-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
украински език
Занимание/Професия:
журналист
За контакти
- Липсва информация
Оборудване
Фотоапарати:
- NIKON Nikon D90
Обективи:
- NIKKOR Nikkor 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S
Потребителя няма добавени албуми.
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
"Сърдита съм..." / | ||
(23) mimoza5:
|
||
Жертви няма... / | ||
(9) traxprax:
|
||
Ле-ле-ма-ле! / | ||
(16) SHEGO:
|
||
Ле-ле-ма-ле! / | ||
Много готино!
|
||
Ле-ле-ма-ле! / | ||
(1) stb: Да!:)
|
||
Жертви няма... / | ||
(9) traxprax:
|
||
Ле-ле-ма-ле! / | ||
(13) vili454545:
|
||
Ле-ле-ма-ле! / | ||
Сладур!
|
||
Ле-ле-ма-ле! / | ||
Сладко!
|
||
Ле-ле-ма-ле! / | ||
Готин!
|
Последователи:
0 души следват Vasil Zhukivskyi
Потребителя няма последователи.
Коментари оставени от Автора
Особено е полезен чесънът. Препоръчват се 2-3 скилидки на ден.
Лукът почти не отстъпва на чесъна. Може също така нарязаният лук да се сложи върху чинийки в няколко места в стаята.
До чесъна и лука се нарежда морковът. Пречиства черния дроб от токсините. Той е единственият зеленчук, който при готвене не губи своите полезни свойства.
Бобът, особено шарен, също спада към мощните антиоксиданти.
Портокалът (цитрусови) е богат на витамин С, необходим за имунната ни система. За нея е нужен и витамин Е, който в огромно количество се съдържа в орехите.