Популярни снимки за

Всички снимки

Недооценени снимки.

seymour
jino, смислена тема - лошо изпълнение и долни страсти
поне в тази тук покажете, че харесвате добрите снимки и нека видим какво сме пропуснали

Редактирано от автора , 15.11.2009 21:28:24

тази тема по презумпция е по-печеливша - едва ли някой ще се разсърди, че го хвалят
Пламба ти пък долни страсти всичко си беше в реда на нещата
Който се обижда значи си мисли че е велик ,който се мисли за велик мястото не му е тук а в народното събрание
Да, по принцип винаги охотно приемаме и раздаваме незаслужените похвали, а зле критиката.
Каква баналност казах
Поставянето на нещата на позивистична основа е спорна философия. Млад съм още и нямам универсален отговор на тази дилема. Това е свързано с ... компромиси. А ако винаги сме позитивни , то кой ще се бори с негативното !? Значи сме позитивни ... егоисти (да обираме каймака от отношенията, а друг да ни вади кестените)
Пак казвам, че това е философия на която нямам категоричен отговор сега
Абе защо ми се струва че ако при всеки рев пускахте и по един линк темата щеше да е доста по продуктивна. Много ви моля, ако живеете само за себе си недеите да ми серете в темата а си направете друга такава. Хаиде Моби_Дик пусни нещо стига рева.

Редактирано от автора , 16.11.2009 10:40:22

ето цял един автор, който много ме кефи и който заслужава повече:

http://4coolpics.com/kart.htm
Имате си доктора, и така като гледам много му се радвате. Така че недейте рева за недооценени снимки.
тази заслужава много повече внимание, отколкото е получила:
http://4coolpics.com/show.php?ord=ArenA&id=159529
Само - Снимка - 4CoolPics.com...
Източник: 4coolpics.com
http://4coolpics.com/photo/SSTFAT/355388.html

не че сега би се оценила повече де

Редактирано от автора , 17.11.2009 21:20:46

The Way to... - - 4CoolPics.com...
Източник: 4coolpics.com
"Razni hora razni ideali" ne vigdam osoben smisal v tova
Благодаря на всички за проявения интерес към темата. Молбата ми към вас е да пускате линк и към страницата на която се намира снимката, за да могат всички да добавят своето мнение за нея.
Весел ден на всички
Има много недооценени снимки - факт! Недооценени, защото не са видени от много хора. А не са видени поради големия брой недобри снимки, които се пускат тук. Пускат се, защото няма достатъчно критични коментари. Защото няма кой да намекне дори на авторите им за кусурите на тази или онази снимка (естествено, без да ги ругае и обижда), пък ако не разбират от намек - да им ги каже в прав текст! Всеки нормален човек, получавайки адекватна критика, би добил представа кое му куца, кое отговаря на нивото на един фотографски сайт и кое не е за тук, и не би засипвал галериите с какво да е, но ако само го хвалят - защо пък не? Всички обичат похвалите, PRO-тата, и те - и от страх да не им се върне критиката и да си развалят изградения комфорт и имидж, една крива дума не смеят да кажат за недостатъците, които виждат добре . Не може аз да пиша критични коментари колкото всички останали с етикета 'PRO' взети заедно, и всичко да е на ред с оценяването! Всеки иска да гледа перфектна селекция, но ако може някой друг да му свърши черната работа, а той само с възклицания да одобрява .

Редактирано от автора , 20.11.2009 13:00:55

В някои други сайтове има праг за снимките като отговарящи, апропо-не, на дадени фотографски критерии. Има се предвид такива, които са като за сайт за фотография или такива, които са за места, където може и трябва да си източиш картата.
Има и доста по-строги ограничения за броя на снимките, които се качват на седмица.
И в този аспект разни фотки на поляни и баири, щракани за страх с телефона, наш'то сладко бебе-отляво, отдясно, отгоре и отдолу в ръцете на мама, баба, дядо и т.н. просто нямат шанс да останат...

Но това разбира се би ограничило посещаемостта, което е нормално- винаги количеството е за сметка на качеството

Но какво пък- дали си оценен или не, едва ли тук е мястото, което ще ти даде правилната оценка. Пък и да ти даде- какво, тази оценка (апропо ранг в йерархията)яде ли се? Пие ли се?

Иначе сайта има много хубаво мото- За забавления с фотография!!!
Аз се забавлявам, а вие?
Има фотографски сайтове с такива прагове за снимки и т.нар. "модератори" изтриват снимки с далеч по-висока художествена стойност от тези в профилите им.
нямам думи просто
Във въпросните сайтове се трият снимки когато даден автор когато започне да трупа рейтинг и заплашва да стане по добър от модераторите,които снимат картички,птиченца и цветя с макрото.Мен ме триха,триха ми и теми,но хич и не ми и пука,снимам за удоволствие и това което аз виждам и честно да ви кажа бих се притеснил ако имам 10 коментара :Браво и Супер.Не е възможно дадена снимка да се хареса на всички,а ако е така,значи съм направил картичка а не снимка.
Dechobek.
Много добър, но доста от снимките му според мен са недооценени.

http://4coolpics.com/author_pics.php?aut=5297&ord=votes
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола