Популярни снимки за

Всички снимки

Фотопленер 27-28 януари в гр.Априлци, оферта, записване.

Нещо камерно съставче ли ще има или.....
Алоу! Варна, Шумен, Елена особено = не ви виждам да сте се записали?! Козлодуй, изтече ли ви траура?
mitkowin: хахахааххаа - ми чакам си музикантите - немой да свирим сам я
В Петък в колко часа се тръгва от София за Априлци ?
Тук сме, тук сме
Още е далече да се говори за час - след 3 седмици е - предполагам най-късно към 3-4 часа!
даже ми се струва доста късничко 3-4 - все пак не забравяйте че се минава през магистрала Хемус - а там както винаги има задръствания до ушите
Ами, ако ме пусне шефа, бих тръгнал и по-рано - може да се фотне нещо по пътя - ще видим, още е далече :)
Записвам се!

Една двойна стая "стандарт" за 27'ми Януари, ако някой има две свободни места в колата да ни вземе на 27 като се пътува.. който може нека пише..

..ако няма кой да ни вземе и да искаме няма как да дойдем

Редактирано от автора , 05.01.2007 18:59:37

Potvurdqvam 2-na staq standart, stef4o...!
Стефане, ние също бихме дошли ако стане возилото до тогава, моля те, брой ни 3-ма в стая тройка за две нощувки. До кога последно трябва да се потвърди окончателно?
Пожелавам ви успех с возилото! Ще ви пиша, пък ще видим - все пак има още време - ще се чуем допълнително :)
Благодаря за персоналната покана към варненци, утре ще обсъдим, само дето аз лично съм зле с фотоапаратуратата в момента, ама компанията и мястото си заслужават.
Lina -ще ти измислим апаратче под наем
За мен 2 двойни стаи "стандарт" за петък и събота-2нощувки за 26 и 27 януари.Надявам се да нямам проблем с транспорта...Ще потвърдя окончателно до няколко дни!
Малко уточнение-2 стаи,но 2ма души,ако има значение бройката (понеже не видях да има единични стаи,затова писах двойни)
AGISOFT, и аз бих искал да дойда, че и с две нощувки даже, ама... някой трябва да хадатайства пред шефовете ми
balevsky, мога да пусна обаянието на Мерлото от Брестовица! Да видим дали ще свърши (тая) работа!
balevsky кажи си бре аз ще хадатайствам за теб за цяла седмица дори
Такова разхищение не е позволено, ...... стаите са кът!
Пишете ме, идвам
1 нощувка и да не разхищавам стаите да свирне който е взел двойна и е сам.

Редактирано от автора , 07.01.2007 00:19:32

Flowerfly nqmash qdove,stiga da ne se pritesnqvash ot mene a az shte sum s dve noshtuvki tai 4e... shte se razberem;)
Flowerfly, свиркам Аз съм сама и обвинена ,че разхищавам стаите,така че ако имаш желание може да си я поделим
Ще има ли ЧАЛГА вечерта??? Питам най-сериозно, защото това е единствената причина заради която вече не идвам на пленери!!! Нека всичко да е ясно предварително, за да не си тровим нервите после! Всички сме различни обединява ни снимането, нека се уважаваме взаимно и да няма нерлиятни изненади както стана в Елена!!!
аз пък искам да питам организатора дали останаха свободни двойни стаи /стандартни/ за една нощувка в събота? трябва ми само една де, за двама души ;)

Редактирано от автора , 07.01.2007 16:39:41

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола