Популярни снимки за

Всички снимки

Ще правим ли календар тази година ?

Ако има кой да се занимава - бих взел един за себе си. По куриер с наложен платеж и за моя сметка би било най-лесно, но все си е ангажимент...

Ако може, бих бил благодарен.
Дизайнът ми харесва, не е необходимо да го променяме.
И аз-ако има кой да се занимава - бих взел пет за себе си. По куриер с наложен платеж и за моя сметка би било най-лесно.

Ако­ може, бих бил благодарен.
Подкрепям mimoza5 + още една препоръка: надписите върху снимката да са чернобели (примерно бяло с черен кант, или обратно). Жълтото, а и кой да е друг цвят, не пасва добре на всяка снимка.

Редактирано от автора , 10.12.2012 21:25:36

И на мен ми се струва, че цвета на надписите може да е друг. Мястото на което е заснета снимката под името на автора, за да не се поличава в половината ъгли на снимката да имаме надписи.
"Логодаж - в края на зимата"

Логодаж е село в Югозападна България. То се намира в община Благоевград, Област Благоевград.
Село Логодаж се намира в планински район, на 15 километра западно от Благоевград, по пътя за границата с Република Македония. Край селото функционира граничен контролно-пропускателен пункт ГКПП Станке Лисичково (или Логодаж). Селото се намира в близост от 1 км до язовир Стойковци (язовир Логодаж).

това е последния вариант - мисля да го подам за изработка на заготовките от утре
На мен ми допада
Наистина времето е кът
Готино е, давай го
Много готино!
бравос, моя вече излезе от печат и съм мноооого доволна
http://photocafe.pro/calendar-2013/
съншайн е дай да го видим де , дай линк ,тоя твоя нов сайт явно е дипломна работа на некой гениален уеб дизайнер ,немам нерви и време да ровя ,оплетох се кат пили в калчища
За авторите на календара - в събота се печата ,в пунделник се праща в софия за слагане на спирали ,по план график преди коледа требе да разпращам по адреси
ако има желаещи , освен авторите - за календари ,да се комбинират по градове и да ми заявят бройката, щот за една две бройки не си струва - пощенските разходи са колкото календарите
Файтър линка е горе - ама не мога да кача по-голяма обща снимка на календара :) иначе за съжаление не съм уеб дизайнер и се оплиташ щот сайта аз съм си го правила
От София има ли НЕ Автори, които да искат календари?
Ако има - да направим списък с желани бройки и някой от Авторите да ни ги достави
Plam

днеска приключихме с предпечатната обработка , снимките за месеците са във въриант за печат с цветен профил ISO Coated V2(ECI),големи са и няма как да ги пусна тук ,затова ги ресайзнах ,само да ги видите за граматични грешки ,в събота в 10.00 печатаме ,в понеделник отиват за СФ за спирали и до ден два след това пращам по адреси ,има повече бройки ,ако някой иска да ми пише на лични или тук да пращам
Венци сложи едно "гр." пред Хисаря
и Купена вместо Куплена
kokofresha не знаех ,че Хисаря е град , чест гост съм там - на табелката пише ХИСАР ,ни град ни Я , ама ще коригирам календара
Петров
На моята снимка е орязана основата,където започват стволовете на дърветата.Там се пада и инфонадписа,като щампа на колет.Задължително ли е да е големият надпис при всички фотографии от ляво
Благодарско,за вниманието и търпението на Бат Венци!

Редактирано от автора , 14.12.2012 09:59:36

teototi - имаме време до обед , да коригираме месец септември,чакам идея
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола