Популярни снимки за

Всички снимки

Фотопленер 27-28 януари в гр.Априлци, оферта, записване.

Прати ми банковата си сметка тогава да ти изпратя пари за една 3ка стандарт , за сега съм аз и елемента биниН и ще има място за една моделка а защо не и 2
Гафозо - кой предпочиташ - моделка или мен ;)
НЯмам нищо против , стига да те пусне Мира а моделката ще и намеря място при мен в леглото , пък и си имам спален чувал ако ме нарита
Простете ще да е от виното ама нещо не схванах, срещу имената на някои пише кой хотел, а срещу тези на които не пише какво.......
Тези с тройните стаи и лукса са сигурни, двойките заявени са с няколко повече и предстои разрледеление между хотелите - засега толкова!
И на мен също като Alone не ми е ясно в кой хотел ще съм?
Стефчо, мернах, че си ни писал 4-ма с две нощувки( то с децата толко излизаме), но мисълта ми беше за друго де не стане убъркване с Любо - те са с нощувка само за съботата.
Айде бе хора - много хора - малко стаи двойки "стандарт", кажете си желанията, за да няма сърдити после - 9 стаи двойки имаме , а 14 заявки!!!!!!
Дани, няма да стане грешка, благодаря!
Приятели има искрица светлина с възможност и аз да дойда дали има свободни места ???
spstefanov, ако има места в другия хотел "Пандуков" там ме пиши с двойна стая..
Стефанов няма проблем...може и лукс да е стаята,но тъй като няма хотел срещу името ми за това питам....да не се лутаме:)
Поздрави!
V_power - на улицата нямя да останеш брат
От мен още 2 моделки Влади-от Дима стил сте ги докара , така че предвиждай още 2 места , ако не при мен на палатка
spstefanov:Пиши ме в лукс стая ако това е проблема
само ти обръщам внимание, че съм за една нощувка на 27.01.(така е дадено и капарото) за двама...като гледам колко народ се събра ще е голям купон
Здравейте пак! Стефчо, не се доразбрахме прекъсна нещо връзката по тел., ако не се намери тройка за Юри в х.Априлци и ние отиваме в х. Пандуков...Успех в тая сложна организаторска и подредителска задачка

Редактирано от автора , 15.01.2007 10:24:47

Гафе, и кои са те?
Я - гледам ВЕЧЕ х.Пандуков е зает целия... и след като dil_stil се премести там - значи има една свободна двойка за мен в Априлци. Вземам я!!
ЗА ДВЕ НОЩУВКИ - 26ти и 27ми
Posledno vi pitam nqkoi iska li da mi stane sukvartirant ako ne.... nqma problem aide do skoro ako nqkoi iska da mi pishe na maila ili po skype.....!!!
Zna4i sega vidqh 4e ne sum sam v spisaka,ama Stef4oo toi Iuri e s eddna noshtuvka ima li problem s tova ili..? Shtot ako e problem shte vzema sestra mi s mene s dve noshtuvki taka da nqma nikakvi qdove...
Aми и аз тогава идвам пишете ме, обаче няма да е лошо да се комбинирам с някой в стая че този път си идвам сам, чух за някакви моделки по телевизията !!!
В стая- стандарт и знам че ставам много нагъл вече (не че не си ме знаете) но има ли място при някой в колата. Вече имам кола но тва са ми около 1000 километра в двете посоки и ми излиза малко соленко за самотник кат мен. Но в крайна сметка ако няма с кой пак идвам :)

Редактирано от автора , 16.01.2007 17:06:05

Гишата...това е положението...имаш служебно назначен съквартирант...той ще спи на 27-ми ...за тогава са ни нощувките на 5-ма души, които ще сме с една кола...ако ще идва сестра ти казвай навреме...да му мисли организатора/горко му:)))/какви гимнастики ще прави ...че сме комплект ...трябва и някакви координати да разменим евентуално ...аз имам кю номер в профила
ЕЕЕЕЕЕ Васкооо - ти пък - па мнооо телевизия гледаш бе ся и претенции сам ли ше си ги снимаш тия моделки
ааа ползвай само портретни и не ползвай оня кожения 70-200 че е без стабилизатор и не се знае ко мое да стане
ЕЕЕЕЕЕЕ Влади , кой ти говори за снимки бе баце, ??
70-300 имам баце, немам 70-200 много е добър !!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола