Популярни снимки за

Всички снимки

Ще правим ли календар тази година ?

sep2013.var.1.2
Cool !!!
Хубави снимки сте избрали :)
Днеска в ранният следобед ,календара на куулпиксчета бе напечатан в печатница Смилковпринт - Благоевград , на печатна машина Heidelberg Speedmaster 52-4-H ... последно поколение с всички ексти, включително сушилня, автоматизирана смяна на пластините и други. Това е най- бързата машина в печатницата - способна да отпечата до 15.000 бр. листа с максимален формат 36x52 см за 1 час. Машината разполага с 4 печатни секции за 4- цветна продукция (изображения и фотографии с цветови модел CMYK изискват точно 4 печатни секции

под зоркото око на качествение контрол от куулпикс - firefighter,teototi и viliа се направиха тестовете

първи излезе снежния януари 2013

и така до края на тиража

Редактирано от автора , 15.12.2012 20:49:07

Браво на тях и на ТЕБ!

Календара е Куул Пиксен и е Много добър!
мисля ,че календара ако и да не най-добрата селекция от сайта,определено има очарованието и носи духа на прохождащите таланти от огромната маса на фотолюбителите обитаващи 4куулпикс точка ком ,и може би точно съпричастността на всеки от нас ,допускаща смелата мисъл - и аз мога другата година да съм част от календара прави календара автентичен , нали ? нима не Ви омръзва на стената до Вас да гледате фотоси от автори абонирани за дати от бъдещето , дори и под формата на календар , имам впредвид масово продаващите се календари по РЕП-ове и Хипермаркети ,затова изберете Българското ,подкрепете колегите ,щото издаването на календар не е евтино удоволствие
Файтър, показаните файлове ли са крайния вариант на календара?
Ако наистина е така ... на първа страница и даже две грешки - правописна и географска ... х'ммммм ... скромния дизайнер на календара не е ли имал грамотен КТК?
Селото, както ти сам знаеш е Горно Драглище, а не Горно Драгилище и не е в Благоевградско, а в Разложко... , ама кой ти гледа такива подробности като написаното, при такива показани красоти.
печат на календар 4CoolPics.com 2013 (2) - Yo...
Източник: youtube.com
&feature=share
Благодарности за положените усилия и споделени кадри от отпечатването

Мисля, че на инициативите трябва да се подава ръка, защото от нас зависи доколко в сайта ще има общност обединена около фотографията. А и отношението към инициативите ще мотивира или демотивира останалите, които биха организирали нещо...

Би ми се искало този календар (или календари) да стане традиционен, както е и изложбата "туризъм и пътувания"...

Желая на всички колеги весели коледни и новогодишни празници и нека те ни направят догодина по-добри!
kokofresha
За традиционен календар!
Твърдо съм за традициите
календарите са готови , днес следобед ги изпращам на заявилите с ЕКОНТ и утре около 10.00 часа ги получавате,пратката може да се получи на адрес и в офисите на Еконт - посочени по долу :
http://www.econt.com/offices/
втория вариант е по евтин , така че на лични съобщ. чакам адреси на доставка
Аз получих своите. Екстра са!
Благодарности на firefighter за положените усилия, отзивчивост и отделено (от личното му) време - за да ни направи малко по-доволни и от нас си!

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола