-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
За контакти
- Имейл адрес: ivandjelin_a@abv.bg
Оборудване
Фотоапарати:
- NIKON Nikon D3000
- NIKON Nikon D7100
Обективи:
- NIKKOR Nikkor AF 50/1.8 D
- NIKKOR AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G VR
- NIKKOR AF-S Micro-NIKKOR 60mm f/2.8G ED
- NIKKOR Nikon AF-S DX Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
- NIKKOR Nikon AF-S 55-300mm F/4.5-5.6 G ED DX VR
Потребителя няма добавени албуми.
Коментари оставени от Автора
Първо добре се разбиват яйцата и захарта. Последователно се добавят останалите продукти, като бакпулверът се пресява заедно с брашното. Плодовете се нарязват на кубчета. Ако са ябълки или круши, се объркват с тестото, ако са други плодове, внимателно се изсипват върху него. Пече се около 20 - 25 мин. при 225 градуса в предварително загрята фурна (и в по-голяма тавичка).
(3) Djoro: Да ти е сладко! : )Между другото,сладкишът е още по-вкусен, ако се поръси с орехи преди да се сложи във фурната, но моите деца не обичат, затова тук няма. :)