Популярни снимки за

Всички снимки
ЛЕ-ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ каква сплетня е станала тука,
прилича ми на някъв Колумбийски сериал, аре като стигнете до епизод 300 ми драснете едно мейлче да наваксам с четенето.
Здрасти, адаш! Радвам се, че се включи и ти в дискусията. Както и по-горе споменах, всяко доброволно безвъзмездно давана е лично решение на всеки от нас и мотивите за това са индивидуални, според преценката на човек.
Схващам идеята на човека, дал повод за този диспут, но съм далеч от мисълта да налагам мнението си на когото и да било. Разбирам, че съм в сайт, където с вас се забавляваме, и не си правя илюзии, че тук ще печеля каквото и да било (вкл. и реклама), но смятам, че достатъчно аргументи се изтъкнаха от мнозина тук и е безсмислено повече да говоря по темата. Благодаря на всеки едни, който е взел някакво отношение по темата и смятам, че споделянето на възгледи не нарушава добрите ни взаимоотношения (и който се докача чрез мнението на един или друг човек е, грубо казано, незрял по отношение на водене на подобни разговори).
Оставам с най-топли чувства към всеки един съфорумец!

П.П. che_freedom, много "подходящо" и полезно изказване!
balevsky
na 10 januari puskam moja sait za turisti4eski uslugi www.bg-urlaub.de i za nego 6te mi triabwat malko snimki na tema turizam i balgarija.Ako najkoi ima jelanie da mi pi6e.
Който има желание нека да пише,само желание да има.А що се касае за професионализма никой няма да вземе хляба нито на Чавдар Костов,нито на jumbo,nito na който и да е друг профи фотограф.Съгласен съм с Kozmo i Vadin
bombi, ей, хора - к`во направихте бре!? през ден-два някой сайт със снимки за БГ пуска!? и к`во ще стане т`ва лято - народ, народ и много люде ша посетят нашата мила татковина да се убедят намаляваме ли наистина с 8/1000 и увеличават ли се ромите с 19/1000 па да прогнозират ша ли ни има след още 45 години ил` друго племе ша населява Балканите.
От тази вечер ша спя спокойно, кат` къпан, като накърмено пеленаче, че няма разни хора да ми взимат хляба, а ме уважават, макар и задочно!

всеки си въобразвява всичко,
ако това се яви в форум то ...
това е възможно само в нашия форум !
Изчетох всичко .................. :
заключение : - нека бъдем с душата на форума които ни събира,
които иска нещо->... да ползва етичини средства !
има много начини да намериш това което ти трябва, нека бъдем добри и възпитани,
не допустимо е това което някой правят тази година .
Деспути ...които са по скоро неплатени реклами...и следва черна реклама ...и негативи .
Много ми е трудно да продължа, в смисъл че никой от нас не може да отсъди...кой е верния начин да сме /ние си/ форум .
Искам да изразя лично мнение...и понеже е форум ... няма да търся позволение /ако не ме делнат / :
Не приемам начина по които реагира carico, както и други подобни теми яви ли се тази година, мился че трябва да платим цената на Балвски и Джъмбо....но това което най много ме дразни е че тези причинители на теми си въобразяват всичко....и ние ги търпим "благородно".
Спомням си един кофти филм ))) френски ->
вкарват го главния герой в постановка с много публика...
имаме си жертва която е съгласна да и пускат ел заряд на порции до момента в които издържи, всичко е платено/разбирай разрешенно от 'законна'/.....
филма си е филм !
Уважаеми приятели/ки колко волта ви трябват да сработи инстинкта за защтита на нашите чувства един към друг....20 лева на снимка
или смяна на компанията ...................
РЕВНУВАМ МАМКА ВИ !!!!
Балевски,то от мухата слон стана бре,човека беше казал"който има желание"защо се впрягате толкова.Рано или късно ще опре до услугите на профи-фотографите,ако иска да прави нещо сериозно,затова казах че никой няма да им вземе хляба.А що се касае до твойто спокойно спане ,ако успееш да се пребориш за ранъта ще спиш като накърмено пеленаче,ако ли не ще ревеш та ще прегракнеш.
явно никой не е разбрал идеята

не е задължително да си профи

снимка=труд
труд=заплащане

сега пак ще дам примера

някой прави сайт за туристически услуги, явно е че не го прави за ей така а за да спечели от него... значи щом ще изкарва пари или каквото и да е друго от което се облагодетелства то тогава трябва да плати за снимките в него защото излиза че постаналите са абдали...

за това дадох примера с календарите безплатно а аз да ги продам....

едно е да ми се обадят от фондация и аз да дам снимките си безплатно за благотворителна цел друго е да ми се обадят от комерсиален сайт и аз пак да правя същото

и това е валидно за всички останалото е криво разбрана показност

и аз искам да съм известен и да има публикувани снимки навсякъде но съм забелязал че това става когато си търсен да снимаш а не да даваш снимки...

аре със здраве
Абеей, алоооу! Хората цел ден бият с кирката и не си им броят надника, вие искате за некви снимки пари да взимате!? На такива в наше село им викат байдавяри. Байдава пари да правите. Не стига, че не работите, ами и да ви се плаща...!?

П.С. jumbo, , честит имен ден!
bombi, не правя от мухата слон, щот не съм факир кат други (на ФШ, де) иначе бих опитал; засега само се задоволявам да предизвиквам Слона (Моя приятел), който има имен ден даже!

Джъмбо, друже, трябва още по-диетично да им го представиш, че не се схваща съвсем... малко ми е трудно и на мен да те разбера . Ама щот съм млад... след време, като ме одруса живота - може да се съглася с теб , ама сега - все още съм ентусиаст и не ми охлаждай въодушевлението, че ме потупват по рамото за неповторимите неща, които правя, докато се уча да ходя. Айде, със здраве, приятелю, и (отново) ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

П.П. А и zgrync не го разбрах - боже, колко ли още трябва да чета и уча, за да се извися да мисля като вас?! [i016

Редактирано от автора , 07.01.2006 14:40:05

ako si haresash nqkoi ot moite pishi mi
imam i dosta koito ne sym kachvala.
obajdai se.
Компанията, привет отново!
Гледам, активността намаля по дискусията
Обаче, не мога да не взема отново отношение по повод днешния брой на наш седмичник (carico, дали да му кажа името като не са ми плащали? айде, ще го спомена, че съм им длъжен - публикували са моя снимка в него). Та, в днешния брой 090/7-13 януари на вестник "Политика" на страница 46 има една рубрика "Интересни места в мрежата" с подзаглавие и статия "Любителска фотография". Та в нея има спомена адреса и качена малка снимка и на нашия любим сайт www.4oolpics.com, като някъде към края на статията споменават и други популярни фото-сайтове у нас (вкл. фото-форум и фото-култ). Е, както се казва, не сме си платили за тази реклама, така че може да направим реверанс и да рекламираме вестника тук - шегичка, никаква реклама, ако не си платя! Окс, айде, компанията, споко - само се гъбаркам вече по темата!
Neka i az se vklyu4a malko v temata s risk da stana nepriaten za nyakoi ! Profesionalisti dokajete 4e si zaslujava da se plati cenata iskana ot vas ,a ne obvinyavaite lyubitelite koito vi konkurirat !Samo s prikazki taya rabota ne stava !A i za da prodadesh edna stoka(sireneto) tryabva da ima koi da ya kupi!Uvajavam i cenya truda vi , no ne vsi4ko e cenno !Mnooogo malko tvor4estvo ima v saita -snimki bol ama originalni idei tuk tame !Pove4eto snimki sa repliki na ve4e vijdani neshta !Hubavo e da iskash pari ama tryabva da ima zashto !I neka tova ne e povod za komentar na moite snimki , zashtoto az nyamam pretencii !Koito iska da si dava snimkite-da gi dava !!!Koito moje da pe4eli - da pe4eli !!!No BAD FEELINGS
Евала Flowerfly, сложи всички "разбиВачи" в малкия си джоб
CMEXYPKO, да ти кажа честно, мисля, че тези, които изкарват пари с фотография едва ли качват в сайтовете това, което продават (поне за себе си говоря, а и смятам, че тук Джъмбо също може да каже нещо - за други не желая да намесвам сега) - просто тук се забавляваме. Иначе съм напълно съгласен с нещата, които споделяш и се радвам, че се включи.

kozmo, леле колко разбит съм сега - чак не мога да ти се обадя да си получа визитките (които трябва да заплатя в троен размер ).
според мен този въпрос ще си стои вечен и единственото решение се крие в онова нещо,наречено "морал"
така ли бе козмо
и с какво ги сложи в малкият си джоб????
с това че си дава снимките фри????

ще ги сложи ако почне да прави безплатно това което работи....

както ти например да печаташ календари без пари а ние да ги продаваме и да ходим на хаваите
balevsky - blagodarya za razbiraneto!No dori i da ka4ish snimka koyato e za prodan nyama da zagubish , nai-mnogo 1,2-ma da ya otkradnat , no s razmeri 800x600 osven v kushti za drugo ne biha mogli da ya polzvat !No puk ako nyakoi reklamodatel,ako reshi da si tarsi fotograf ...shte moje da izbira ( ne 4e shte se nameri tolkoz umen i bogat reklamodatel de )Makar 4e go pojelavam ot sarce na vsi4ki profita !!!Puk i kato sravni vashte i nashite snimki spora e izlishen !A za JUMBO - pi4 ne vsyako sirene e za prodan , nyakoe i za ku4etata ne stava !Tova 4e si natisnal edno kop4e ne e trud , vajnoto e kop4eto v glavata na otsreshtniya ,koito gleda fotosa ,da shtrakne !
Разказват, че веднъж в едно ъгълче на земята се събрали заедно всички човешки чувства и качества. Когато СКУКАТА се прозяла за трети път, ЛУДОСТТА предложила:
— Хайде да играем на криеница, а!?

ИНТРИГАТА повдигнала вежди:
— Криеница? Що за игра е това?

Тогава ЛУДОСТТА обяснила, че един от тях, например тя, започва - затваря си очите и брои до милион, а в същото време всички останали се крият. Последният, когото открият, започва да брои следващата игра и така нататък.

ЕНТУСИАЗМЪТ затанцувал с ЕУФОРИЯТА, РАДОСТТА заподскачала така, че успяла да убеди СЪМНЕНИЕТО, само АПАТИЯТА, която никога от нищо не се интересувала, отказала да участва в играта. ИСТИНАТА предпочела да не се крие, защото в края на краищата, винаги я откриват, ГОРДОСТТА казала, че това е абсолютно глупава игра (нищо друго не я вълнувало освен нея самата), СТРАХЛИВОСТТА не искала да рискува много-много.

— Едно, две, три, ... - започнала да брои ЛУДОСТТА.

Пръв се скрил МЪРЗЕЛЪТ. Скрил се той зад най-близкия камък край пътя, ВЯРАТА се издигнала в небесата, а ЗАВИСТТА се скрила в сянката на ТРИУМФА, който със собствени сили се изхитрил да се изкатери до върха на най-високото дърво. БЛАГОРОДСТВОТО много дълго не можело да се скрие, тъй като всяко място, което то си намирало, се оказвало идеално за неговите приятели: Кристално чистото езеро - за КРАСОТАТА. Хралупата в едно дърво - ами че това е за СТРАХА. Крилото на пеперудата - за СЛАДОСТРАСТИЕТО. Полъхът на вятъра - той е за СВОБОДАТА! И така, то се замаскирало в слънчевия лъч. ЕГОИЗМЪТ, напротив, намерил си едно топло и уютно местенце само за себе си. ЛЪЖАТА се скрила дълбоко в океана (а в действителност тя се скрила в дъгата), а СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се спотаили в гърлото на вулкана. ЗАБРАВАТА, дори не помня къде се скрила, но това не е важно.

Когато ЛУДОСТТА преброила до 999999, ЛЮБОВТА все още търсела къде да се скрие, но вече всичко било заето. И изведнъж тя видяла прекрасен розов храст и решила да се скрие между цветовете му.

— Един милион, - изброила ЛУДОСТТА и се заела с търсенето.

Разбира се, най-напред намерила МЪРЗЕЛА. После чула как ВЯРАТА спори с Бога, а за СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се сетила по това как трепери вулканът, след това ЛУДОСТТА видяла ЗАВИСТТА и се досетила къде се крие ТРИУМФЪТ. Нямало нужда да търси ЕГОИЗМА, защото мястото, където той се бил скрил, се оказал пчелен кошер, а пчелите решили да изгонят неканения гост. Търсейки, ЛУДОСТТА се приближила до ручея и видяла КРАСОТАТА. СЪМНЕНИЕТО седяло до оградата, чудейки се от коя страна да се скрие.

И ето че всички били намерени: ТАЛАНТА - в дъхавата и сочна трева, ТЪГАТА - в тъмната пещера, ЛЪЖАТА - в дъгата (за да сме честни, тя се криела на дъното на океана).

Не могли да намерят само ЛЮБОВТА.

ЛУДОСТТА поглеждала зад всяко дърво, във всяко поточе, на върха на всяка планина и най-накрая, тя решила да погледне в розовите храсти, започнала да разтваря клоните и чула вик. Острите шипове на розата наранили очите на ЛЮБОВТА. ЛУДОСТТА не знаела какво да прави, започнала да се извинява, плакала, молила за прошка и за да изкупи вината си, обещала на ЛЮБОВТА да стане неин водач.

И ето, от онова време, когато за първи път на земята играли на криеница, ЛЮБОВТА е сляпа и ЛУДОСТТА я води за ръка...
Балевски, стискам ти ръката за тази приказка!
jumbо, сложи ги с това, че има собствено мнение... като начало.
Стига вече давахте примери за безплатния труд и прочее защото няма как да ме убедите повече в това, в кото вече съм убедена..тоест аз съм на същото мнение като вас, но в тая тема се говори за друго, това се надам да разберете.
kam wsi4ki hora ot saita
От: carico
Дата: 03.01.2006 11:41 Отговори

na 10 januari puskam moja sait za turisti4eski uslugi www.bg-urlaub.de i za nego 6te mi triabwat malko snimki na tema turizam i balgarija.Ako najkoi ima jelanie da mi pi6e.

за какво друго???? явно сме много тъпи и не зацепваме.... прави комерсиален сайт иска безплатни снимки... верно нищо не рабираме
awe ei jumbo ti glupaw li si ili na glupaw se prawi6, mislja 4e waprosa prikliu4i

ama ti prodaljawa6

znam 4e sam nai lo6ija 4e sam obidil wsi4ki i 4e sam kradez na snimki stiga li ti towa komersialno kopele

da i goworja s lo6 ton za6toto me predizwikwa6
Не бе jumbo, не сте тъпи ама сте много упорити и по гръб не падате ;)) Аз тая обява я виждам като приятелски призив от един съфорумец в което няма нищо лошо. Нека е комерсиален сайта, нека печели колегата, нека и ние имаме някакъв принос, какво по-хубаво от това? Специално в този сайт мисля че атмосферата е повече приятелска отколкото колегиална... или поне беше.
kozmo
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола