Популярни снимки за

Всички снимки

За червените квадрати. ..

Опасна е човешката завист и злоба... Аз пък се радвам на успехите на тези, които заслужават!
И аз се радвам,но ако е заслужено.
ех каква тема

ПРЕДЛАГАМ ЗА ИЗТРИВАНЕ (ако има такава опция)
"Vladislava1306
Опасна е човешката завист и злоба... Аз пък се радвам на успехите на тези, които заслужават!
"

Извинявай, но какво всъщност каза?
Нещо от типа:
- Алкохола и цигарите вредят на здравето. Аз пък се радвам на спортистите, които не взимат допинг!
lansky, подкрепям!

Припомням, че има и идея за учередяване на Жълти квадратчета. Време е всеки да получи своето, мисля!

(За щастие няма кой да ме вземе насериозно с Жълтите квадратчета, но пък и заслужаващите ги изглежда подхождат също така несериозно към... себе си!)
На кого припомняш Вокси? Щото ние не сме чували за идеята .Понеже си гъст с админа може да му напишеш да я тръкне. Може и да те послуша. Поздрави!
Собственика на един сайт няма никакъв интерес, както и право да обижда участниците в него с подобна маркировка, която да се възприема първосигнално от по-първосигнални хора.
Той може само да поощрява с каквото се сети - така няма да има конфликт на интереси
Ако седне да раздава медицински експертизи по дистанционен начин, подобно на Ванга на Рупите (опс. тя захарче взимаше от ръка) това вероятно ще се стори много забавно за хора считащи се, че имат имунитет (какъв - всеки може да се сети), но няма да е в интерес на бизнеса, защото ще има сериозни конфликти на интереси.
Сега има синьо квадратче за нещо си (не съм чел), червено за "ПРО"...доста ще станат ако се изреди дъгата. Аз лично съм привърженик на червеното - цвета на кръвта, защото буди най-много емоции - завист от едни, защита от втори, стремеж у трети...изкарване на повърхността на четвърти - изобщо забавления, а както казах, те най-много ме радват и са по дефоулт
Моби дик - сори, нямам спомен дали се познаваме лично, но си в абсолютна заблуда за интереса на собственика на сайта и конфликтите...

колкото повече конфликти има в един такъв форум - толкова трафика е по голям и толкова повече рекламодатели )))

жълтите квадратчета са много яка идея - жалко, че в последно време все по малко хора се усмихват

продължавам да предлагам за изтриване)))
lansky , обърни се към админа. Само той може да ти помогне.
lansky
Може и да съм в заблуда, но не мога да разбера какво те кара да смяташ, че и ти не си в такава
...иначе това за конфликтите ясно, така е

Редактирано от автора , 23.01.2009 15:41:49

всички сме в заблуда - няма как иначе

ако си мислиш, че ти думам напразно - и аз имам форумче... в момента в който се сдърпат двама трима - рейтинга скача...(просто е драстично),
но понеже е специализиран - съм решил, че в дългосрочен план е по-добре да остане специализиран отколкото разводнен и временно рейтингов ... пък ще видим
Така е, спор няма.
Но всичко си има определени граници
Освен това не е админа този, който ще седне да провокира такива неща
Тук ми заприличва на форума на Photo-Forum където коментарите са на 80% спам,те със Дата-бг са шампиони в това отношение

Колкото до квадратите.......дреме ми на квадратите като изгася компа живота си тече и без тях,тук съм за развлечение и за нищо друго,но пък се радвам че се запознах с готини хора от тук
Много ми харесва това есе http://www.kenrockwell.com/tech/pro-not.htm

За да ви заинтересувам, цитат: Професиите не изискват определението "професионален". Примерно, никой не казва "професионален банкер" или "професионален зъболекар", защото никой не упражнява банково дело или зъболечение като свое хоби.
Когато хората печелят пари от хобито си, тогава използват определението "професионален" - "професионален футболист", "професионален фотограф".

А цялата тази работа е заради "професионалните камери" - професионалната камера била заради хора с професия (виж по-горе), които имат достатъчно пари за харчене.

Редактирано от автора , 01.02.2009 16:08:29

Ами аз сега като не знам дали съм с наполовина червен, или с наполовина бял квадрат Кажете ми, че да знам кого да подкрепя...

Редактирано от автора , 01.02.2009 17:12:19

enjoint в златната среда,ха хаа
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола