Популярни снимки за

Всички снимки

Недооценени снимки.

vladimir666 - Идеини колажи, с добра хрумка и техническо изпълнение. Много добре огласувани за възможностите на сайта, липсват тотално само тия ... ПРО гласа - което е очевадно
Харесвам, и тръгнах и огласувах последната страница...но какво видях - автора от две години не е качвал. Какъв е смисъла тогава - по дъжд качулка

п.п. добре е, че поне сега в темата се показа и един, със хубави снимки ... та да имам думи
Интересно ....
един пуска снимки (като недооценени) където явно трябва да търсим тавана на възможните точки дали е даден...
друг ... снимки от днес, забранени за гласуване ! (как ли е определил недооценяването им ...!!! )
Чудно ми е какво можем да постигнем с такова поведение !
Може би все пак нещо - една тотална липса на сериозност, оправдание пред себе си за всякакъв тип безотговорно поведение в бъдеще и ... забавление (защо не и за сметка на другите, които още не са стигнали до този извод)
Как ли щяхме да се чустваме ... ако подобно поведение е реципрочно и в собствената професионална сфера, или тази където все още найвници гонят някаква естетика
Аман от Оценяване, Моби!!!! Вниманието също е оценка и в тоя смисъл ще се радвам повече хора да видят този кадър!!!!
Сигурно си прав. Авторът вероятно е на твоето мнение. И аз съм пускал така ... и сам не знам защо, по инерция и от недоверие, предсказуемо гласуване и протест.
Снимката е хубава!
Но утре няма да има такава тема.
Алтернативата каква е ?
Рейтинг системата е скелета на една сграда ... сайт. Осигурява прагматиката - сдравина, дълговечност и т.н.,които са обективни неща. Ако тя се гъне, цялата сграда рухва ... или спада нивото.
Ти си музикант доколкото си спомням?
Нали аплодисментите (за мало и голямо - всички са деца ) са за да мотивират изпълнителя, и не само него? Какво се получава ако отсъстват ?
Мисля,че Mobbi_dick през цялото време иска да ни каже,че става въпрос за неговите снимки,които не са дооценени и защитавайки толкова пламенно темата се надява да му се обърне специано внимание.Ако искаш да си с много гласове снимай цветенца с макрото и красиви пейзажи за десктоп и ще бъдеш много ценен,забелязал съм го.И не се сърди както правиш винаги когато някой не е съгласен с теб.Все пак сайта е за забавление и за наченаещи и напреднали и предполагам,че начинаещите са повече от напредналите и не може да се иска от тях градивна критика и оценка,за тях е важно да е шаренко.Така,че се забавлявай,гледай а се доказвай в профи сайтове кото има в изобилие ако руския и английския не са ти проблем.
Харесва ми това, което си мислиш и най-вече, че го казваш Очаквах някой да го каже, дори се забави Как ли пък ще ти се сърдя, защо !? Уважавам откровените мнения, защото исината независимо дали боли или радва трябва да се казва ... за да може да се върви напред, а не назад.
Найстина винаги го има и ще го има този проблем, когато участник в сайта изказва негативно мнение за нещо да му ... лепнат тортата в лицето Човек на днешно време не може да вярва, че току така някой се стреми да променя нещо си, или се бори за истината. Там е работата, че ако нямам и една снимка в профила ... мненията ще ми увиснат във въздуха, а няма да закъснее някои да каже защо: "Моби Дик няма и една свестна снимка в профила си, а казва кое е хубаво и кое лошо!". И тоя филм съм го гледал
Та угодия НЯМА !
Но бъди спокоен ... ако ми захвърчи някоя снимка внезапно заради "ревизия на оценяването", ще я забраня за гласуване.
Прав си като ми предлагаш продаваеми тематики за снимане. И аз ги знам, разбира се. А има и много по-сигурен намчин - всички го знаят, много го и практикуват Там е работата, че аз не съм продавач на сергия за и без това никаква цена.
Може пък повече да ме вълнува ... друго! Не мислиш ли ?
Нямаме разногласия с теб като гледам по явлението... само относно тълкуването на причините за него, както и за светлото бъдеще .

иначе ... аз участвам навсякъде, където 2003 - та съм си сложил логина ...и до сега не знам някъде да има про-сайт по въпроса, не съм и търсил
Виж, когато ми се бачка допълнителна работа - да,(но тя не е в сайтове за излагане) и тогава ме инфо само $
beki !!!!!
http://4coolpics.com/bombi.htm

Приятно Гледане!!
На автора
Продкрепям akuji в избора на автор!
бравос, харесва ми се :)
http://4coolpics.com/ownpage.php?aut=20686
Според мен са рядко хората които снимат така!

Редактирано от администратор , 10.12.2009 21:00:22

Едно момиче, което според мен снима сюжети които се харесват на тукашният вкус и доста хора снимат такива - деца, портрети, арт.
Вкусът и избора не винаги съвпадат, но ето една по-фрапантна разлика: жури Иво Хаджимишев (председател), Борис Данаилов (НХГ), Димитър Дилков, Явор Попов, Максим Минчев и Георги Лозанов
снимката "Weirdos I" автор:Таня Граматикова “Снимка на годината – Canon България 2007” в раздел “Художествена фотография” - тук стой 2-ра година с 3 коментара и 14 т.
(И тема поздравителна имаше тук за наградата, и то скоро след качване на снимката беше и конкурса. Малко необяснимо !)

Редактирано от автора , 11.12.2009 23:19:32

Въобще не е необяснимо - освен със своите снимки Таня не присъства в сайта с !!!!!! или Прекрасно!!!!, Браво!!!!, Поздравче за ПЕШО!!!! или само Хубаво!!!
http://4coolpics.com/photo/dechobek/96561.html
Градът - Фотограф dechobek - Снимка - 4...
Източник: 4coolpics.com

Редактирано от администратор , 14.12.2009 19:23:37

http://4coolpics.com/author_photo/5297/170380.html Портрет - Фотограф dechobek - Снимка - ...

Редактирано от автора , 14.12.2009 19:51:13

..при dechobek, мисля целият профил е за аплодисменти....
http://4coolpics.com/photo//362215.html Самотни улици - Снимка - 4CoolPics.com...

Редактирано от автора , 16.12.2009 10:21:11

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола