-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
http://www.facebook.com/YordanMihovPhotography
Занимание/Професия:
http://www.facebook.com/YordanMihovPhotography
За контакти
- Имейл адрес: desper33@yahoo.com
Оборудване
Фотоапарати:
- SONY Sony Alpha DSLR-A900
Обективи:
- MINOLTA MINOLTA AF17-35MM F/3.5 G
- MINOLTA MINOLTA AF28-80MM F/3.5-5.6 II
- TAMRON TAMRON AF70-300MM F/4-5.6 LD MACRO
- SONY Sony 50mm F1.4
Потребителя няма добавени албуми.
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
двете / | ||
Харесва ми!
|
||
отражения / | ||
Прекрасно !
|
||
чокмаковската църква / | ||
(2) SHEGO: да
|
||
чокмаковската църква / | ||
Харесва ми!
|
||
чокмаковската църква / | ||
Харесва ми!
|
||
изгревно спомен от лятото / | ||
Много ми харесва тоя залез!
|
||
разклон / | ||
Много хубаво!
|
||
над Смолян / | ||
(1) dobnej:
|
||
изгревно спомен от лятото / | ||
(8) ehnaton: да!
|
||
фар / | ||
Харесва ми!
|
Коментари оставени от Автора
Сиренето (125 г) и захарта (6 с.л.) се разбиват с миксер до получаването на гладка смес. Сметаната (200 мл.) се разбива на сняг и се добавя към сиренето. Към получения крем се добавят пасираните в блендер ягоди (250 г) и десертът се разбърква добре. Разпределя се в десертни купички и се поставя в хладилник да стегне. Десертът се сервира украсен с пресни ягоди. Съвет: Ягодовият крем може да стане още по-лек и диетичен, ако замените захарта с течен подсладител. Необходимо е да го добавите към Крема сиренето преди разбиването.
Време за приготвяне:
15 минути
за порции
125 г сирене Крема
200 мл. сметана
6 с.л. пудра захар
250 г ягоди
(2) petracho:
(3) jordan: като ти тръгне по вода та целият ден