Изкарва ми съобщение " Изображението не може да бъде по-малко от 800px в ширина!"
Сутринта качих снимка със същия размер, нямаше проблем, но сега не става.

Колкото до въпросите ви по-горе по повод гласуването.Ще ви отговорят колкото и на предишните ви питания - тоест не чакайте отговор.
И тук ще стане като с оня "геройски" загинал и вече забравен Фотолайт!Това виждам аз....поне за сега.

Лично на мен ми се уби желанието да влизам тук.Кулпикса колкото и да беше се скапал в сравнение с тоя беше цвете!!
Редактирано от автора , 24.06.2015 18:02:25
Моля използвайте следният шаблон при репортуване:
Име и версия на използваният браузър
Операционна система
Линк към страницата където сте забелязали проблема
Описание на проблема
Описание как можем да пресъздадем проблема
А нередности в сайта включва ли и такива във форума? Давам пример с опит за спамене, но не се вписва в шаблона. Има ли някъде "закачена" тема в тази връзка?
Редактирано от автора , 29.06.2015 00:37:03
Защо моите снимки нямат опция: " Добави в любими"? Да не би да съм извънземно, г-да Админи...?!? И защо снимките ми изглеждат толкова малки? Колко пиксела трябва да е снимката ми, за да изглежда нормално голяма?
Не можете да добавяте свои снимки в любими. Предполага се, след като сте ги качили, че вече са със този статут.
Къде снимките Ви изглеждат малки? Ако снимките Ви са портретно ориентирани, те ще бъдат по подразбиране с максимална височина равна на Вашият екран. Бутонът N на клавиатурата увеличава снимката до нейният пълен размер или до достигане на ширина = ширината на сайта.
Моля използвайте следният шаблон при репортуване:
Име и версия на използваният браузър
Операционна система
Линк към страницата където сте забелязали проблема
Описание на проблема
Описание как можем да пресъздадем проблема
А нередности в сайта включва ли и такива във форума? Давам пример с опит за спамене, но не се вписва в шаблона. Има ли някъде "закачена" тема в тази връзка?
Можете да използвате бутона "Докладвай" намиращ се под всеки пост от форума.
Имам два въпроса:
1. Как мога да блокирам определени потребители?
2. Как мога да изтривам коментари от некомпетентни люде?
Така както гледам, липсват такива опции.
Благодаря предварително!
Редактирано от автора , 30.06.2015 09:57:41
Здравейте!
Имам два въпроса:
Благодаря предварително!
Вашият отговор ...
Подкрепям възможността сайта да позволява т.2 .

И още нещо, да приемем като т.3 - държа да мога да виждам в профила си "известия за мои коментари" към снимките ,под които съм писал.
Понякога човек му се иска да научи съответната реакция на коментара си и / или да води диалог под дадения кадър във връзка с първоначалния си коментар ( обсъждане, критика, уточнения и т.н.). В сегашното състояние на сайта и всеки персонален профил - това е неудобно. Не мога да търся из целия каталог налични снимки точно тази, която съм коментирал да кажем преди 5-6 часа или 1-2 дена. Понякога не е чудно да не си спомняш и ника на Автора.
Наличието на такава опция - не е МИНУС! ИМХО

Редактирано от автора , 30.06.2015 18:40:56
Здравейте!
Имам два въпроса:
Благодаря предварително!
Вашият отговор ...
Подкрепям възможността сайта да позволява т.2 ....с лично възприятие не толкова като от "некомпетентни люде", колкото като заядливи, не на място и обидни коментари направени под снимката!
И още нещо, да приемем като т.3 - държа да мога да виждам в профила си "известия за мои коментари" към снимките ,под които съм писал.
Понякога човек му се иска да научи съответната реакция на коментара си и / или да води диалог под дадения кадър във връзка с първоначалния си коментар ( обсъждане, критика, уточнения и т.н.). В сегашното състояние на сайта и всеки персонален профил - това е неудобно. Не мога да търся из целия каталог налични снимки точно тази, която съм коментирал да кажем преди 5-6 часа или 1-2 дена. Понякога не е чудно да не си спомняш и ника на Автора.
Вашият отговор: Много точно казано

По т.2 практиката показва че не се блокират толкова некомпетентните, а критикуващите - категорично съм против. Примерната т.3 подкепям напълно
Вашият отговор
За БЛОКИРАНЕ тук въобще не се говори. Тази опция не е налична в сайта! ...и може би по-добре!
КРИТИКА в този сайт няма...или се забелязват съвсем бегли "намеци ". "ФотографинЪ" критика не търпи...

А защо не се получава известие, когато някой ти хареса снимката?
Вашият отговор
Какво се разбира под "хареса" добавено в любими? Опцията за добавяне на снимка в любими е изградена и съществува, в сегашната версия на сайта. Моля проверете дали не сте я спрели от настройките за известия в потребителския си профил.
Редактирано от автора , 01.07.2015 17:11:21
Здравейте!
Имам два въпроса:
Благодаря предварително!
Вашият отговор
Здравейте,
1. към момента нямаме готова такава функционалност, но предстой да бъде изградена в най- скоро време
2. ако желаете да изтриете коментар, поради некомпетентност, обида или т.н. може да го докладвате и да бъде изтрит от администратор
А защо не се получава известие, когато някой ти хареса снимката?
Вашият отговор
Какво се разбира под "хареса" добавено в любими? Опцията за добавяне на снимка в любими е изградена и съществува, в сегашната версия на сайта. Моля проверете дали не сте я спрели от настройките за известия в потребителския си профил.
Вашият отговор
Мисля, не неправилно сте разбрали въпроса на omsifan

Мисля, не неправилно сте разбрали въпроса на omsifan...Човекът иска да вижда КОЙ е гласувал за даден негов кадър! .... Навярно и такава функционалност не съществува...но що пък да няма?! Този въпрос няколко пъти беше поставян от различни хора в началните страници на тази тема.....ама
.
Вашият отговор
Възможноста да се вижда кой е гласувал за снимките умишлено е анонимна, главно за да се избегне тенденцията от предишния формат "аз гласувах за теб, гласувай и ти за мен"
Свидетел съм как за най-малкото несъгласие с нещо във снимка се блокират коментари - токава опция ще е грешка. Ако има извънредни ситуации т.2 решава проблема.
Вашият отговор
за пост 219 беше предназначено

Мисля, не неправилно сте разбрали въпроса на omsifan...Човекът иска да вижда КОЙ е гласувал за даден негов кадър! .... Навярно и такава функционалност не съществува...но що пък да няма?! Този въпрос няколко пъти беше поставян от различни хора в началните страници на тази тема.....ама
.
Вашият отговор
Възможноста да се вижда кой е гласувал за снимките умишлено е анонимна, главно за да се избегне тенденцията от предишния формат "аз гласувах за теб, гласувай и ти за мен"
Вашият отговор
Нещо бъркате - в предишния формат не е било видно кой гласува. А почина "аз гласувах за теб, гласувай и ти за мен" е валиден и в настоящия момент за определени хора!