Популярни снимки за

Всички снимки

Кой какъв е и защо такъв е...

Малко късно видях темата, но и аз да се включа:
lusi268 станах когато си правех първия мейл адрес - трябваше много бързо да го измисля и сложих Люси от името си (никой, освен баща ми и то в много редки случаи, когато е ядосан, не ми казва Людмила)и 268 от рождения ми ден - 26 август.Понеже бързах, lusi стана изписано на никакъв език - нито на английски, нито на френски, но свикнах с този ник и така си остана.

Редактирано от автора , 01.07.2008 12:07:14

Че готина тема... С удоволствие изчетох всички истории.

За съжаление в моята няма нищо интересно - Ясен Веселинов Долчинков стана iasen_vd. Първо, когато се регистрирах в ДИР.БГ преди седем години, се опитах да съм iasen. Но беше заето. iasen_ също беше заето и оттогава... iasen_vd. Навсякъде. Мейл, скайп, Кю, регистрации по сайтове... Рядко съм само iasen. А където позволява регистрации на кирилица, се пиша Ясен. Но това май само на едно-две места.
Благодаря на отзовалите се дотук .

Редактирано от автора , 23.10.2008 09:05:07

vega - звезда , най-ярката от съзвездие Лира.Тя е и една от най-ярките звезди на небето.Астрономите смятат, че около Вега съществуват дори и планети, но засега все още нямат доказателство. Мечтаех да стана астроном, но....станах мед. сестра и така.....vega
Кой още ще сподели защо е избрал прякора си ?
Моят ник всъщност е модификация на фамилията - Донев. Баща ми беше писателстващ лекар или лекуващ писател - не знам кое от двете е по-точно, та от него съм наследил и двете (и фамилията и псевдонима).
Страхотна тема!Да си кажа и аз: valia999, защото когато се регистриах в някакъв сайт, valia, valiakoleva и разни други прозаични никове произлизащи от името и фамилията ми (Валентина Колева) бяха заети.
DareDevil: Всъщност, бих си превел Daredevil като "човекът, който дърпа дявола за опашката", но явно има и други версии. В момента по БTV върви филм със същото заглавие, който умен преводач е превел с пълната безсмислица "Дявол на доброто".

Редактирано от автора , 30.07.2009 16:10:57

моя прякор не значи нищо ... имаше едно време една боя за коса Nita пък дали не беше кана ... няма значение от там стана nitea :)
Donsky, основното значение е "безразсъдно смел". Вече не е сбор от значенията на двете съставки .
Много често заглавията се превеждат доста преди самите филми, за да се пусне реклама в пресата, а и по телевизията, и то не от филмови преводачи, а от рекламните отдели.

Редактирано от автора , 27.10.2008 18:50:37

Когато бяхме деца, по-скоро тинейджъри, един човек всеки ден ми подаряваше по една маргаритка... А после - когато не исках да казвам истинското си име, казвах "Маргаритка". Така, но маргаритки много..затова МаргариткаТА.
Моят ник сигурно е от едно анимационно филмче.
После разбрах. Не съм го аз мислил. Не е за тука.
По темата ли съм?
Mobby_Dick, твоят ник ми е познат до болка . Ако се съди по реакцията ти, ти отива, който и да ти го е измислил.
От кога се каня да пиша...ами....cielo (сиело) идва от испански.Основното значение на тази любима за мен дума е НЕБЕ..Затова и най-обичам да снимам красиво небе, залези и изгреви
Учуден съм!
Как няма да ми отива, като човека ми е най -
По темата на сайта ли съм?
Няма как да не си, след като моята тема е свързана със сайта . Ама стига си питал - вече доказа, че си отмъстителен като кита, чието име са ти избрали за прякор .

Редактирано от автора , 21.11.2008 13:23:14

Всъщност Лаура беше героиня от един филм. Нейната съдба ме впечатли дълбоко и аз реших да избера това име, като контрапункт на това, което е Лаура. Тя беше лишена от 'passion' аз проявих моята страст във фотографията. Фотографията се превърна в нещо като начин на възприемане на света. Ако някой се е събудил рано с първите лъчи на слънцето, само за да хване изгрева на слънцето в морето, той може да ме разбере. Ако някой е тичал до сетни сили, само за да зърне последните лъчи на слънцето, той може да ме разбере. Ако някой е намокрил обувките си, само за да снима излютването на малки птички, той може да ме разбере. Ако някой е пропътувал мили, с колело в дъжда, само за да снима любимите си животни, той може да ме разбере. За мен фотографията е нещо като начин да изразя себе си.

Редактирано от автора , 24.11.2008 17:00:16

Laura, не помниш ли кой е филмът? Между другото, думите ти ме подсетиха за тази снимка на feta:

"Да хванеш залеза"
Ще се радвам да покажете свойте снимки на http://hotcompetitions.com
Бързо може да бъдат оценени и да спечелите парична награда.
БРАВО ЗА ТЕМАТА
Калинабор-скучно общо взето-от името ми и фамилията-Калина Борисова, омръзна ми да ми казват принцесата, та така. И МОЖЕ БИ БОР ЗНАЧИ, ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ВСЕ ЗА НЕЩО СЕ БОРЯ. Фриц и аз за това с сетих като прочетох ника ти
аз съм stb
това са първите букви от две имена
Стойко Богдан
Vbox7 Покажи Твоите Видео Клипове...
Източник: i47.vbox7.com

тия дето крадат - бой !
fixxer, а по темата?
Лаура нон че?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола