Популярни снимки за

Всички снимки

За червените квадрати. ..

xaxaaxxaax
Maistore am zaeebi q ne stava za muzika tva
Zina spok spiram :)))
Баси форума една теме не може се обцъди без простотии.
az kazah po temata i v sushtoto vreme se izvinih za spama ;))))
Zina жалко, че не си разбрала вица
Feta, ооо разбирам го,но не мисля, че е удачен в случая.
Гиш,няма за какво да се извиняваш.
Кадрите избрани от редактора далеч не трябв ада са 500 стигат ти и 90.
За червените квадратчета аз трябва да имам най- големи претенции. Спечелих конкурса "Добрината на българина", ама цяло червено квадрадче - тц.
Ама не се и сърдя, защото тогава нямах никаква представа от фотография. Не че сега имам , но се старая

Редактирано от автора , 20.01.2009 17:40:56

dikra- търси си правата трябв ада имаш.
Zina, защо ми е? Да респектирам тези които тепърва започват да качват снимки, че съм ПРО ? Е, не че ако ми го дадът няма да

Искам си червеното квадратче
vladimir666 : Дааа вече на смях избива ...
e az sum mazniqta v saita i trebe se izvinqaam kolkoto do curvenite kvadrati,absolutno nishto ne ozna4ava za men,tva 4e redaktora na saita si ima svoi lubimi kadri ili avtori,mene tva ne me burka taka 4e....

автор Gishata
ето такива снимки ме карат да се спирам тук ,направени от автор без червено квадратче!!!!

Редактирано от автора , 20.01.2009 20:43:16

автор Gishata
и такива!!!

Редактирано от автора , 20.01.2009 20:43:40

в същото време пълно с червени квадрати дето снимките им не струват пукната пара!!
какво да се прави въпрос на вкус
Jino, за съжаление е така.
Искам предварително да се извиня ,защото познавам много готини хора от тук!!
Определено мога да кажа че този сайт за мен изигра ролята си ,от тук тръгнах!!
В момента не намирам тук нищо което да привлече вниманието ми!!
Именно по тази причина реших за неопределено време да не пускам снимки тук!!
Напълно разбирам админа за политиката която води ,мисля че всичко е наред и нищо не трябва да се променя, сайта е много полезен за хора които прохождат във фотографското изкуство!!
В крайна сметка "ТУК ПРОХОЖДАТ ТАЛАНТИТЕ" горе в ъгъла в ляво...
Поздрави!!

Редактирано от автора , 20.01.2009 21:08:45

Ех, jino, проходило талантче то на батко!

zina, абе и аз бая се чудя защо аджеба ми го лепнаха тва червеното сега, та да се червя като... Ама сега да седна да разубеждавам админа.... тая няма да стане! Не за друго, ами и двамата с него бая поемаме и тя ше стане една... feta да му мисли! хехехе

Айде горе носа, бе Форум!!! Долу и мравки не останаха — само куришки!!!

Вокси, ми пази си го. Да не сгафиш, че тук виж ти го отнели.Поздрави!
Малииии, ппопуснал съм купона!

Кво се вживявате в квадратчетата бе, хора? Заприличахте на ония лудите от фотофорума с техните рейтинги "А" и "Б". Професионалист не се става с точки, рейтинги или квадратчета, а тогава, когато се намерят хора, склонни да платят за работата ти.

Затова - купонясвайте си с фотоапарат в ръка, пък каквото ще да става!
Zina, там е работата, че хич и на е***ам да го пазя. Снимки с месеци не качвам, без да броим два кучешки кадъра, ама и те са стари и скучни... Ще взема да сгафя най-накрая, пък каквото сабя покаже, а!??

comorex,

Редактирано от автора , 20.01.2009 22:53:39

Bat jino purvo snimkite mi spored mene ne sa koi znae kakvo,ne ot skromnost prosto ima neshta koito trqbva da se ponau4i malko pove4e,no problema e 4e ne iskam da 4eta razni neshta,iskam sam da si se razvivam po moi na4in a ne da mi kajat tva naprai onova ne e taka ili... :)) taa do " 4erveniq " kvadrat,kazah 4e ne mi drema oshte ot na4aloto poneje poznavam po4ti vsi4ki,na edna masa sme sedqli.... taa za tva ne mi dreme... i az purvo po4nah ot tozi saita, no nai puskah snimki ot kakto se zapoznah s Bat Jino ot togava puskam seriozno snimki i toi e 4ovekut koito iskam da mu blagodarq za tva 4e me navi da si vzema po prof. aparat... taa i ot togava puskam snimki navsqkude :) za mene nqma nikvo zna4enie kakuv si vajnoto e da se kefish na tva koeto pravish :) aii stiga sum pishal 4e shte napisha nqkoi roman po slu4aq :D:DD:d

Редактирано от автора , 21.01.2009 01:43:36

Comorex ohhh kak ne se predstvih po sushtiq na4in.... ma da staa shou 4e da ima trupka :D:D
imah predvid 4e mn pravilno go kaza,az sushto mislq taka ehh da beshe jiv Dexter bog da go prosti deto vikashe "Mrunnnnn",a da se pohvalq s neshto az sum edno GOlqmo mrunkalo i za tva nema se ojenim

Определено Вокси исках да кажа ,че не ми се посещават сайтове с цел общуване ,предпочитам живия контакт!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола