-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
- Липсва информация
За контакти
- Липсва информация
Оборудване
Фотоапарати:
- Няма добавени
Обективи:
- Няма добавени
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
Богдан Звонко, Палич / | ||
|
||
Палич, тенис кортове от 1878г. / | ||
Оооо,шефе
|
||
Богдан Звонко, Палич / | ||
Приятен кадър!
|
||
езеро по време на вятър / | ||
Това не е езеро, това е Алдомировското блато!
|
||
"Харесва ми физиономията, която съм направил - имитирам, че се бръсна ... снимката много ме радва." - Методи / | ||
Хехехех Направо немога да повярвам че я намерих най накрая снимката :D
Благодаря на фотографа че я е качил Мерси. Таман да се видя няколко години по късно хаха |
||
Зеленият град е много син / | ||
|
||
Неос Мармарас / | ||
Много подканящо.
|
||
Para Thin Alos / | ||
|
||
Цветно / | ||
|
||
Ловецът на синигери / | ||
|
Коментари оставени от Автора
6 домата и 6 зелени и 4 червени чушки
24 с. л. ориз
3 глави лук
6 скилидки чесън
2 връзки магданоз
1 ч. л. индийско орехче
2 с. л. черен пипер
2 с. л. червен пипер
100 гр бели стафиди
0.5 кг кайма смес - стандарт "Стара планина"
400 мл зехтин
Сол
Начин на приготвяне:
1. Нарежете лука на дребно.
2. Издълбайте вътрешността на доматите и я запазете, заедно със сока.
2. Нарежете магданоза и чесъна на дребно.
3. Запържете лука в зехтина, добавете каймата, нарязаните чесън и магданоз, черен и червен пипер , индийско орехче и сол. След няколко минути добавете ориза, стафидите, вътрешната част на доматите и оставете плънката да се задуши.
4. Напълнете доматите и чушките с готовата плънка и ги полейте отгоре със зехтин. Подредете ги в тавичка. Покрийте с фолио и печете във фурната на 220 градуса около 1 час и още 30 минути без фолио с ифрачервения нагревател - отгоре.
Снимката ти е гениално простичка, цветна и въздействаша на сетивата, объркваща съзнанието на зрителя с менталните си и физически противоречия. Браво, гордеем се с теб!