lusi268 станах когато си правех първия мейл адрес - трябваше много бързо да го измисля и сложих Люси от името си (никой, освен баща ми и то в много редки случаи, когато е ядосан, не ми казва Людмила)и 268 от рождения ми ден - 26 август.Понеже бързах, lusi стана изписано на никакъв език - нито на английски, нито на френски, но свикнах с този ник и така си остана.

Редактирано от автора , 01.07.2008 12:07:14
За съжаление в моята няма нищо интересно - Ясен Веселинов Долчинков стана iasen_vd. Първо, когато се регистрирах в ДИР.БГ преди седем години, се опитах да съм iasen. Но беше заето. iasen_ също беше заето и оттогава... iasen_vd. Навсякъде. Мейл, скайп, Кю, регистрации по сайтове... Рядко съм само iasen. А където позволява регистрации на кирилица, се пиша Ясен. Но това май само на едно-две места.

Редактирано от автора , 23.10.2008 09:05:07

Редактирано от автора , 30.07.2009 16:10:57

Много често заглавията се превеждат доста преди самите филми, за да се пусне реклама в пресата, а и по телевизията, и то не от филмови преводачи, а от рекламните отдели.
Редактирано от автора , 27.10.2008 18:50:37
После разбрах. Не съм го аз мислил. Не е за тука.
По темата ли съм?

Как няма да ми отива, като човека ми е най -
По темата на сайта ли съм?

Редактирано от автора , 21.11.2008 13:23:14
Редактирано от автора , 24.11.2008 17:00:16

"Да хванеш залеза"
Бързо може да бъдат оценени и да спечелите парична награда.
Калинабор-скучно общо взето-от името ми и фамилията-Калина Борисова, омръзна ми да ми казват принцесата, та така. И МОЖЕ БИ БОР ЗНАЧИ, ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ВСЕ ЗА НЕЩО СЕ БОРЯ. Фриц и аз за това с сетих като прочетох ника ти

това са първите букви от две имена
Стойко Богдан