За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Изпратих ти снимки на мейла
Staykov
Ако стане работата, ще взема 15-20
трябват още двама автори
не се притеснявайте да предложите снимка ,горния ,последен вариант не е окончателен ,условието за да остане снимката на всеки един автор в календара е ,че трябва останалите автори да са съгласни ,за което ще ги питам след като календара добие завършен вид ,т. е. да имаме поне 12 снимки , дали автора е про или не ,не е от значение за да кандидатства ,важното е снимката му да е в подходящ голям размер и качество
не се притеснявайте да предложите снимка ,горния ,последен вариант не е окончателен ,условието за да остане снимката на всеки един автор в календара е ,че трябва останалите автори да са съгласни ,за което ще ги питам след като календара добие завършен вид ,т. е. да имаме поне 12 снимки , дали автора е про или не ,не е от значение за да кандидатства ,важното е снимката му да е в подходящ голям размер и качество
Редактирано от автора , 19.11.2012 19:37:53
Докъде ли докарахме работата...
Освен да предложа едно "юлско утро" ?!??
Докъде ли докарахме работата - до под крушата , няма желаещи
чакам до утре , сряда ,и ако в четвъртък сутринто няма желаещи анулирам офертата ,също така на лични съобщения искам потвърждение от авторите относно изкупуване на тиража
чакам до утре , сряда ,и ако в четвъртък сутринто няма желаещи анулирам офертата ,също така на лични съобщения искам потвърждение от авторите относно изкупуване на тиража
krasi_ted - юни
граал74 - юли
Ади дее, толкоз ли няма желаещи!???
Миналата година календарите ми свършиха идеална работа за подаръци на роднини и познати!
Миналата година календарите ми свършиха идеална работа за подаръци на роднини и познати!
Предлагам Венци като организатор на мероприятието да сложи своя снимка на м. март и да започваме с финансирането ;))) Дванайстата квота ще я вземем ние със Сергей. Ади, Венци, помисли си и речи "ДА"!
Редактирано от автора , 04.12.2012 17:02:22
Съгласен на всякакво решение, време е да ги правим. Миналогодишният имаше голям успех, отсега ме питат дали ще има и тази година
Десетина календара отнасям светкавично!
аз не ща да имам две снимки - иска ми се да сме 12 автори - като 12 те апостоли , толкова ли няма един желяещ за март - тацев ?шивачева?и др
Браво, Петров, ще правим календар
пращайте големите снимки на пощата
simitli2010@abv.bg
simitli2010@abv.bg
довечера ще ги пратя и двете пък която прецениш ;)
Изпратено!
Изпратено
Е, айде и аз да рапортувам!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!