Популярни снимки за

Всички снимки
Балевски каза една истина ... а защо не помислиш - защо пък Фетиша да бъде отгоре (че нали тя това иска....)

Повтарям за пореден път - аз този цирк не го започнах - ЗАПОЧНА ГО ЕЛРИША... така че недей го казва на мен, а на нея...
Докторе, докторе!...
Я се върни много по-горе и виж какво написа по темата, повтарям – по темата ceco - г-н Цветан Остромски!
Сърби ме да ти отговоря каквото мисля, но няма да е точно по темата на козмо - а ceco ти го е казал!!!
Ел, хайде, моля, не дърпай магарето за опашката! Само си прави кефа да си проветрява подопашието за сеир на волни и невилни свидетели! С други думи - недей на магариите с магарии!

Лека нощ на всички!
Докторе, сестрица нямаш ли, да ти е по-лека нощта!?
Аз не персонализирам нещата, когато не участвам в тях.... няма значение кой отгоре, кой е отдолу, кой отстрани - важно е в крайна сметка взаимното удовлетворение и щастиие - иначе е егоизъм и напълно безсмислено да доказваме .... (както се казва в едно стихотворение: "И всеки своя правда прокламира под бледите лъчи на съвеста. Във нас Христос за кой ли път умира, за кой ли път покайваме се за греха")... или, казано с други думи, "нека всеки търси не само своята полза, но ползата и на другите"
хахахахахаххахахахахахаххаха ЦИИИИРК до полудаааа - ще ви гръмнат клавиатурите беееее Владееее - за филма вдигам две ръце и два крака - аз съм ЗА сапунката ама само ако Джъмбо е опретор
nsirakov: на няколко БИРИ и една тежка маса ти купуваме правата то и аз се имам за Брад Пит ама айде де само аз си вярвам ааа Джъмбо пък се цани за Вал Килмър ама тва под секрет - и все неможем да си продадем правата
ВОКс - всеки си има предпочитания - той не иска, аз искам... ми нека е така...

Ако елриша не беше започнала нямаше да го има този цирк - така че недей мен обвинява,
дано е лека ноща ми - докато вие нанкате, аз преглеждам пациенти, до сега дойдоха 2 счупени ръзе, един инсулт и една пневмония... за сега спокойно...
Вокси,ми размириса се верно...е,дано поне ноща ни отнесе в чудния свят на сънищата,където всичко е красиво,да се понесем по килим от благоуханни цветя и само лекия напев на птичките да гали слуха ни
правете ЛЮбоф а не ФОЙНА
правете ЛЮбоф а не ФОЙНА
Точно така, адаш, Любовта е всичко.
Детска работа.......
Владо,и ти внимавай с таз ЛЮбоф,че..има да обясняваш после
nsirakov, ето за това не ми се щеше да ти говоря съвсем по темата, но няма да съм това магаре!

Леко ти дежурство и лека и благоуханна нощ на всички останали!
нещо все ми се разместват мненията нагоре-надолу егати та ако е най-долу , да кажа - ЛЕКА НОЩ,ДЕЦА!
Лека и на теб ВОкс
Айде, Деси, лека и от мен (да ме сънуваш ).
Вокси, лека и от мен!
Джъмбо одавна спи, явно, или иначе можеше да не си легнем с вас до зори.
Сираков - бъди разумен, какъвто си, преполагам и не се оставяй "злото да побеждава доброто в теб"

Айде, банда, до скоро!
Абе всички сме деца, ама някои са по........
Аз не злобея Балевски - просто не оставям да ме хапят безпричино...

Колкото и трудно да ти е да повярваш аз не мразя елриша... напротив - не ми е спиматична да, но не е мразя... за разлика от нея...

Но никога няма да се оставя да ме хапят безпричинно... не и елриша
Сираков,последно - току що ми предложиха да взема да те снимам по докторска престилка и пищоФ та...кога да мина за сесията?

ох, не!наистина се спуках от смях тази вечер!
айде чао
Elrisha - може да ти предложат и Марися да снимаш.. ама не и мен... така че - у лево
Може да направя фетиш серия с медицински инструменти

хахаххахахаххахаххахахаххахаха
Че мен това какво ми пука... снимай си каквото искаш...
хе-хе, Сираков и Елриша, спрете, че жена на легло ме чака, а аз не мога от веселба с вас да си тръгна
Деси, трябва ли ти някой да ти носи остветлението при сесията на доктора? Докторе, ако няма к`во да снимаш по престилка - ей, ша помагам!
Важното е да се събрем, пък "каквото сабя покаже"
без теб няма да е същото!

Сираков,хайде..оставям те! Леко дежурство и дано да няма нещо по-сериозно,че направо не ми се мисли...
Елриша 50 пъти каза че си тръгва, ама се се отмята от думите си.....

Балевски - сесия с доктора няма да има... така, че няма да можеш да си чирак... съжалявам че те разочаровам :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола