Имам рег и в Pixoto и там гласуването е анонимно /не че няма логота водни знаци и т.н/, но "търговията" с гласове е максимално затруднена.

Като се сетя ,че снимката ще излезне първо в някои друг сайт, когато се появи във PhotoPlace вече няма да е нова информация (с или без лого)!
Да караме по лесния начин тогава!
Бистре, голям "хакер" си

Искам да попитам при разлика в точкуването между най-добър автор и нов автор максимум 0.3 точки (сега е 10 пъти) какво ще ме спре да се "подмазвам" под снимки без идея и качество на нови автори? Ще има ли някакви наказания или друг вид лостове които да се опитат да възпрепятстват тази практика?
Допада ми идеята на ehnaton за "Рецензия на професионалистта" Мисля че ще бъде много полезно управата (редактор, модератор, админ и т.н.) чат-пат да подсказват с коментар под снимки, че примерно небето е изгоряло, лицето сивее, лоша тоналност, лоша композиция и подобни.
Анонимноста е заблуда. Рибаров, Стефанов, Светльо, Vlad_bg, desiignat, Nya и т.н. - и без да стои ника им от долу едва лли някой няма да познае на кои са. Така се отнася за почти всички редовно пускащи по-добри автори. Ако пък се пуска и по-дъга серия...

Ние пак можем да си споделяме и спорим в "искам критика".То в момента на никой не му трябва де!

Мисли за здравето на хората, Oid-man!

"Идеята ми беше този , който рецензира да е професионалист и да не членува в сайта! Поздрави!
Ние пак можем да си споделяме и спорим в "искам критика".То в момента на никой не му трябва де!"
ehnaton и кой ще е този рецензент дето по цял ден ще си губи времето с бозавите снимки тук....пък и да не е от сайта...че какво тогава ще го привлече за да го прави???
Вкарвате се във филми.
На мене и така си ми харесва с изключение на по-горнитеи неща а каква ще му е новата визия ми е все тая стига новата да не е много тежка щото тогава го забравям тоя сайт.
Колкото до водния знак - според мен това си е право на личен избор на автора.По тоя въпрос дори не е нужно и да се спори.А това че в някой си сайт еди какво си направили по въпроса...ами живи и здрави да са.
Редактирано от автора , 28.11.2014 16:05:54
Редактирано от автора , 29.11.2014 08:41:52
Вкарвате се във филми.
Светльо, ясно е , че всеки ден няма да е ! Става дума да има такова нещо да речем веднъж в месеца или на три....Предложение е , ако на някой му 'ареса или пък на управниците и ако може да се осъществи, добре! Ако ли не , каквото -такова!
Редактирано от автора , 28.11.2014 19:17:36

Редактирано от автора , 29.11.2014 15:43:12
Ами за творческа диария какво ще кажеш.

Редактирано от автора , 29.11.2014 23:16:28
Аз съм "за" името на автора да е анонимно, поне през първите 72 часа от публикуването на снимката.
Относно ограничаването на възможността снимката да бъде открадната е възможно вместо името на автора, през времето докато снимката е "анонимна" да се подписва с логото на сайта и едва след изтичането на срока от 72 часа, при желание авторът да може да я подпише!
Предлагам да не може да се гласува за снимки които не са били приготвени от авторите им, да отговарят на някакъв максимален размер и количество байтове.
И да си пише под всяка снимка дали е трябвало системата да я обработва. То аз ще ги разпознавам, но други много хора няма да забележат нищо и ще ахкат и гласуват за некадърността.

ЧНГ!