Популярни снимки за

Всички снимки

Кой какъв е и защо такъв е...

Айде и аз да обясня , защо ника ми е CMEXYPKO ! И аз навремето залитнах по mIRC и там можеше да се пише само на латиница ... Сега се сетете, как да напишеш нещо интересно на латиница , а да си го 4етеш на български ?!?!Имаше доста сполу4ливи никове !!! - CCCP , TpAkToPuCT , KOMAP ...и т.н.
А и "Патиланско царство" си е №1 !!!
BOZO, ами! Не си комплексар, а мерудийка - на всяка манджа

Хубава значка! А какво е "БОЗО"?
Чакайте и аз да ви кажа. Антония - името ми, но всеки се обръща към мен с всякакви производни на него: Тоничка, Тонитка, Тони, но най-често Тонита! Та за това и тук така, за да не се бъркам много!
Rosen ( ross ) i 69 , za6toto sum roden 1969 godina
Ами....името ми име Атанас...така ме наричаха родителите ми като ми се караха прди време:)
Всички се обръщат към мен с наско...но тъй като беше вече заето реших да сложа една долна чарта и стана nasko_:)
Тва е то:)

Редактирано от автора , 01.02.2008 23:07:49

В детските ми години имах множество прякори. Затова избрах слято изписано името ми на латиница. Какво да се прави. Като поостарее човек
изпитва известно неудобство да измисля нещо по.оригинално за собствен ник!!!
FRITZ е една от най-добрите шахматни програми затова и си избрах този ник
освен фотографията шахматът е другото ми хоби ,в което съм постигнал по забележими успехи
DareDevil,
Няма нищо по-страшно от активната глупост. Тук някои хора се взимат прекалено на сериозно, което погледнато от страни е смешно. Предишния слоган на сайта беше "Забавление с фотография", сега тук прохождат талантите . Аз не дефинирам себе си като талант, но не преставам да се забавлявам истински, гледайки различни реакции. Като ритнеш качето с комината* и се разлетят оцетарките
---------------------------------------
*комина-гнили плодове, от които се вари ракия
Grigor Mishov-gishata, na galeno mi vikat Grishata,AZ poneje ne moga da kazvam "r" kakto i ima hora koito ne mogat da go kazvat i ei taka spotanno go izmislih da mahna "r"-to za po kratko ... hahah ai nazdrave

Редактирано от автора , 02.02.2008 20:02:09

бомби е прякор който ми го дадоха в казармата старите ,тогава още ме наричаха бамбина,по късно ме прекръстиха на бомби и така ме знаят и до днес.
И при мен тукашният прякор е функция от устоялия се навик, както и за спестяване на килобайти сиво вещество за помнене на много логини. Най-вероятно съм се спрял на такъв логин от времената на безплатните домейни и хостинги, когато ти даваха адрес, съдържащ тази дума. Е, някак не се гледа приятно нещо като:
http://pencho.myspace.com и http://crosswinds.net/~pipi_78_bg - мисля, че разбирате. Иначе като ник обикновено съм Rover, защото така ме познават най-много чатър(к)и ;)

Редактирано от автора , 03.02.2008 14:19:41

Моето име е Катерина. Едно време имах едно гадже Антон и всички ни викаха Катрин Зита Джоунс и Антонио Бандерас, затова и започнах да се регистрирам като katrinzita. Нарочно го изписвам така като се чува, а не както се пише името на актрисата на английски, за да им е трудно на хората да го четат Редовно ме питат как се чете моя ник и си го интерпретират по най-различни си начини докато се усетят, че всъщност пише Катрин Зита...
CMEXYPKO=ЦМЕКСИПКО?
mstar=music star?
Ми..хайде и аз да си кажа. Ще се опитам да предложа 'средно-дългия' вариант на историята защо се наричам Аскеер. През далечната (вече) 1997-а, месец април имаше само едно място в София, където имаше достъп (публичен) до Интернет - билетния център на НДК. Трябваше да си регистрирам ник, за да мога да влизам в един от първите български чатове, този на дир.бг. Току що бяха обявили номинациите за наградата Аскеер и аз бях сред тях - за първия си опит като композитор на театрална музика... Не спечелих през 1997-а, но ник-а си остана, а пък две години по-късно се "потвърди", когато спечелих при второто ми номиниране...Така си и остана през годините - чат, е-майл, а сега и тук - имам точно толкова познати и приятели и чрез него, колкото и чрез името си...
Най-често го бъркат с аскер (турската дума за войник), но на такива отговарям, че не съм войник, а награда
P.S. http://strangevoices.co.uk/Awards.htm
Askeer, честита награда !
Askeer:.. Ти ли не си Войник , ва , аскер-апап !?! .. а кой беше страшния ЕФРЕЙТОР дето побъркваше новобранците от чанч ?!? ;) ай , честит Ти Трифон Зарезан , по тоз случй .. че и аз съм ефрейтор .. от запаса ..
bass, нивгаш не съм бил ефрейтор! Не успях да са издигна в очите на слепите.
Като видя нашивка и до ден днешен ма втриса и са фащам за кобура
А за Трифон Зарезан - together zusammen със Св. Вальо - да ви е честито и на вас!
.. поне си си разширил вените на краката от висене по вишки и си се намарширувал на воля .. остават спомени, ко Ти пука..
Haide i az da se vpisha v interesnoto chetivo.Moeto ime + instrumenta,koito itezavam tolkova godini Lesno i zapomniashto se
Моят ник също е от доста време и навсякъде влизам с него (където позволява да сложа долни чертички , иначе автоматично ставам playkrisi )

Малко история как точно стана play__krisi...

Преди време се регистрирах в абв.бг с play__girl(свързвам си го с играещо момиче, но би трябвало да означава развратница, богата безделница/глезла също като playboy, но в женски род), но нещо се бъгна и някой ми беше сменил паролата и така и не успях да си върна мейла, затова реших да направя малка комбинация от това "play" и моето име Кристина (Криси) и то се получи play__krisi, a долните чертички си останаха и аз не знам защо

п.с. Не си падам много по разврата, да не кажа хич

Редактирано от автора , 15.02.2008 11:29:14

аз сам eli_a_k ....
Това са 1-те букви от трите ми имена
Елица Атанасова Караиванова
както и мейла ми :)
Не съм вложила никаква символика в ника си :))
Но в сайта срещам много интересни никове

Редактирано от автора , 15.02.2008 12:00:46

Мдаа, много интересно! Като се регистрирах бая бях изкушена да си лепна основния ник, с който се подвизавам във виртуала - pencho_zaeka, но защото фотографията ми е доста старо хоби, реших да се кръстя inaned от Ина - така ми казват на галено от дете, и първите 3 букви от фамилията ми по мъж. Прозаааа, проза
inaned, има и по-голяма проза, виж:
bobbie - Боби, съкратено от Боряна. Цял живот ме бобисваха, че по-лесно, та накрая и аз сама....
Арагорн!!!
Защото така ми харесва,защото имаме общи неща и т.н.
много свежа тема

аз пък се бъзикам със счетоводство...

финансовият мозък на мафията се е казвал лански...
и за да дразня данъчните си кръстих счетоводната кантора "Лански" (не че на тях им говори нещо де)

и така... много години )))))))
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола