-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
- Липсва информация
За контакти
- Имейл адрес: monikata@abv.bg
Оборудване
Фотоапарати:
- OLYMPUS OLYMPUS MJU II
- SONY Sony DSC-W50
Обективи:
- Няма добавени
Потребителя няма добавени албуми.
Потребителя няма добавени любими снимки.
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
Мостовете на Будапеща 1 / | ||
(8) tkostov: съгласен
|
||
*** / | ||
свежо!
|
||
Мостовете на Будапеща 1 / | ||
Чудесна обработка! View crop
|
||
Мостовете на Будапеща 1 / | ||
(6) Asinka: Благодаря!
|
||
Мостовете на Будапеща 1 / | ||
(5) Monika: хм... аз пък ти ги харесвам :)))
|
||
Мостовете на Будапеща / | ||
харесвам и двата варианта
|
||
Мостовете на Будапеща 1 / | ||
(4) Asinka: Докато обяснякакво правя, ти вече си се включила! :) Наложи се драстична намеса с ФШ, защото времето не беше добро и снимките не са добри. Ако не беше пуснала твоите снимки, никога нямаше да кача моите, защото не ги харесвам особено.
|
||
Мостовете на Будапеща / | ||
Като редакция качих леко обработения оригинал.
|
||
Мостовете на Будапеща 1 / | ||
(3) Monika: ;):)))
|
||
Мостовете на Будапеща 1 / | ||
Както обещах на Асинка, качвам моите кадри от същите мостове.
|
Последователи:
0 души следват Моника Михайлова
Потребителя няма последователи.
Коментари оставени от Автора
Торта Йогурт
Продукти:
6 желатина
2 кофички кисело мляко
1 кофичка (голяма) заквасена сметана
2,5 ч.чаши пудра захар
3 ванилии
3 с.лъжици лимонов сок
3-4 банана
1 компот от ананас на парченца
1 компот от кайсии/праскови
1 готов блат
В 3 кафени чашки хладка вода се разтварят 4 желатина. Киселото мляко и сметаната се разбиват със захарта, ванилията и лимоновият сок. Бананите се нарязват на кръгчета и се слагат в млечната смес. Добавят се и парченцата ананас. Добре набъбналият желатин се слага на слаб огън (може на водна баня) и се бърка докато стане на прозрачен сироп. НЕ ТРЯБВА ДА ЗАВИРА. Когато желатина поизстине до телесна температура (да остане течен) се изсипва в млечно-плодовата смес и хубаво се разбърква. Блата се слага на дъното на форма за торта, отгоре се залива със сместа. Поставя се във фризер за няколко минути, за да стегне или направо в хладилника. Когато желираната смес се стегне се разтварят останалите 2 желатина в сока на компота. Изчаква се да набъбне желатина и пак се подгрява, за да се разтвори хубаво. Нареждат се плодовете от компота върху тортата. Внимателно (най-добре с лъжица) се покриват със изстиналият сироп. Тората се слага отново на студено. След около час-два тортата е готова за консумация.
По желание в млечната смес могат да се добавят и нарязани на едро орехи.