната страна на нещата.
Медея идва от асоциация от другото ми хоби-астрологията/нямам намерение да споря по въпроса....../Слънчевия ми знак е водолей но асцедента ми е скорпион в точен съвпад с Прозерпина/Персефона/ и Плутон/Хадес/,така че имам силен скорпион в картата си и неслучайно този архетип въздейства в живота и усещанията ми./Който се чуди какво имам предвид да се запознае с литературата на КАРЛ ЮНГ:П
vzlatkov=Владимир Златков, историята е подобна на тази на nsirakov и колежката vnivanova Май всичко започва с yahoo и ЦСКА
график, щото съм такъв
Фобос е по-големият и на по-близка орбита спътник на Марс. Той носи името на бога на страха от древногръцката митология Фобос, син на бог Арес и брат на бог Деймос.
Фобос е на най-ниска орбита от всички други спътници в Слънчевата система — на 6000 km над повърхността на Марс, и един от най-малките известни на науката.
Най-сетне, благодаря за темата. Сега има шанс да разбера какво означава ника МиткоУин.
а на мен ми е интересно Козмо откъде идва
...филмчето за Маугли - пантерата се казваше така....след дълго време разбрах,че тя била Багира,а не Магира...

с удоволствие следя темата...

enigma :
...съкращение от имената ми - Мирослава Старейшинска
Ейй, колко много сте изписали...
Много хубава и интересна тема. Браво Светле!
С моя ник нещата са горе долу ясни. Той е един от съкратените варианти на името ми-Цветанка. Някои от познатите ми и преподавателите ми ме наричаха така. Когато си правех е-mail преди години (и аз като останалите в yahoo) тъкмо пишех дипломна работа и научният ми ръководител ми даде идеята за tzvety. Харесва ми да ме наричат така, а и така е все едно дали е ник или името ми
А аз по принцип из нета съм GeriGe. Идва от ГЕРИ ГЕоргиева. Тук се регистрирах като geritamin за заблуда на противника (и най-вече на себе си) , за да бъркам никове и пароли...
Иначе Geritamin е хранителна добавка (комбинация от витамини А и Е). Звучи като лекарство и може би оказвам положително въздействие на хората около мен...
-------
Пропуснах да кажа, че преди доста време имаше човек, който ме наричаше "geritamin"

Редактирано от автора , 30.01.2008 21:33:54

Здравейте всички, казвам се Борис Белчев, в други форуми съм бобби поуършот, защото това беше първата ми камера, а тук реших да се представя с истинското ми име, като добавих БСПБ, което е английската версия на другата ми мания БДЗП(Българско Дружество за Защита на Птиците) - птиците и тяхното наблюдение ми доставят не по-малко удоволствие, от заснемането им! Пожелавам много успехи и здраве на всички в този чудесен форум!!!!

Редактирано от автора , 30.01.2008 21:39:00

MAISTOROV - така казало и кучето - "Всеки си има вкус"...и си облизало гъза...

DareDevil - така е, защото съм комплексар
vzlatkov:Имах на времето един приятел в казармата ,който беше ревностен почитател и фен на футболния клуб на 'Глиган' - Дядово.. и до ден днешен търся някакво логично обяснение на тоз феномен..ама както е казал народа .. рязни чвора - празни химикали .. ( ако ми хванеш 'стъпката' следващата сметка ще да е от мене ..)
svetal, адаш може ли такова нещо !

Всъщност и темата за адашите би била интеесна...
Мииии... и аз да започна така. Бях едно много enjoy хлапе, което нищо достъпно не му беше чуждо и така втората част:) и макар отдавна да приключих със забранените субстанции, ника си стана част от мен:)
Сега съм на и пак съм enjoy:))))
Vladimir - името ми

Само Владимир не ставаше по форумите, защото беше заето.
трябваше да сложа някакви цифри, които да запомня лесно.

Тъкмо си слушах...
http://youtube.com/watch?v=jBs33lXH06M

"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the
beast with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the
beast for it is a human number, its number is Six hundred and
sixty six."...

666 the number of the beast
Hell and fire was spawned to be released...

ми мойто си е мъррр защото обожавам котки а и звучи весело
интересно ми е дали пък някой неиска да си смени ника, и изобщо възможно ли е това? междудругото мойто боинк си го измислих пециално за тука. понеже дотогава никога не ме беше вълнувало това нещо със снимките.
BOINK, аз исках да го сменя, дори говорих с админа, но междувременно заеха любимия ми прякор, а и постепенно свикнах да реагирам на различните варианти на този .
Ами защо съм Vankostrong
Още миналия век като си вземах комп и се люснах в интернета се оказа че ми трябва Nick
от името ми Иван лесно дойде Vanko и след него още по лесно Strong щото по него време се бях луднал по фитнес и стана Vankostrong ето една снимчица от тогава

хихи тогава снимах с една Скина дето стуваше малко повече от една качествена лента
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола