-
0снимки
-
0гласове
-
0влияние
-
0любими
-
0следвания
За мен
- Рождена дата: 28.03.1996 г.
история, спорт, риболов
Занимание/Професия:
журналист
За контакти
- Имейл адрес: toti_sportvidin@abv.bg
Оборудване
Фотоапарати:
- OLYMPUS Olympus SP-510 UZ
Обективи:
- Няма добавени
Коментари оставени към Автора
Заглавие | Коментар | Автор |
---|---|---|
Пилешка каша / | ||
(23) Ninski:
|
||
Пилешка каша / | ||
!!!
|
||
Мис Видин 2009 Синела Симеонова и Мис Видин 2008 Дебора Иванова / | ||
па какви имена имат само - Синела ,Дебора ...още с името си са готови за големия подиум ;-)
Дебора мене по ми харесва ... като модел де ,има по малък и чип нос :-P |
||
Пилешка каша / | ||
много вкусно изглежда!!!:)
|
||
Пилешка каша / | ||
OBI4AM PILESHKA KASHA :)
|
||
Герана на Ангел Кнез в село Покрайна. Посторен през 1879 година. / | ||
И на жена ми!
|
||
Герана на Ангел Кнез в село Покрайна. Посторен през 1879 година. / | ||
Мойто село ;)
|
||
Герана на Ангел Кнез в село Покрайна. Посторен през 1879 година. / | ||
Това е точно пред моята къща :) обаче тя не е снимана
|
||
чорбица / | ||
Харесвам.
|
||
Римфлич / | ||
Харесвам.
|
Последователи:
0 души следват Krasimir Kamenov
Потребителя няма последователи.
Коментари оставени от Автора
Начин на приготвяне: Патицата се сварява, цяла или на порции/аз използвах домашна патица от тези немите, не са толкова тлъсти/. Зелето се нарязва и с малко олио и бульона от патицата се задушава в тенджера. малко преди да стане готово добавяме подправките /без червения пипер/. Когато стане почти готово добавяме запържения в олиото червен пипер и разбъркаме добре. Оставяме на тих огън да се доготви или както се казва да сатне на мазнина. След, което заедно с месото се разбърква в гювече и се слага да се пече във фурната. Ако патицата е цяла се слага пласт зеле, патицата и пак пласт зеле. Малко преди да стане готова зелето се поръсва с малко топла вода с малко червен пипер и фурната се изключва.Порцийте се гарнират със скилитки чесън/който го обича/!
Добър апетит!! Върви чудесно с ледена бира, а и с бяло вино или със виното на тъста ми от Покрайна!!!
Добър апетит