ако забележите нередности или грешки по сайта Ви молим да използвате формата за контакти или да пишете в тази тема.
Моля използвайте следният шаблон при репортуване:
Име и версия на използваният браузър
Операционна система
Линк към страницата където сте забелязали проблема
Описание на проблема
Описание как можем да пресъздадем проблема
Редактирано от администратор , 20.05.2015 17:02:42
този, който е правил новата форма за качване на снимки география ли е учил в училище или геогравия
Допускам, че нещата още се доработват?!? ;-)
Защото в дадения момент - отваряйки този сайт, МЕ КАРА!! да избера коя категория искам да разглеждам. По ми е на кеф да гледам снимки по реда на качване, да има и рейтинг за определено време (4 часа,24 часа и т.н.) Считам, че Админът на този сайт е длъжен да представи в кратка и ясна форма новите "екстри" и възможности на сайта и /или какво още има да се прави.Ясно е, че ще се изгладят нещата във времето...Но навярно ще бъдете засипани със сигнали

В момента не действат функциите за отваряне на даден кадър на ЦЯЛ екран, нито изхода от него!
Редактирано от автора , 20.05.2015 16:52:53
В момента работим по изготвяне на списък с всички нововъведения и промени по сайта. Когато е готов, ще го представим.
Сайтът ще показва ли ( в бъдеще!) текущото качване на снимки, т.е. снимките във всички категории ,по времето им на качване, за определения ден и т.н.
Защото в дадения момент - отваряйки този сайт, МЕ КАРА!! да избера коя категория искам да разглеждам. По ми е на кеф да гледам снимки по реда на качване, да има и рейтинг за определено време (4 часа,24 часа и т.н.) Считам, че Админът на този сайт е длъжен да представи в кратка и ясна форма новите "екстри" и възможности на сайта и /или какво още има да се прави.Ясно е, че ще се изгладят нещата във времето...Но навярно ще бъдете засипани със сигнали
В момента не действат функциите за отваряне на даден кадър на ЦЯЛ екран, нито изхода от него!
Съгласен съм! Наистина е хубаво да се виждат последните качени снимки, т.е. да стане нещо като първа страница. Освен това, мисля, че ще е по-добре категориите /Форум, Лични съобщения, Галерия и др. да се изведат най-отгоре с директни бутони, вместо да се рови в менюто. Също лентата с логото и другите бутони може да бъде постоянно на екрана, за да не трябва винаги да се скролва до горе.
Има правописни грешки - геограВия /което е посочено по-горе/ и рождеННа дата /намира се в профила/.
И един въпрос - каква е целта на "харесването" на снимка, като за рейтинг се гласува по друг начин? И как може да се разбере колко хора са гласували?
Редактирано от автора , 20.05.2015 18:42:19
Освен това - за какво е бутонът - започни разходката?
Редактирано от автора , 20.05.2015 20:31:11
Сайтът ще показва ли ( в бъдеще!) текущото качване на снимки, т.е. снимките във всички категории ,по времето им на качване, за определения ден и т.н.
Съгласен съм! Наистина е хубаво да се виждат последните качени снимки, т.е. да стане нещо като първа страница. Освен това, мисля, че ще е по-добре категориите /Форум, Лични съобщения, Галерия и др. да се изведат най-отгоре с директни бутони, вместо да се рови в менюто. Също лентата с логото и другите бутони може да бъде постоянно на екрана, за да не трябва винаги да се скролва до горе.
Има правописни грешки - геограВия /което е посочено по-горе/ и рождеННа дата /намира се в профила/.
И един въпрос - каква е целта на "харесването" на снимка, като за рейтинг се гласува по друг начин? И как може да се разбере колко хора са гласували?
Напълно съм съгласна с това! В 500px се гласува с харесване. Тук обаче има гласуване по друг начин и става дублиране. А защо?
кои са те?????? Хора без снимки....е как да се учим?!?!?!?! . Явно и тук има да се работи!
Съзнавам, че пускането на една нова платформа на действащ сайт НЕ Е елементарна работа...но...се опитайте да вземете добрите неща...от стария сайт + нови , проверено действащи неща и от сайтовете, на които искате да приличате!
Явно с взаимни действия (надявам се!) ... ще се постигне онова , за което мечтаете да бъде този сайт - с много работа, мнения, доработки. Няма да е лесно...но важното е да стане стилно,наистина удобно и практично функционално!... Важното е, че е започнало!
...И едно лично мнение - на мен ми е безлично в този момент ЛОГОТО- Направете го по ярко, болд-нато, набиващо се! ИМХО
Редактирано от автора , 20.05.2015 21:52:14

Присъединявам се към колегите:
- трябва да има галерия с последно качените снимки и лесен достъп до нея;
- бих искал да се вижда колко потребители са гласували за дадена снимка, за мен това е по-важен критерий от какъвто и да е рейтинг;
- съгласен съм за бутоните за лесен достъп. Би било добре ако при натискане на потребителското име директно се отваря личната страница вместо падащо меню.

1 . Макс. разрешената резолюция на кадър - каква е?? + допустима големина на файла???
( поне засега никъде не открих инфо!)
2. ще има ли опция за ПАНОРАМИ - резолюция/големина файл ???

"едит"
ОК - открих отговора на първия въпрос в ПРАВИЛАТА . ( твърде трудно се намират в тези правила основните неща. Помислете за по-добра комбинация на фоновите цветове / текст - в момента е недостатъчно контрастна.)
Следва подвъпрос - САЙТЪТ в каква макс.резолюция показва на екрана даден кадър??? (. защото преди малко като погледнах на цял екран мой последен вертикален кадър - резолюцията по дългата страна е не повече от 300-400 пкс) нещо не е гот!
1. напр. Както бе споменато - НЕ СЕ ОТКРИВА лесно как да се изтрият една по една снимки от даден профил - иконата с КОШЧЕТО под всеки кадър - не пречи да е "активна" без да се застава с курсора върху нея!
2. напр. равномерното редуване на по-тъмни и по-светли фонови полета - във форума - може да е по-отчетливо цветово
Редактирано от автора , 21.05.2015 10:02:07
!!! Може би е хубаво още на първа страница потребителя да се ориентира за последните снимки с най-висок рейтинг и последните качени в галериите. Отделно не съм сигурна до колко на хората им е удобно така модерното падащо меню. 1page design е хубав но не и за целите на един социален форум....
Редактирано от автора , 21.05.2015 10:36:31
Ще напиша 2 менения - 1-во като дизайнер който трябва да се абстрахира от идеята и целта на сйата ОК - сега това е модерно и ефектно. 2. като потребител - Но дали този дизайн съотвестства на функционалността която се очкава от един форум. Понеже всички се прехласват по 500px.. да този сайт се е опитал да веме от техните идеи , но е далече все още от тяхната организинраност - след като повечето потреибтели се объркват. Аз лично нямам проблем, но аз съм свикнала с този тип дизайн заради ежедневната си работа с различни платформи и теми. Истината е, че стария дизайн на форум беше остарял морално и имаше нужда от промяна. Да тази е доста драстична и аз предлагам на админите да направят леки промени за по-лесно ориентиране на 1-ва страница. А колкото до "Учете се от добрите" ..наистин акои са те. така че аз съм с малко смесени чувства- не толкова за визията, колкото за функционалността.
!!! Може би е хубаво още на първа страница потребителя да се ориентира за последните снимки с най-висок рейтинг и последните качени в галериите. Отделно не съм сигурна до колко на хората им е удобно така модерното падащо меню. 1page design е хубав но не и за целите на един социален форум....
На мен ми харесва идеята, но изпълнението е доста зле - да, на визия - да се ползват снимки за фон на заглавните страници е хубаво, но така страницата Начало е доста празна - нито се вижда кои са последните снимки, нито кои са темите във форума. Не се показва рейтинг - т.е. колко гласа е събрала една снимка - и мен това доста ме обърква. Постолянното скролване из това меню ме изнервя много - просто нищо не мога да намеря. А това да пита дали искаш да гласуваш дори не схващам защо е там - като си цъкнал на бутона, очевидно искаш. Това не е като командата Format C, че да те пита по сто пъти сигурен ли си...
Колкото до мобилната версия - или да се изтрие, или да се прекрои, или да ми дава възможност да виждам онова, което виждам на компютъра. Защото иначе НЕ МОГА да виждам снимки на цял екран, получавам известия за коментари, които не виждам и не мога да прочета, не мога да пиша коментари - във форума включително. Не схващам идеята - все пак от една мобилна версия трябва да имаш всички функции на компютърната. Ако ли не - просто излишно "напиняне".
А аз това - учете се от добрите - хубава идея, но първо - някой питал ли е тези хора дали ще са съгласни да обясняват на начинаещи основи на фотографията нон-стоп? Защото представете си, че наистина започнат да ги заливат с лични съобщения. Второ - кои са те наистина - дори профилна снимка нямат пък какво остава за друго...

От иконата вдясно за популярни снимки се отива на всички снимвки и там на първите 6 страници са последните качени, т.е. от днес! Но докато открия това, изгубих доста ценно време! А не бива!
Вашият отговор
При мен от иконата за популярни снимки, това до лупичката, се отива не на всички снимки, а на всички галерии, т.е. трябва да се отвори всяка една галепия по отделно, за да се видят последно качените снимки.