Популярни снимки за

Всички снимки

Фотопленер 27-28 януари в гр.Априлци, оферта, записване.

Ся остава и 50-500 да извадиш и ше ну убиеш всички
имам един 500 милиметров ТВЪРД !!! с много ГОЛЯМА светлоСИЛА !!!
Васко, ако пътуваш в събота заповядай да пътуваш с нас
искам да дойда в петък че не си стува толко много път да бия за един ден !!!
Търся си едно място в кола от София за събота
една стая за двама ЛУКС - има ли още - да се пиша и аз за двама души или мнооооого съм закъснял
аз идвам с DOC_R и Yani пък каде ще спим ще видим!!! Нали има и други хотели наоколо??? Тъкмо по далеч от чалгата Хайде до скоро!!!

GQG

Е браво - а ти ся гледай пък да попаднеш на в хотел на БАШ ЧАЛГА да му се невиди

Би трябвало да има още места - звънни на стефчо
Не си закъснял - стаи "лукс" има, ако дойдеш в четвъртък можеш да капарираш, а до тогава ми потвърди по телефона, защото утре превеждам капарото :)
да смятам ли, че има стаи или... ???
Ланскиии - по добре му звънни по телефона на Стефчо шото тая тема стана дълга до Априлци
Dil_Stil... zna4i nqma da vodq sestra mi shtom taka se e okazalo misulta mi beshe nqkoi da spi na 26 poneje da ne okaje 4e shte plashtam dvoino ako iska nqkoi da se prisuedini na 26 da pishe, 4e da ne sum sam na 26 v edna staq 4e me e strah ebaam se de aide do skoro pisane!!!!!!!!!
Гишата разбрахме се...явно, че все още не са наредени и пренаредени част от хората...по телефона Стефчо ми каза, че вероятно ще те събере с хора, които са за две вечери
Dil_still dobre,zna4i Iuri otpada za sukvartirant....? a V_Power da se obadi togava 4e ima svobodno mesto pri mene tai e za sega..!!!
Гиша, ще си с V_power в хотел "Априлци" със Джино заедно, немай грижи - Днес 19.01 ще публикувам окончателниа списък и разпределение - направил съм резервациите, платил съм капарото и т.н. просто не ми остава време да актуализирам темата !!!!
Ok Stefcho,griji nqmam ve4e pozdravi ot men:)
da sledim vremeto
http://www.wunderground.com/global/stations/15614.html?bannertypeclick=bigwx

koi li e nai-blizkia grad s prognoza?
По принцип не винаги познават. Сноуфоркаст е най - добрия.

А иначе може да следите времето тук!

http://weather.digsys.bg/c/index.pl%3Fplace=41&action=real&lang=_bul.html

Стефчо още не се виждам в списъка , означава ли че няма място за мен ??
Васко, виж малко по-нагоре какво е написал Стефчо: "Гиша, ще си с V_power в хотел "Априлци" със Джино заедно, немай грижи. Днес 19.01 ще публикувам окончателниа списък и разпределение - направил съм резервациите, платил съм капарото и т.н. просто не ми остава време да актуализирам темата !!!!
"

От това става ясно, че си записан
V_Power,nemai griji, toi Stefcho si znae kakvo pravi...!!!
Голяма каша!!! Само два хотела ли има в това Априлци??? Има ли още места или хотели или не???
В хотел "Априлци" има свободни стаи тройни "стандарт" и двойни "лукс" - Написал съм го много ясно в поста с окончателния списък на участниците.
Тъй като съм превел капарото и на двата хотела съм насочил желаещите закъснели директно към самия хотел - в линка към хотела има дадени телефони за резервация.
Освен това в района има много частни квартири.
Ако имаш желание да дойдеш, няма да останеш на "улицата".
Дайте си всички никове и имена тук >http://www.4coolpics.com/photo-forum/1/16742.html един по един
Ако е възможно, стаята (2ка стандарт) която ARGO е запазил и капарирал, за 27.01 в хотел "Априлци" да се трансформира в 3-ка 'стандарт'. Ако не става, здраве да е, но мисля че има повече желаещи 2-ки.

Редактирано от автора , 22.01.2007 20:11:11

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола