-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
Раздавам БОНБОНИ за душата... и градивна критика. :-D
Занимание/Професия:
Аааа - не казвам :-D ...
За контакти
- Имейл адрес: lordmitak@abv.bg
Оборудване
Фотоапарати:
- PRAKTICA Praktica LB
- PANASONIC Panasonic LUMIX DMC-FZ5
- SONY SONY DSLR-A700
Обективи:
- Няма добавени
Потребителя няма добавени албуми.
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
От едно мостче, нейде по света. / | ||
!!!
|
||
Един слънчев ден за нас. / | ||
(1) batgicho:
|
||
От едно мостче, нейде по света. / | ||
(4) kshivacheva:
|
||
Ще ли да ми дойдеш у дома на гости ??? / | ||
(49) ATOC:Страхотен, любим сладкиш! Препоръка!:)При запичането на натрошените листи първо полей със125 гр.чисто масло. Не поставяй горен слой кори, белтъкът го разстели върху млечния крем, изпичането става на мн.слаба фурна като за целувки. Яде се след изстиване:) Когато не престоява, не се отделят капки на повърхността на белтъка:)Пробвай!:)
|
||
Ще ли да ми дойдеш у дома на гости ??? / | ||
(7) ATOC: Не съм съгласен, 24 часа чакане !!! Браво за рецептата !
|
||
Ще ли да ми дойдеш у дома на гости ??? / | ||
Идвам, идвам!
Това много го обичам! :) |
||
Близкият изток. / | ||
Излъчва самота ♥
|
||
И аз на пясъка мислите си да излея. / | ||
УОУ ♥
|
||
Made in Bulgaria !!! / | ||
!!!
|
||
От едно мостче, нейде по света. / | ||
Харесва ми!
|
Последователи:
0 души следват Димитър Станев
Потребителя няма последователи.
Коментари оставени от Автора
,макар че последният път и аз не ги дочаках да минат.:Д
Продукти:кори, 5 яйца, половин пакетче масло, 1л. прясно мляко, 5с.л. брашно, 4с.л. олио, 10с.л. захар и 2 ванилии.
Приготвяне:корите се накъсват и се пекат на фурна (170градуса с вентилатор) ,като непрекъснато се разбъркват ,за да не изгорят. Когато се опекат се поливат с разтопеното масло.Млякото се завира с 10с.л. захар и в него с разбъркване се добавя сместа от брашното ,жълтъците ,олиото ,ванилията предварително разбити със студена вода. Готовият крем се излива в тавата с изпечените кори ,от които предварително са отделени половината ,които се разтилат отгоре. Над тях се изсипва крем от белтъци разбити на сняг със захар и се пече на фурна до златист цвят.
Преди консумация трябва да престои 24 часа.
ДА ВИ Е СЛАДКО. :-)))