-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
- Местоположение: България ,
Фотография, писане, стрелба с лък :), науки и езици, пътуване , градинарство ... и айде стига толкова...
Занимание/Професия:
Студентка
За контакти
- Имейл адрес: BistraVStoimenova@gmail.com
Оборудване
Фотоапарати:
- CANON Canon EOS 650
- CANON Canon PowerShot SX200 IS
- NIKON Nikon COOLPIX S230
Обективи:
- CANON CANON EF-S 60MM F/2.8 MACRO USM
- SIGMA Canon EF-S 17-55 f/2.8 IS USM
- CANON Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS
- CANON CANON EF-S 55-250MM F/4-5.6 IS
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
От трети март / | ||
|
||
От трети март / | ||
|
||
От трети март / | ||
|
||
От трети март / | ||
!!!
|
||
От трети март / | ||
Харесва ми !
|
||
От трети март / | ||
|
||
Надолу по пътечката / | ||
|
||
Надолу по пътечката / | ||
|
||
Надолу по пътечката / | ||
Красота!
|
||
Надолу по пътечката / | ||
|
Коментари оставени от Автора
Трябват ти няколко котлета от сьомга - НЕ замразени
и
розмарин, чесън, черен пипер, сол и зехтин на вкус
Слагаш котлета върху фолио, ръсиш с подправките и завиваш фолиото като пакетче - всеки котлет по отделно. След това редиш пакетчетата в тава и печеш - ако печката има вентилатор го пускаш за около 20 - 30 минути - завики от това колко ти е силна печката.
Сосът е още по-лесен - трябва ти хубаво доматено пюре, сол и босилек, черен пипер и т.н. Загряваш пюрето, добавяш подправките и чакаш да кипне.
Задушените зеленчуци пък са най-лесни - един пакет дълбоко замразени ги изсипваш вм тиган и чакаш да се размразят. Като това стане слагаш четвърт пакет масло - от големите - и бъркаш докато се разтопи. След пет минути сваляш от котлона и подправяш със сол и черен пипер.
И да ти е сладко!