Популярни снимки за

Всички снимки

За сайта - АЗ! Искам

Защо, те нещата са свързани. Салатите, ракийката и агънцето (мммм, потекоха ми лигите) също са забавления. И за тях също се говори сериозно. Така че...

Всъщност салатата с ракийка също ми е любимо хоби, не само катеренето на баири и снимането.

Също така салатата и ракийката не пречат на уважението към сайта и темите в него. Дори лично аз съм го уважавал вечер точно с ракийка и салатка край монитора...
Когато потребител поставя конкретна тема, дава конкректно предложение, когато други аргументирано го подкрепят и разсъждават по въпроса, да се вмъква темата за салатката и ракийката е крайно неуместно. При това точно от хора, които в други случаи са апелирали, че сайтът трябва да повиши нивото си и т.н. Да отклоняват темата по такъв елементарен начин ме навежда на мисълта, че явно предложението за повече прозрачност ги притеснява с нещо.
Както и да е... Да са живи и здрави всички и весели празници!

Редактирано от автора , 21.04.2011 13:49:08

Просто салатката и ракийката са част от аргументите, но кой както го разбира... това е нормално. Някой по-горе беше споменал нещо за манталитета. Та въпрос на манталитет кой какви аргументи ще използва. Това обаче не ги прави "неконкретни". Във всеки аргумент се влага някакъв смисъл, въпросът е доколко този "смисъл" е ясен и разбираем за другите. В случай, че даден аргумент не може да бъде "смлян" и разбран, той се превръща в ирония, ясна само за този, който намира смисъла в него.

Хайде със здраве!

Редактирано от автора , 21.04.2011 14:20:05

Кучетата си лаят а кервана си върви...

Весели празници!
Да, няма да променим нещата, но пък е хубаво да се изказваме, поне ние тук няколко човека които си пишем в тези теми да си поговорим. Весели празници и много да снимате! За удоволствие!
Vladislava1306 - Малко по-горе писах директен коментар точно за хора с "ракии и салати" Но луната има 2 страни. Слънчевата е по-приветлива от тъмната. Наистина не е удачно да се месим на ръководството. А да се организираме, хората за които тази страст е наистина част от вътрешният свят. За да израстваме ден след ден. За да направим реалността и ежедневието си по-усмихнати и хармонични. Защото бъдещето е за Нас! А то е достатъчно красиво...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола