За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Ей, народе, дайде да отворим друга тема за веселба, че Козмо ще се разсърди и няма да ми подари визитки (а и плаката може да омаскари)
Сираков,имаш проблем със самочувствието! Казвам ти го като НЕдипломиран психолог!
either the camel, either the camel driver
Това за кученцетата беше доста грубо. Просто в този форум досега нямаше подобни личностни нападки и не ми се ще и в бъдеще да има такива.
надявам се утре Админа да разчисти темата за да не разсърдиме много Козмо.
посмях се от сърце обаче!благодарско на Сираков за което!винаги ми докарва чудесно настроение!
хайде по леглата сега!
посмях се от сърце обаче!благодарско на Сираков за което!винаги ми докарва чудесно настроение!
хайде по леглата сега!
Балевски - кефиш!!!!
Искаш да знаеш от къде тръгна всичко ли...
Написах критика под една снимка на Фетиша - съвсем добронамерена... а Госпоицата се разрева на админа да е изтрие, защото и загрозявала хвалбите под снимката
После госпоицата написа една ЛЪЖА, която няма да забравя никога
НАПИСА ТОВА
> Сираков, ти, лайно смотано, много добре знаеш какво е
> отношението ми към болните хора, болниците, и всичко свързано с
> тези проблеми! Ти, сульо, прояви супер неуважение към всички
> хора, които помагаха и искаха да помогнат на майка ти! Докато
> се нижеха теми за този проблем, говорехе по телевизията,
> радиото, по форумите, докато хората тичаха към Центровете за
> кръводаряване, ти най-спокойно си качваше снимки и се хилеше
> като пача под тях! Ето това ме отврати! Не проблема ти! Не бих
> се подиграла с такова нещо НИКОГА!Но тогавашното ти поведение
> беше под всяква критика!
ЗАД ТАЗИ ГНУСНА ЛЪЖА НА ЕЛРИША СТОИ ТОЛКОВА ЗЛОБА, ЧЕ НЕ БИВА ДА СЕ УЧУДИШ ЧЕ ГОСПОИЦАТА НЕ ПРОПУСКА И НАЙ-МАЛКИЯ ШАНС ДА Е ПРОЯВИ
тАКА СТАНА И СЕГА - Искаха ми име -дадох го... и какво... Цирк (както обича да казва Госпоицата
Ето защо балевски не бива да се чудиш... злобата ходи по хората... а ние Докторите сме за това - да е лекуваме
Искаш да знаеш от къде тръгна всичко ли...
Написах критика под една снимка на Фетиша - съвсем добронамерена... а Госпоицата се разрева на админа да е изтрие, защото и загрозявала хвалбите под снимката
После госпоицата написа една ЛЪЖА, която няма да забравя никога
НАПИСА ТОВА
> Сираков, ти, лайно смотано, много добре знаеш какво е
> отношението ми към болните хора, болниците, и всичко свързано с
> тези проблеми! Ти, сульо, прояви супер неуважение към всички
> хора, които помагаха и искаха да помогнат на майка ти! Докато
> се нижеха теми за този проблем, говорехе по телевизията,
> радиото, по форумите, докато хората тичаха към Центровете за
> кръводаряване, ти най-спокойно си качваше снимки и се хилеше
> като пача под тях! Ето това ме отврати! Не проблема ти! Не бих
> се подиграла с такова нещо НИКОГА!Но тогавашното ти поведение
> беше под всяква критика!
ЗАД ТАЗИ ГНУСНА ЛЪЖА НА ЕЛРИША СТОИ ТОЛКОВА ЗЛОБА, ЧЕ НЕ БИВА ДА СЕ УЧУДИШ ЧЕ ГОСПОИЦАТА НЕ ПРОПУСКА И НАЙ-МАЛКИЯ ШАНС ДА Е ПРОЯВИ
тАКА СТАНА И СЕГА - Искаха ми име -дадох го... и какво... Цирк (както обича да казва Госпоицата
Ето защо балевски не бива да се чудиш... злобата ходи по хората... а ние Докторите сме за това - да е лекуваме
споко,той сега ще го редактира
eeeeeeeeeeeeeeeeeee деееееее
това не е за тук
изтрий го
това не е за тук
изтрий го
А АКО БАЛЕВСКИ СИ НАПРАВИШ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕШ ТЕМАТА ОТ НАЧАЛО щЕ ВИДИШ ЧЕ ФЕТИША ЗАПОЧНА ВСИЧКО - КАКТО СЕ ОКАЗА В ПОСЛЕДНИЯ СИ ПОСТИНГ БИЛО И Е СКУЧНО - Е ЯВНО СЕ Е ПОРАЗВЕСЕЛИЛА
и ако админа изтрие глупостите нека да започне от НЕЙНИТЕ ПРОСТОТИИ
и ако админа изтрие глупостите нека да започне от НЕЙНИТЕ ПРОСТОТИИ
Сираков, интересно е да се запозная с част от вашите отношения, с които така добре ни забавлявате. Чудя се Джъмбо що не вземе да заснеме един филм - белкем изкара някой лев и той, и вие като артисти, а ние ще гласуваме за някоя награда.
Докторе, иди на ИСТИНСКИ ДОКТОР, моля те!
ПС.Пропусна да цитираш и поста където казваш,че майка ти се е разболяла защото съм я проклела!
Наистина,момче,имаш дълбоки проблеми.Абсолютно сериозно ти казвам - това не се оправя с намиране на фалшиви мишени по форумите, а чрез лечение при специалист!
ПС.Пропусна да цитираш и поста където казваш,че майка ти се е разболяла защото съм я проклела!
Наистина,момче,имаш дълбоки проблеми.Абсолютно сериозно ти казвам - това не се оправя с намиране на фалшиви мишени по форумите, а чрез лечение при специалист!
А за къде е Джъмбо??? да не би тази караница аз да е започнах - я виж в началото на темата кой започна да се превъзнася с моето име....
Фетиша - казах ти върви у лево в ряката
"Не си ми нужна, не си ми полезна..." - да ти звучи познато
"Не си ми нужна, не си ми полезна..." - да ти звучи познато
Авторските ми права струват скъпо - няма да можете да си го позволите
Фетишке - приеми факта - АЗ СЪМ ИСТИНСКИ ДОКТОР , колкото ид а ти е мъчно от този факт...
Сираков, не смогвам да ти отговоря на всички реплики, а и едва ли нужно. "Мъдрият отстъпвал първи" казвали мъдрите хора, а и по-горе ми се струва, че някой посъветва участниците да направят тази крачка. Уви, само Елриша замълча... което й прави чест, че иначе се опасявам, че нямаше да си легна скоро. Обаче, след последната ти реплика, доброто ми настроение леко помръкна и се боя, че прекрачваш границата на добрия тон, независимо колко си прав и имаш основание да се защитаваш по свой си начин. Не бих искал да превръщаме форума във "Фатално привличане" при положение, че има "Да обичаш на инат". Я, хванете се в ръце, да се съберем около (на) масата и да се "обичаме, без да се събличаме"!
и затова пред името ми държа да пише "д-р" ако ще да се задавиш от мъка!
някой ден ще си ми благодарен за съветите, но...до тогава - ще ме забавляваш...въпреки,че ми е жал...наистина
Балевски ето, че пак не си дочел - ЕЛРИША НЕ МЛЪКНА - аз казах че ще замълча ако тя си трае - ама тя не затрая - провеи написано е по-горе
Не исках да пиша причините за това- ТИ ГО ПОЖЕЛА....
така че - аз проблеми нямам.....
Не исках да пиша причините за това- ТИ ГО ПОЖЕЛА....
така че - аз проблеми нямам.....
Балевски,хайде да се събличаме друг път,че сега смятам да си лягам..по пижамка
Деси, бе аз искам с теб да се събличаме (да се снимаме) ама ти все други избираш, все не мога да се класирам
Границата на добрия тон е прекрачи първо Елриша - ама няма кой да е честен поне пред себе си - то е ясно - се пак това е Фетиша, не кой да е...
Балевски,нищо - поне ще има за какво да мечтаеш преди да заспиш
Сираков, к`во значение има кой пръв - кой не?! не сме мисионери, че да намираме удоволствието само в една поза - така че не се ограничавай да бъдеш винаги отгоре, намири удоволствието и от други гледни точки
Елриша, "Надеждата умира последна, защото преди това е убила човека, който се е надявал"
За да коментирате, моля, влезте в профила си!