@Zwezda666, проблема не е бил само при Вас и е отстранен.
Вашият отговор: Благодаря.
въпросите за формулата се избягват - вече не съм изненадан
Алгоритмите за работа на сайта може да намерите подробно описани тук с нагледно приложени примери.
Като цяло обясненията се получиха около 3 страници и за да не отегчим потребителите сме ги разделили в 4 последователно свързани мнения.
Не се съмнявам, че ако имате въпроси или не съгласия ще ги съобщите своевременно.
Редактирано от администратор , 29.07.2015 18:26:43
Редактирано от автора , 30.07.2015 18:55:30
Защо снимката ми с рейтинг 18,1 http://photoplace.bg/user/photo/733939/by-Zwezda666 не присъства в меню най-популярни снимки за деня?
Как преценихте, че не присъства? За кой път трябва да обяснявам, че нямаме афинитет към определени потребители, че да им слагаме специални условия .... Това само би затруднило моята работа

Втора страница... Накарахте програмист да прави принт скрийн и да търся визуален редактор...

Защо снимката ми с рейтинг 18,1 http://photoplace.bg/user/photo/733939/by-Zwezda666 не присъства в меню най-популярни снимки за деня?
Как преценихте, че не присъства? За кой път трябва да обяснявам, че нямаме афинитет към определени потребители, че да им слагаме специални условия .... Това само би затруднило моята работа![]()
Втора страница... Накарахте програмист да прави принт скрийн и да търся визуален редактор...Много неприятна работа
![]()
Много е смешно, да...

Редактирано от автора , 30.07.2015 21:32:00

Редактирано от автора , 31.07.2015 15:10:18
"Има ли лимит за броя на снимките, които мога да качвам?
Да, седмичния лимит за качване на снимки е 14 снимки и се намаля (бел.igor100 - това вземете да го оправите, щото е неправилно написано!!!) при всяко успешно качване на снимка.
Изтриването на снимка качена в текущата седмица не увеличава лимита, но изключение от това правило е, когато бъде изтрита в рамките на 10 минути (след качването й). "
1.Имам директен въпрос - от кога се брои текущата седмица???
Да разбираме ли ,че "текущата седмица" Е КАЛЕНДАРНАТА СЕДМИЦА - т.е. от понеделник до неделя......или напротив? ако не е така, моля - пояснете.
Задавам питането защото ми изписва "достигнахте седмичния си лимит за качване" ( преди 2-3 мин!)..пък както и да го смятам,броя, гредам в профила си - по моите разбирания - тепърва от днес нататък "имам" да качвам 14 броя. Да ама не!!!.. .според СИСТЕМАТА
...Ще съм благодарен за пояснение

2. Още един "нов" проблем, забелязан преди малко - 1 мин:
Преди СИСТЕМАТА показваше КОЙ е гласувал за даден кадър. В момента - това не функционира по отношение на "гласоподавателя".Просто уведомление, че е гласувано за даден кадър.
Мисля си, че досегашното положение с показване на НИКА на гласувалия е по-удачното(лично за мен!) - все пак някои хора не желаят да пишат и коментар.
Редактирано от автора , 03.08.2015 18:42:30
Преди СИСТЕМАТА показваше КОЙ е гласувал за даден кадър. В момента - това не функционира по отношение на "гласоподавателя".Просто уведомление, че е гласувано за даден кадър.
Мисля си, че досегашното положение с показване на НИКА на гласувалия е по-удачното(лично за мен!) - все пак някои хора не желаят да пишат и коментар.
Това предполагам е заради такива като мен, които не биха искали да се вижда когато гласуват. Не заради друго, ами не желая да ми се връщат гласовете. Коментирам ако имам какво да кажа, но коментар само "харесвам" е същото за мен като "гласувам", само че коментара е видим и малко или много насочва вниманието, а е добре вниманието към даден автор да бъде заради снимките му, а не заради коментари или гласуване.
Това предполагам е заради такива като мен, които не биха искали да се вижда когато гласуват. Не заради друго, ами не желая да ми се връщат гласовете. Коментирам ако имам какво да кажа, но коментар само "харесвам" е същото за мен като "гласувам", само че коментара е видим и малко или много насочва вниманието, а е добре вниманието към даден автор да бъде заради снимките му, а не заради коментари или гласуване.
Да отбележа - държа да разбирам КОЙ е уважил даден мой кадър не с последваща мисия за "обратен глас". По същата логика - държа хората, чиито снимки съм гласувал да знаят това(рядко пиша коментари)
Веднага ще кажете - ами именно това е взаимното гласуване! Е, ами не е така.
Това просто не ми е в природата, нито мога да си принизя критериите за естетика заради едното "приятелство". Именно видимостта на гласувалия ми позволява да си правя вътрешна оценка за стойностното,естетическо, безвъзмездно виждане на "гласоподавателя" - без компромис по отношение на художествения обект(кадъра) свързан с цветовете, кадрирането,"пипането" по кадъра и т.н. заради ответния глас и внимание. Както се вижда от години ( който иска ,разбира се!), в сайта се намират доста ползватели, които по една или друга причина играят точно тази игра "давам - чакам да дадеш", което за мен е неразбираемо ...Дори съм привърженик за личен профил без "рейтинг/гласуване".
Всеки решава за себе си... но черното бяло не наричам. ИМХО

Редактирано от автора , 04.08.2015 15:37:15
@igor100, ако Вие не сте от хората "трупащи и обменящи" гласове, то много други го правят и заради тях се налага този ход от наша страна.
@demetra, @igor100 имахме проблем със сървъра и поради тази причина броячите не бяха рестартирани, за което се извиняваме.

Ако забележете, че го прави и при вас може да се наложи да си изчистите кеша на Вашия браузър.

Оправено е двойното добавяне на един и същи коментар по сигнал на @Artur.
Ако забележете, че го прави и при вас може да се наложи да си изчистите кеша на Вашия браузър.
Проблема с двойните коментари продължава да съществува за Internet Exsplorer 11 и след изчистване на кеша му.
Явно някои хора адски много бързат да си публикуват коментара

Ще видя какво мога да направя по въпроса.
Пример: качих преди малко 2 снимки от парад на стари автомобили в нашия курорт (Bad Münster am Stein- Ebernburg). Исках да представя всяка кола от поне 2 гледни точки. Наложи се да качвам всяка снимка поотделно и това определено влияе върху възприятието на съответния автомобил. Все едно качвам две различни коли... А ако искам да добавя и детайл (има много интересни фарове, интериори и какво ли не още, което разкрива красотата и елегантността на Oldtimer- ите), трябва още една, или еди- колко си снимки да качвам отделно. Разводняват се така нещата и се губи ефекта от цялостната представа за определения модел автомобил. Дано е възможно да се направи нещо! Иначе сайтът се пълни с близки по същността си фотографии, а това определено доскучава ... Пожелания за добро настроение и сполука на всички в този сайт!!