-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
- Липсва информация
За контакти
- Имейл адрес: monikata@abv.bg
Оборудване
Фотоапарати:
- OLYMPUS OLYMPUS MJU II
- SONY Sony DSC-W50
Обективи:
- Няма добавени
Потребителя няма добавени албуми.
Потребителя няма добавени любими снимки.
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
Бяла тишина / | ||
..красиво!!!...ех ако пеперудата беше на фокус!!!
|
||
Гоненица / | ||
...добре уловен миг!!!
|
||
Децата на слънцето / | ||
...много приятен кадър!!!...малко повече фокус!!!
|
||
Гоненица / | ||
харесвам!
|
||
Азиатски контрасти / | ||
Opredeleno lipsva kontrast, no takav e kadurat. Za sazhalenie niamam po-dobar, a i nemoga da se varna za sega na miastoto, za da podobria izpalnenieto! No puk niakoi den ... :)
|
||
Азиатски контрасти / | ||
(3) ttommy: да и не мен ми харесва идеята
|
||
Азиатски контрасти / | ||
(2) maniack: и си прав за качеството,но идеята ми допада ! :)
|
||
Азиатски контрасти / | ||
Добро старвнение между двете сгради, но на снимката и трябва малко повече рязкост, малко повече контраст
Все пак това е само мое мнение |
||
Бяла тишина / | ||
Blagodaria viiii!
Jad me e samo, che peperudkata ne otvori krila, a i mi e slaba mashinkata kato vazmozhnosti. Ama vtoroto shte se promeni! :) |
||
Ти си ружа, ти си крем / | ||
(3) jordan_rusev: Blur tool promenia !
Ne razbrah! Imash predvid da promenia neshto li? Dai savet, pls! |
Последователи:
0 души следват Моника Михайлова
Потребителя няма последователи.
Коментари оставени от Автора
Торта Йогурт
Продукти:
6 желатина
2 кофички кисело мляко
1 кофичка (голяма) заквасена сметана
2,5 ч.чаши пудра захар
3 ванилии
3 с.лъжици лимонов сок
3-4 банана
1 компот от ананас на парченца
1 компот от кайсии/праскови
1 готов блат
В 3 кафени чашки хладка вода се разтварят 4 желатина. Киселото мляко и сметаната се разбиват със захарта, ванилията и лимоновият сок. Бананите се нарязват на кръгчета и се слагат в млечната смес. Добавят се и парченцата ананас. Добре набъбналият желатин се слага на слаб огън (може на водна баня) и се бърка докато стане на прозрачен сироп. НЕ ТРЯБВА ДА ЗАВИРА. Когато желатина поизстине до телесна температура (да остане течен) се изсипва в млечно-плодовата смес и хубаво се разбърква. Блата се слага на дъното на форма за торта, отгоре се залива със сместа. Поставя се във фризер за няколко минути, за да стегне или направо в хладилника. Когато желираната смес се стегне се разтварят останалите 2 желатина в сока на компота. Изчаква се да набъбне желатина и пак се подгрява, за да се разтвори хубаво. Нареждат се плодовете от компота върху тортата. Внимателно (най-добре с лъжица) се покриват със изстиналият сироп. Тората се слага отново на студено. След около час-два тортата е готова за консумация.
По желание в млечната смес могат да се добавят и нарязани на едро орехи.