-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
- Липсва информация
За контакти
- Имейл адрес: monikata@abv.bg
Оборудване
Фотоапарати:
- OLYMPUS OLYMPUS MJU II
- SONY Sony DSC-W50
Обективи:
- Няма добавени
Потребителя няма добавени албуми.
Потребителя няма добавени любими снимки.
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
Къде си, лято?! / | ||
хубавооо
|
||
Къде си, лято?! / | ||
Хубава снимка
|
||
Ку-ку / | ||
Ето на това му казвам аз коментари под снимка!
Благодаря ви много за отделеното време! За мен е наистина полезно. |
||
Ку-ку / | ||
(5) balevsky, що? Как е научния термин за "изправянето" на перспективата? Тва за трудната задача е безспорно.
|
||
Ку-ку / | ||
Ку-ку / | ||
Ку-ку / | ||
И аз съм съгласен с кропа на elrisha, вертикалните линии в лявата част и крачето там са излишни.
|
||
Ку-ку / | ||
View crop аз я виждам така:)качеството наистина е кофти,мисля,че си шарпвала допълнително и сега не се знае къде е фокуса,какво става....всъщност като се загледах май фокуса е на задната стена, а би трябвало да е на личицето на това зайче-байче дето се крие:)
|
||
Ку-ку / | ||
Струваше ми се, че това е една от най-успешните ми снимки (изключвам качеството, защото е малка част от целия кадър), но предвид гласовете, които получи явно не е съвсем така.
Ще съм ви много благодарна за всеки съвет и критика по нея! |
||
*** / | ||
страшна е мама на двама :)
|
Последователи:
0 души следват Моника Михайлова
Потребителя няма последователи.
Коментари оставени от Автора
Торта Йогурт
Продукти:
6 желатина
2 кофички кисело мляко
1 кофичка (голяма) заквасена сметана
2,5 ч.чаши пудра захар
3 ванилии
3 с.лъжици лимонов сок
3-4 банана
1 компот от ананас на парченца
1 компот от кайсии/праскови
1 готов блат
В 3 кафени чашки хладка вода се разтварят 4 желатина. Киселото мляко и сметаната се разбиват със захарта, ванилията и лимоновият сок. Бананите се нарязват на кръгчета и се слагат в млечната смес. Добавят се и парченцата ананас. Добре набъбналият желатин се слага на слаб огън (може на водна баня) и се бърка докато стане на прозрачен сироп. НЕ ТРЯБВА ДА ЗАВИРА. Когато желатина поизстине до телесна температура (да остане течен) се изсипва в млечно-плодовата смес и хубаво се разбърква. Блата се слага на дъното на форма за торта, отгоре се залива със сместа. Поставя се във фризер за няколко минути, за да стегне или направо в хладилника. Когато желираната смес се стегне се разтварят останалите 2 желатина в сока на компота. Изчаква се да набъбне желатина и пак се подгрява, за да се разтвори хубаво. Нареждат се плодовете от компота върху тортата. Внимателно (най-добре с лъжица) се покриват със изстиналият сироп. Тората се слага отново на студено. След около час-два тортата е готова за консумация.
По желание в млечната смес могат да се добавят и нарязани на едро орехи.