Популярни снимки за

Всички снимки

Сигнали за грешки и нередности по сайта

Не мога да кача вертикална снимка с размер 600/900 px.
Изкарва ми съобщение " Изображението не може да бъде по-малко от 800px в ширина!"
Сутринта качих снимка със същия размер, нямаше проблем, но сега не става. 
Егати аматьорски направения сайт 
Колкото до въпросите ви по-горе по повод гласуването.Ще ви отговорят колкото и на предишните ви питания - тоест не чакайте отговор.
И тук ще стане като с оня "геройски" загинал и вече забравен Фотолайт!Това виждам аз....поне за сега.
Лично на мен ми се уби желанието да влизам тук.Кулпикса колкото и да беше се скапал в сравнение с тоя беше цвете!!
Да, и  примен кадър 960 / 524  отказва да се качи ! Предлагам всички от Админите да ходят с шапки и чадъри под слънцето ! А бе защо не се обидите Вие Админите, че да ни изгоните всички Нас, които Ви критикуваме ,че виш Ви тръгнала работата? Знаете ли какво е "сепуко" и кога се прави ?

Редактирано от автора , 24.06.2015 18:02:25

Жоро, този проблем беше отстранен след няма и 30 мин след подадения от мен сигнал. имам дори качени 2 снимки в последствие. И съобщение от админите получих, за което благодаря. Аз нали съм пълен аматьор явно съм попаднала на точното за мен място.
Моля използвайте следният шаблон при репортуване:
Име и версия на използваният браузър
Операционна система
Линк към страницата където сте забелязали проблема
Описание на проблема
Описание как можем да пресъздадем проблема

А нередности в сайта включва ли и такива във форума? Давам пример с опит за спамене, но не се вписва в шаблона. Има ли някъде "закачена" тема в тази връзка?
Защо моите снимки нямат опция: " Добави в любими"? Да не би да съм извънземно, г-да Админи...?!? И защо снимките ми изглеждат толкова малки? Колко пиксела трябва да е снимката ми, за да изглежда нормално голяма?

Редактирано от автора , 29.06.2015 00:37:03

цитат от Zwezda666
Защо моите снимки нямат опция: " Добави в любими"? Да не би да съм извънземно, г-да Админи...?!? И защо снимките ми изглеждат толкова малки? Колко пиксела трябва да е снимката ми, за да изглежда нормално голяма?

Не можете да добавяте свои снимки в любими. Предполага се, след като сте ги качили, че вече са със този статут.
Къде снимките Ви изглеждат малки? Ако снимките Ви са портретно ориентирани, те ще бъдат по подразбиране с максимална височина равна на Вашият екран. Бутонът N на клавиатурата увеличава снимката до нейният пълен размер или до достигане на ширина = ширината на сайта.
цитат от dan_fr

Моля използвайте следният шаблон при репортуване:
Име и версия на използваният браузър
Операционна система
Линк към страницата където сте забелязали проблема
Описание на проблема
Описание как можем да пресъздадем проблема

А нередности в сайта включва ли и такива във форума? Давам пример с опит за спамене, но не се вписва в шаблона. Има ли някъде "закачена" тема в тази връзка?

Можете да използвате бутона "Докладвай" намиращ се под всеки пост от форума.
Здравейте! 
Имам два въпроса:
1. Как мога да блокирам определени потребители?
2. Как мога да изтривам коментари от некомпетентни люде?
Така както гледам, липсват такива опции.
Благодаря предварително!

Редактирано от автора , 30.06.2015 09:57:41

цитат от trapatoni
Здравейте! 
Имам два въпроса:
Благодаря предварително!

Вашият отговор ...
  Подкрепям възможността сайта да позволява т.2 . ...с лично възприятие не толкова като от "некомпетентни люде", колкото като заядливи, не на място и обидни коментари направени под снимката!

И още нещо, да приемем като т.3 - държа да мога да виждам в профила си  "известия за  мои коментари"  към снимките ,под които съм писал.
Понякога човек му се иска да научи съответната реакция на коментара си и / или да води диалог под дадения кадър във връзка с първоначалния си коментар ( обсъждане, критика, уточнения и т.н.).  В сегашното състояние на сайта и всеки персонален профил - това е неудобно.  Не мога да търся из целия каталог налични снимки точно тази, която съм коментирал да кажем преди 5-6 часа или 1-2 дена.  Понякога не е чудно да не си спомняш и ника на Автора.  
Наличието на такава опция - не е МИНУС!  ИМХО 

Редактирано от автора , 30.06.2015 18:40:56

цитат от igor100

цитат от trapatoni
Здравейте! 
Имам два въпроса:
Благодаря предварително!

Вашият отговор ...
  Подкрепям възможността сайта да позволява т.2 . ...с лично възприятие не толкова като от "некомпетентни люде", колкото като заядливи, не на място и обидни коментари направени под снимката!

И още нещо, да приемем като т.3 - държа да мога да виждам в профила си  "известия за  мои коментари"  към снимките ,под които съм писал.
Понякога човек му се иска да научи съответната реакция на коментара си и / или да води диалог под дадения кадър във връзка с първоначалния си коментар ( обсъждане, критика, уточнения и т.н.).  В сегашното състояние на сайта и всеки персонален профил - това е неудобно.  Не мога да търся из целия каталог налични снимки точно тази, която съм коментирал да кажем преди 5-6 часа или 1-2 дена.  Понякога не е чудно да не си спомняш и ника на Автора.  

Вашият отговор: Много точно казано 
По т.2 практиката показва че не се блокират толкова некомпетентните, а критикуващите - категорично съм против. Примерната т.3 подкепям напълно 
Г-да Админи, защо не се  изпраща известие, когато някой те последва? Мисля, че преди я имаше тази опция?
А защо не се получава известие, когато някой ти хареса снимката?
цитат от mishel58
По т.2 практиката показва че не се блокират толкова некомпетентните, а критикуващите - категорично съм против. Примерната т.3 подкепям напълно 

Вашият отговор

За БЛОКИРАНЕ  тук въобще не се говори.  Тази опция не е налична в сайта!  ...и може би по-добре!
КРИТИКА в този сайт няма...или  се забелязват съвсем бегли "намеци ".  "ФотографинЪ" критика не търпи...   и твърде трудно се приемат съвети щото всички сме  "ВЕЛИКИ" ( иронично казано)
Грешен израз съм използвал, но става въпрос за почти същото - блокирането или триенето на коментари пречи на критикуването. С останалото съм съгласен - точно казано! И за да допълня ще кажа - по-добре некомпетентна критика отколкото никаква - все пак ще породи някакъв диалог.   
цитат от omsifan

Вашият отговор

Какво се разбира под "хареса" добавено в любими? Опцията за добавяне на снимка в любими е изградена и съществува, в сегашната версия на сайта. Моля проверете дали не сте я спрели от настройките за известия в потребителския си профил.
Според мен трябва да има опции за изтриване на коментари, както и за блокиране на потребители, които по една, или друга причина не са ни приятни. Така мисля.

Редактирано от автора , 01.07.2015 17:11:21

цитат от trapatoni
Здравейте! 
Имам два въпроса:
Благодаря предварително!

Вашият отговор

Здравейте, 

1. към момента нямаме готова такава функционалност, но предстой да бъде изградена в най- скоро време
2. ако желаете да изтриете коментар, поради некомпетентност, обида или т.н. може да го докладвате и да бъде изтрит от администратор
цитат от k.dimova

цитат от omsifan

Вашият отговор

Какво се разбира под "хареса" добавено в любими? Опцията за добавяне на снимка в любими е изградена и съществува, в сегашната версия на сайта. Моля проверете дали не сте я спрели от настройките за известия в потребителския си профил.

Вашият отговор

Мисля, не неправилно сте разбрали въпроса на omsifan ...Човекът иска да вижда КОЙ е гласувал за даден негов кадър! ....  Навярно и такава функционалност не съществува...но що пък да няма?!  Този въпрос няколко пъти беше поставян от различни хора в началните страници на тази тема.....ама    .    
цитат от igor100
Мисля, не неправилно сте разбрали въпроса на omsifan ...Човекът иска да вижда КОЙ е гласувал за даден негов кадър! ....  Навярно и такава функционалност не съществува...но що пък да няма?!  Този въпрос няколко пъти беше поставян от различни хора в началните страници на тази тема.....ама    .    

Вашият отговор

Възможноста да се вижда кой е гласувал за снимките умишлено е анонимна, главно за да се избегне тенденцията от предишния формат "аз гласувах за теб, гласувай и ти за мен"

Свидетел съм как за най-малкото несъгласие с нещо във снимка се блокират коментари - токава опция ще е грешка.  Ако има извънредни ситуации т.2 решава проблема.   
цитат от mishel58
Свидетел съм как за най-малкото несъгласие с нещо във снимка се блокират коментари - токава опция ще е грешка.  Ако има извънредни ситуации т.2 решава проблема.   

Вашият отговор
за пост 219 беше предназначено  
Някои хора умират да могат да блокират някой
цитат от k.dimova

цитат от igor100

Вашият отговор

Възможноста да се вижда кой е гласувал за снимките умишлено е анонимна, главно за да се избегне тенденцията от предишния формат "аз гласувах за теб, гласувай и ти за мен"

Вашият отговор
Нещо бъркате - в предишния формат не е било видно кой гласува.   А  почина  "аз гласувах за теб, гласувай и ти за мен" е валиден и в настоящия момент за определени хора! 

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола