За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Добре, нека моята стая за двама души и две нощувки да е "лукс". Писах и на мейла, но писмото се върна.
мейле си работи
stefan_sps@abv.bg
има го и в профила ми!
тел.: 0898712381
stefan_sps@abv.bg
има го и в профила ми!
тел.: 0898712381
ние ставаме петима - dil_stil и kuker + pet и съпруга...в две двойни стаи + още един представител на име Юри, който може да се комбинира в мъжка стая или да спи в самостоятелна
Правя корекция за мен една нощувка на 27.01 за двама, стая "стандард"
spstefanov:погрижила съм се днес в Пиипълс да получиш капарото
spstefanov:погрижила съм се днес в Пиипълс да получиш капарото

хм ако муа и гафо решим да додем ще се намерят ли две места стандарт моля?
Честно, не знам за сега,но наблизо в Априлци има още хотелчета със съвсем прилични цени и свободни стаи - Айде навивайте се, ще се радвам да се запознаем
Пак поглеждай темата!

Пак поглеждай темата!

АААААААААА ----->>> БИНИ+ГАФА= ...... на кво ли е равно - последния път почти не помня - начи е равно на КЕЕЕФ !!!!

миииииииии ок, понавиваме се, ама ако ще ни отделяте на друго място - аги е при нас

Потвържадам две нощувки (26ти и 27ми) - двойна стая "стандарт"
П.П. Възможност за двама да кача при мен!
П.П. Възможност за двама да кача при мен!
Редактирано от автора , 11.01.2007 19:15:20
сктефчо писах ти на мейла снощи, но не ми отговори за капарото и банковата сметка...dil_stil@abv.bg
Стефанов, тези дни ще се свържа с теб , когато е удобно да ти донеса капарото!
Абе гледам хотелът с доста стаи разполага, надявам се да има места за всички, за да не се обикаля по квартири, щото като се наложи вечерта да си дириш леглото на 5-6 големи и....мъка
Аз от Хисар такива спомени имам
Щех да се пребия по стълбите, щото хазаите решили да спестят от тока, а некакво куче дето не хапе.... ама в тъмното го настъпих и....мхм не хапе
Айде успех с организацията и ако требва помощ викай ...СИЛНО
Абе гледам хотелът с доста стаи разполага, надявам се да има места за всички, за да не се обикаля по квартири, щото като се наложи вечерта да си дириш леглото на 5-6 големи и....мъка

Айде успех с организацията и ако требва помощ викай ...СИЛНО

За вас - винаги, ако трябва и на "Видима" ще идем

Абе така значи, а? Добре! Колонки през крив макарон вече!

ДВОЙКИ значи НЯМА - а тройки има ли стандарт?? А апартаментите??
А цените къде са - че преди ги имаше - а сега не ги виждам?
И апартамента за колко човека да го смятаме??
НЯKОЙ ако каже - ще съм благодарен - че да се записваме
А цените къде са - че преди ги имаше - а сега не ги виждам?
И апартамента за колко човека да го смятаме??
НЯKОЙ ако каже - ще съм благодарен - че да се записваме

Тъй като доста хора се събираме, а стаите особено по-ефтините май свършиха та снощи на сбирката решихме да ползваме услугите на още едно малко хотелче:
http://apriltsi.org/base/hotels/pandukov/index.html
За сега то е запазано, намира се на 7-8 км от х-л Априлци, в подножието на планината и има много хубава гледка към нея. За сега има неангажирани 5 двойни стаи и нека мераклиите за там да си казват
п.с. Пиша вместо spstefanov, че за момента има проблеми с нета
http://apriltsi.org/base/hotels/pandukov/index.html
За сега то е запазано, намира се на 7-8 км от х-л Априлци, в подножието на планината и има много хубава гледка към нея. За сега има неангажирани 5 двойни стаи и нека мераклиите за там да си казват

п.с. Пиша вместо spstefanov, че за момента има проблеми с нета
Редактирано от автора , 12.01.2007 10:47:25
а как се стига без кола? :)
тройки стандарт? като нема двойки да врътнем една тройка поне??
BirdOfPray - Има свободни още тройки "стандарт" - апартаментите са с 2 легла - цените са на линка на хотела по-горе - 10% отстъпка - и двойки "лукс има!
Desso - вас съм ви писал с Жоро и Румен в една тройка "стандарт" - за там няма проблеми с настаняването!!!

бинин:
Може може - ама шведките казаха че ще закъснеят
Може може - ама шведките казаха че ще закъснеят

ако няма друг вариянт за gishata може да се комбинира с Юри, който ще пътува с нас и ще нощува на 27-ми. Взех сметката от Фотографиня и днес ще пратя капаро за петима.
хич не ми се хилете ами ми пишете една тройка у бележника и казвайте на кого как да пращам пари и необходимо ли е въобще

Horaa sorry 4e otsustvah no nqmam net i...., taka ako nqkoi iska da se prisuedini kum men,shtoto sum s edna dvoina staq
toi,ako ne iska nikoi nqma problem
da mi pishe na maila ili da se obadi na Stef4o
ako mi opravat neta do ponedelnik shte vi pisha...!!!

Има ли още свободни места?

Виж в списъка със записалите се и разпределението на хотела - има свободни стаи "лукс" двойки и "стандарт" - тройки :)
За да коментирате, моля, влезте в профила си!