Популярни снимки за

Всички снимки
хахахахаххаха - Джъмбоооо - как пък успяваш да промениш фиизиономията на човек за секудни бееее
мини утре да вземеш хляб,луканка,една майонеза,картофи,три домата,сирене и две лютеници от магазина. Разбирасе БЕЗПЛАТНО!Че то си е човещинка да си гладен
шшшшшшшшшшшш ало не ме намесвай в параноята си
муахахахахаххахахаххахахаххаха
Иска ми се да не те намесвам - ама се никнеш като гъба след дъжд....

Айде Джъмбо го отписваме от сметките .... онзи ден ми хареса в един форум какво писа - имаш бира за това (сватбените снимки)

Редактирано от автора , 08.01.2006 00:01:08

Динко няма ли го?
"Обще­ствените защитници не закъсняха да се появят - похвално е (фетиша, агисофт, джъмбо и може би балевски) срещу самотния сираков - дето се вика чесна игра..."

Май нещо не си ме разбрал докторе ..... ако четеш през редовете си е твоя работа - не защитавам ФЕТИША (както се изразяваш) а ХУЛЯ и двама ВИ !!!! къде видя защита че не разбрах ?????
извинявам се,че пак ще трябва да се обърна към Вас,г-н Докторе, но се пише чесТно Инак може да сметнат хората,че говорите за някакъв чесън и да не Ви разберат
"Обще­ствените защитници не закъсняха да се появят - похвално е (фетиша, агисофт, джъмбо и може би балевски) срещу самотния сираков - дето се вика чесна игра..."

Май нещо не си ме разбрал докторе ..... ако четеш през редовете си е твоя работа - не защитавам ФЕТИША (както се изразяваш) а ХУЛЯ и двама ВИ !!!! къде видя защита че не разбрах ?????
ай, Сираков, и мен ме вкара в кюта! аз съм друга партия, моля ти се - прави разлика!
хе-хе, Деси, направо тази вечер е супер тъдява - този сайт наистина ще се превърне в №1 по забавления
Алооо - аре стига де.... че май ще стане дебела работата - да вкарам и жена ми в спора а
Аз не съм завършил филология - простено да ти е...

Адаш - че накъде без тебе бе
бе ти и медицина не си завършил,ама карай
Балевски - какви забавления, то си е направо виц и половина
агиииии вкарай я бе
ама не и казвай че съм тук щото още не са ми превели заплатите за снежанките от норд полюса
бассиии - от едно събиране на имена ..... кво стана.....
Козмо: абе я им тури на всички по една дебела титличка като например "д-р.доц.инж.стнс.тн.проф....." и т.н.
Елриша - имам и диплома повярвай ми - а до края на годината и PhD ще си написвам зад името....
хахахахаххахахахахахахахаххаха - на ЛИЗИНГ не щех ли
кичи,Сираков,кичи титли..щом има кой да ти ги дава
Интересно как и защо (освен че елриша свирна на кученцата си) ви дразни това д-р пред името ми...

Я кажете - пък ако не можете да спите ще помисля дали да кажа на админа да го махне ( за сега твърдо държа ако ще ме пишат да ме пишат както си искам)
ми..... само за ТВЪРДО разбрах че минава номера
Елриша казах ти - бегаи у лево....
Виж, Сираков, аз по другите форуми не се ровя и не зная по каква причина дърпаш плитките на Елриша, а тя - така нежно и страстно те гали по брадичката, но аз използвам повода да се посмея на чужд гръб, за което вие сами давате повод. Но да ме качвате на камилата без да го желая - ч, ей, не става така. Дай да се сберем на някоя сбирка, да пийнем по бира и да се повеселим, защото животът е кратък и го живеем така, както си го направим. Каква е ползвата от файдата, ако няма кяр? и въпреки това, както и в библията е писано, "Всичко е позволено, но не всичко е полезно" така че "весели се, младежо, в младостта си" (както е казал мъдреца) и не забравяй, че "всичко е суета на суетите" - живей разумно и трезво и ... нека се весели сърцето ти! ох, не ми се мислят повече бисери, за да поддържам добрия тон.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола