Популярни снимки за

Всички снимки

Сигнали за грешки и нередности по сайта

Забелязах, че когато се отговори на определен коментар, отговора излиза като обикновен коментар със съответната поредност и е възможно да не стане ясно дали е коментар или отговор на евентуално зададен въпрос.
Би било добре отговорите към коментар да се появяват под съответния коментар с определен отстъп или поне автоматично да се въведе в начолото на отговора ника/потребителя към който е адресиран.
В старата версия беше достатъчно да кликнеш по името на потребителя, за да те отведе в текстовото поле с автоматично въведени номер на коментар и ник - [3] petracho:, например...
Може и навик да  е, но аз лично го намирам за удобно.

Уважаеми колеги, системата за гласуване прави проблем само при втори глас. не го отчита веднага. След 3-тия глас ги отчита и втория и третия, но ако няма трети както моята снинмка не реагира. Вчера ehnaton написа коментар под моя снимка именно за неотчетен втори глас, понеже и на мен ми се беше случвало преди ми просветна, че има бъг. И има, тествах го на няколко снимки - кажете благодаря, защото тестерите вземат към 1200лв. в Русе. Лека работа :)
цитат от petracho
Забелязах, че когато се отговори на определен коментар, отговора излиза като обикновен коментар със съответната поредност и е възможно да не стане ясно дали е коментар или отговор на евентуално зададен въпрос.
Би било добре отговорите към коментар да се появяват под съответния коментар с определен отстъп или поне автоматично да се въведе в начолото на отговора ника/потребителя към който е адресиран.
В старата версия беше достатъчно да кликнеш по името на потребителя, за да те отведе в текстовото поле с автоматично въведени номер на коментар и ник - [3] petracho:, например...
Може и навик да  е, но аз лично го намирам за удобно.

Вашият отговор

1.  Тази "НЕфункционалност" бе поставена още в пост 128  преди близо 2 месеца.
Админите да поработят - нужно е!  (сещам се, че споменахте в по-предните страници,че не сте "открили топлата вода" в изработката и функционалност на  новия сайт, а се позовавате на действащи такива. Организирайте го тогава за да е понятно и удобно)
2. Още нещо - Видимостта на направените от всеки автор коментари.  Често на човек му се налага да се върне след известно време - било то късо или дълго -към коментар СИ към снимката на друг потребител и да дискутира(т) .  Сега това е затруднително - изисква се време да откриеш онзи кадър под който си казал нещо.    ( бай дъ уей - ТОВА също бе питано преди - ама...........)

Редактирано от автора , 20.07.2015 10:14:09

цитат от igor100

Вашият отговор

1.  Тази "НЕфункционалност" бе поставена още в пост 128  преди близо 2 месеца.
Админите да поработят - нужно е!  (сещам се, че споменахте в по-предните страници,че не сте "открили топлата вода" в изработката и функционалност на  новия сайт, а се позовавате на действащи такива. Организирайте го тогава за да е понятно и удобно)
2. Още нещо - Видимостта на направените от всеки автор коментари.  Често на човек му се налага да се върне след известно време - било то късо или дълго -към коментар СИ към снимката на друг потребител и да дискутира(т) .  Сега това е затруднително - изисква се време да откриеш онзи кадър под който си казал нещо. 

Вашият отговор: Съгласна съм, особено за т.2. 
цитат от Djoro
Господа АД-мини,  днеска качих снимката си  "Натюрморт" представляваща чаша пробита със свредла и поставена лично от мен в папка "натюрморт".  Поради какви причини  "Ваша грамотна светлост" ми я премествате и поставяте в папка  "комп. графика"? Имате ли си представа от техника на снимане, поне се ограмотете малко, почетете . Толково ли сте накадърни, че не можете да  проумеете малко кое как е и как се постига. Например фокуса със свалянето на главата в ръка как лесно става. Ако една чаша е прозрачна, всичко поставено отзад може да мине в преден план, за това са леарите. Тази снимка присъства от години в най- изявените и популярни сайтове в България и другаде, никой не си е позволил да я премества. ВИЕ ли сте светилата във фотографията ? И това го правите не за пръв път !  Комп. графика е векторен обект, който може да се управлява и чак при постигнат резултат се растеризира. Тука са условно два кадъра един върху друг растерни обекти, това е правено и при ръчния процес на копиране, сега е по-лесно с фотошоп. Оправят се бликовете и всичко е наред. Сещам се за един отправен въпрос на студент към Професора, "каква е разликата между миг и вечност?". Професорът отговорил, "на мен ще ми е необходимо само миг да Ви го обесня, а на Вас цяла вечност да го проумеете". Едва се въздържам да не Ви задам въпроса, защо не си намерите друго поприще за работа. Настоявам да върнете снимката отново в папка "натюрморт" и да ми се извините! След това  в зависимост от отговора Ви , може и да се разделим.

Вашият отговор

Поради множество индиректни обиди към администраторите, подбуди за спорове, не спазване на добрия тон и системно нарушаване правата за ползване на уеб сайта, на потребителя Djoro е наложено едноседмично ограничение за достъп.

И за да си изясним определението на компютърна графика, „Компютърната графика е дял на компютърните науки, който изучава методите за цифрово синтезиране и обработка на визуално съдържание.“: https://bg.wikipedia.org/wiki/Компютърна графика

Напълно сме наясно, че в днешно време се използва софтуер за обработка на снимките, но след определен момент една снимка спира да бъде фотография и се превръща във фото колаж.

Ако някой се чувства ощетен, че снимката му е преместена неправомерно, може винаги да се свърже с нас по-възпитан начин, да изложи неговата теза за поставянето на снимката в определената категория. Грубото и не възпитано отношение, саркастичните изказания и коментари към администраторите на сайта няма да бъдат толерирани и няма да доведат до нищо хубаво.
Искам да попитам Админите на сайта следното: Защо, ако решиш да изтриеш своя качена снимка, броячът за лимит на седмицата НЕ отчита, че снимките ти са станали с една по-малко? Това го няма в нито един друг сайт! Направете брояча така, че да отчита вярно оставащия лимит от снимки, ако изтриеш своя снимка. Поздрави!
цитат от mishel58

цитат от supercharger

цитат от mishel58
въпросите за формулата се избягват - вече не съм изненадан

Наясно сме с Вашето желание да се разбере как работи рейтинговата система, но
единствено собственика на сайта може да Ви отговори адекватно на този въпрос.

Вашият отговор  Извинявам се за грубия тон, но никога не съм питал за аритметичната страна на формулата и ми дреме за нея (не съм и прочел някои да пита за нея) - това което ме интересува е защо току що гласувайки на igor100 снимката му получи 1,6 точки, а веднага след това гласувайки на племенницата на vilinik - 10 точки. Въпросът е ЗАЩО ТАЗИ ФОРМУЛА РЕШАВА КОЯ СНИМКА ПО МИ ХАРЕСВА И ТО В ПЪТИ ?  Бих допълнил - защо първото гласуване е винаги с много малко точки, защо когато снимката събере над 30 точки получава по-малко при гласуване отколкото когато е с около 15 ?  По този начин се уеднаквява стойноста на снимките и това е и една от причините до хубави пейзажи като този на igor100 да стоят замазани, просто щракнати снимки. Не ни издавайте секретната си формула, но поне ни обяснете каква е идеята и и какво е предимството и   

Вашият отговор
Да присъединявам се към въпроса. Странно е.
Освен това да се присъединя към останалите - има коментари/предложения/ забележки, които се игнорират. Малко е неприятно и не е особено окуражаващо. Да, вижда се, че нещо се прави по сайта, но става със скоростта на охлюв с лумбаго (лично мнение, нямащо за цел да се подиграва с ничий труд, впрочем). 
Съжалявам, ако на някого му се вижда много назадничаво да си искаме стария сайт - някак си по-свикнали сме. Освен това една нова платформа няма как да е перфектна от самото начало.
На мен обаче ми прави впечатление, че откакто се пусна сайта (и това не го казвам за пръв път във форума) все едно нещата замръзнаха. Не е социална мрежа (ако приемем твърдението, че преди 4coolpics е бил това) обаче и фотосайт не е твърде (и точкуването е само един от проблемите - няма да ги изброявам отново, вече има хиляда поста по темата КАКВО не е наред). Просто една красива идея, която (не знам какъв е бил първоначалния замисъл), която си остава точно това - ИДЕЯ. Първо чакахме месеци наред с увещания, че ей сега, след 2 седмици почваме. После се появи платформа, която има остра нужда от дооправяне. И сме дотук. 
Все пак, ако идеята е да се прави българския еквивалент на 500рх ще има още много работа. Само че ми се струва, че админите, собственикът и който там още е замесен в управлението и администрирането на сайта забравят, че не съществуват само те в това виртуално пространство.
Сърцето на сайта сме и ние, потребителите. Все пак снимките, коментарите и пр. са на потребители. Популярноста на сайта също зависи от нас. А по този начин - имам в предвид бавния прогрес (защото нека не се лъжем - минаха повече от 2 месеца от старта, а нещата не са се променили драматично - оценявам персонализираната начална страница, но нещата - поне за мен - спират до там) - именно потребителите са онези, които се отдръпват.
Резултатът? Сайтът става популярен в мрежата, но с обратен знак. Няма да се впускам в крайности - вече прочетох как потребители заявявят, че няма да качват повече снимки и пр. - но това не ми се вижда правилна стратегия. Не го казвам за пръв път (но явно се налага да го повторя) - това е най-сигурният път всички "стари" потребители на сайта да си тръгнат от тук. Няма по-мек или по-учтив начин да го кажа. Това, което се случва последните месеци си е еквивалент на леко и фино гонене - не директно, просто започваш да се чувстваш нежелан, излишен, незабелязан, игнориран. Просто така е направен сайта - или на мен така ми се вижда (няма значение) . И реакцията не закъснява - по-малко нови хубави снимки, повече язвителни коментари и критики, конфликти, още изгубени потребители. 
Идеята да се привлекат нови хора е чудесна - но, както ще повторя за пореден път - не бива да се изпуска питомното (разбирайте - потребителите, които вече са харесали този сайт и го ползват - без значение какво е името), за да се гони дивото.

Благодаря за вниманието (ако някой изобщо обърне такова).

цитат от Bistra_Stoimenova

цитат от mishel58

цитат от supercharger

Наясно сме с Вашето желание да се разбере как работи рейтинговата система, но
единствено собственика на сайта може да Ви отговори адекватно на този въпрос.

Вашият отговор  Извинявам се за грубия тон, но никога не съм питал за аритметичната страна на формулата и ми дреме за нея (не съм и прочел някои да пита за нея) - това което ме интересува е защо току що гласувайки на igor100 снимката му получи 1,6 точки, а веднага след това гласувайки на племенницата на vilinik - 10 точки. Въпросът е ЗАЩО ТАЗИ ФОРМУЛА РЕШАВА КОЯ СНИМКА ПО МИ ХАРЕСВА И ТО В ПЪТИ ?  Бих допълнил - защо първото гласуване е винаги с много малко точки, защо когато снимката събере над 30 точки получава по-малко при гласуване отколкото когато е с около 15 ?  По този начин се уеднаквява стойноста на снимките и това е и една от причините до хубави пейзажи като този на igor100 да стоят замазани, просто щракнати снимки. Не ни издавайте секретната си формула, но поне ни обяснете каква е идеята и и какво е предимството и   

Вашият отговор
Да присъединявам се към въпроса. Странно е.
Освен това да се присъединя към останалите - има коментари/предложения/ забележки, които се игнорират. Малко е неприятно и не е особено окуражаващо. Да, вижда се, че нещо се прави по сайта, но става със скоростта на охлюв с лумбаго (лично мнение, нямащо за цел да се подиграва с ничий труд, впрочем). 
Съжалявам, ако на някого му се вижда много назадничаво да си искаме стария сайт - някак си по-свикнали сме. Освен това една нова платформа няма как да е перфектна от самото начало.
На мен обаче ми прави впечатление, че откакто се пусна сайта (и това не го казвам за пръв път във форума) все едно нещата замръзнаха. Не е социална мрежа (ако приемем твърдението, че преди 4coolpics е бил това) обаче и фотосайт не е твърде (и точкуването е само един от проблемите - няма да ги изброявам отново, вече има хиляда поста по темата КАКВО не е наред). Просто една красива идея, която (не знам какъв е бил първоначалния замисъл), която си остава точно това - ИДЕЯ. Първо чакахме месеци наред с увещания, че ей сега, след 2 седмици почваме. После се появи платформа, която има остра нужда от дооправяне. И сме дотук. 
Все пак, ако идеята е да се прави българския еквивалент на 500рх ще има още много работа. Само че ми се струва, че админите, собственикът и който там още е замесен в управлението и администрирането на сайта забравят, че не съществуват само те в това виртуално пространство.
Сърцето на сайта сме и ние, потребителите. Все пак снимките, коментарите и пр. са на потребители. Популярноста на сайта също зависи от нас. А по този начин - имам в предвид бавния прогрес (защото нека не се лъжем - минаха повече от 2 месеца от старта, а нещата не са се променили драматично - оценявам персонализираната начална страница, но нещата - поне за мен - спират до там) - именно потребителите са онези, които се отдръпват.
Резултатът? Сайтът става популярен в мрежата, но с обратен знак. Няма да се впускам в крайности - вече прочетох как потребители заявявят, че няма да качват повече снимки и пр. - но това не ми се вижда правилна стратегия. Не го казвам за пръв път (но явно се налага да го повторя) - това е най-сигурният път всички "стари" потребители на сайта да си тръгнат от тук. Няма по-мек или по-учтив начин да го кажа. Това, което се случва последните месеци си е еквивалент на леко и фино гонене - не директно, просто започваш да се чувстваш нежелан, излишен, незабелязан, игнориран. Просто така е направен сайта - или на мен така ми се вижда (няма значение) . И реакцията не закъснява - по-малко нови хубави снимки, повече язвителни коментари и критики, конфликти, още изгубени потребители. 
Идеята да се привлекат нови хора е чудесна - но, както ще повторя за пореден път - не бива да се изпуска питомното (разбирайте - потребителите, които вече са харесали този сайт и го ползват - без значение какво е името), за да се гони дивото.

Благодаря за вниманието (ако някой изобщо обърне такова).

Вашият отговор: Много точно казано 

И искам да попитам защо моя снимка с рейтинг 35  http://photoplace.bg/user/photo/732837/by-Zwezda666 не присъства в менюто от най-популярни снимки за седмицата?

Редактирано от автора , 21.07.2015 20:43:04

цитат от Zwezda666

И искам да попитам защо моя снимка с рейтинг 35  http://photoplace.bg/user/photo/732837/by-Zwezda666 не присъства в менюто от най-популярни снимки за седмицата?

Мисля, че можете и сама да сметнете момента на качване + 1 седмица. До преди 2 дена е била там, вече не.

Извинявам се за кратката липса на достъп до някой от снимките към 13:40 днес, но това беше поради имплементацията на вложените коментари.

Ако има някакви проблеми с вложените коментари, ще съм благодарен ако ги опишете тук възможно по-подробно. Напомням без изказвания от сорта "Браво!", "Подкрепям еди си кой", "Нещо не ме кефи" и тн.

Форума има възможност за създаване на теми, използвайте я. В тази, да се пишат само проблем, причина за проблема и тн.

цитат от Zwezda666
Искам да попитам Админите на сайта следното: Защо, ако решиш да изтриеш своя качена снимка, броячът за лимит на седмицата НЕ отчита, че снимките ти са станали с една по-малко? Това го няма в нито един друг сайт! Направете брояча така, че да отчита вярно оставащия лимит от снимки, ако изтриеш своя снимка. Поздрави!

Така. Това е разискано вече. Снимката ако бъде изтрита до 10 минути от нейното качване, брояча се обновява.
След като сте преценили, че снимката изглежда добре и даже след нейното качване я оставите повече от 10 минути, се предполага, че сте доволни от своята постъпка и очаквате похвали/критики/рейтинг, който каквото си чака :)
Опцията за видимост на коментари от Вас и коментари прикрепени към Ваши снимки е имплементирана.

Всеки може да влезе в своят профил (или на друг) и да погледне.

Ако забележете някакви проблеми, моля сигнализирайте. Ние също ще наблюдаваме за грешки и ще се опитаме да ги отстраним максимално бързо.
цитат от d.hristov
Опцията за видимост на коментари от Вас и коментари прикрепени към Ваши снимки е имплементирана.

Вашият отговор:
Много интересна дума. Не че се заяждам, но понякога е особено трудно да разбереш когато ти говори програмист. Спокойно може да се ползва превода - приложена, допълнена, осъществена - за което благодаря, много полезна опция.
цитат от danivas79

цитат от d.hristov

Вашият отговор:
Много интересна дума. Не че се заяждам, но понякога е особено трудно да разбереш когато ти говори програмист. Спокойно може да се ползва превода - приложена, допълнена, осъществена - за което благодаря, много полезна опция.

:) Направо си е дракане ;) Заповядайте пак.
Ако има проблеми кажете, ще наблюдавам темата.
цитат от d.hristov

цитат от Zwezda666

Така. Това е разискано вече. Снимката ако бъде изтрита до 10 минути от нейното качване, брояча се обновява.
След като сте преценили, че снимката изглежда добре и даже след нейното качване я оставите повече от 10 минути, се предполага, че сте доволни от своята постъпка и очаквате похвали/критики/рейтинг, който каквото си чака :)

Вашият отговор:
Нещо не разбрах. Значи ако снимката бъде изтрита в рамките на 10 минути, само тогава броячът отчита това? Така ли? Защо така е направено, аз мога да реша да изтрия снимката на 12-тата минута, това означава ли, че е вече късно за обновяването на брояча? Това не е правилно, мисля, че не трябва да има някакъв лимит на минути, за да изтриеш дадена своя снимка и че трябва броячът да се обновява винаги при изтрита снимка.
Напротив... защо ще я качвате тази снимка в сайта след като ще я изтривате... 10-те минути са ако забележете проблем в своята фотография и наистина решите, че е по-добре да я качите наново. И без това мисля, че 14 снимки на седмица са достатъчно за всеки да покаже своите фотографии. Силно ме съмнява да има повече от 5 човека в сайта, които да правят повече от 5 сесии на седмица, от които да могат да изберат да покажат повече от 1 добра снимка. 
Не подценявам никой, просто ежедневието на всички е прекалено натоварено. Тези, които могат да постигнат това нещо го показват наистина.

Качването на 6 снимки от една сесия, просто кара хората да "пропуснат" половината защото са "видяли" вече тези снимки. Казвам го от опит и наблюдение върху самият сайт. Снимки, които се повтарят биват пропуснати.

Кой от по-добрите фотографи в сайта, качва повече от една снимка, от една своя сесия/излет и тн. Избира се най-добрият кадър или ако са повече, поне да не показват едно и също нещо.

Обмисляйте добре какво ще качите ако наистина тези 14 снимки на седмица са Ви малко.

Редактирано от администратор , 23.07.2015 20:23:20

Уважаема управа. Снощи към 23.30 нашата съфорумничка elina беше написала два поста в тази тема. Имаше неща с които бях съгласна и такива които не одобрявах. Но не затова пиша. Бих искала да попитам къде са постовете на Елина? Преди да напиша каквото и да е, за да не съжалявам после за прибързаните си думи съм длъжна да попитам - постовете изтрити ли са или преместени в друга тема? 

Редактирано от автора , 27.07.2015 12:05:06

цитат от danivas79
Уважаема управа. Снощи към 23.30 нашата съфорумничка elina беше написала два поста в тази тема. Имаше неща с които бях съгласна и такива които не одобрявах. Но не затова пиша. Бих искала да попитам къде са постовете на Елина? Преди да напиша каквото и да е, за да не съжалявам после за прибързаните си думи съм длъжна да попитам - постовете изтрити ли са или преместени в друга тема? 

Казах не веднъж, темата е за проблеми свързани със сайта, не за да се изказват впечатленията към него.
Аз изтрих нейните постове. Ако желае да изкаже своето мнение за сайта и предложения за подобряването му, може да създаде нова тема.

Ако сте открили проблем, споделете го тук.

Ако искате да я подкрепите в нейните чувства относно сайта, сте свободни да създадете своя тема и да изкажете своето мнение.

Редактирано от администратор , 27.07.2015 13:04:49

Искаме да прочетем постовете, публикувани от elina. 
цитат от Elina
Отдавна не бях влизала тук, за това реших да надникна. Поразгледах, попрочетох... Както казват французите - "sans changement" (без изменение). Все по-малко хубави снимки, все по-лоша атмосфера... Мога да кажа само едно - жалко!

Ето така важният пост. Потребителят е изказал мнението си, нещо което по никакъв начин не е забранено, но не където му е мястото.
За пореден път казвам, в тази тема да се пише само за проблеми свързани със сайта. Всичко останало ще бъде изтривано.

Очаквайте скоро новини за нови обновления за сайта.
Искам да попитам, защо, след като качих 6 снимки, едната ми беше изтрита без никакво предупреждение и без никакви обяснения?!? И, в такъв случай излиза, че съм качила само 5 снимки, а ми изписва, че ми остават само 8 снимки от седмичния ми лимит?!?
Значи моя седмичен лимит е 13 снимки, различен от този на другите?

Редактирано от автора , 27.07.2015 16:11:12

цитат от Zwezda666
Искам да попитам, защо, след като качих 6 снимки, едната ми беше изтрита без никакво предупреждение и без никакви обяснения?!? И, в такъв случай излиза, че съм качила само 5 снимки, а ми изписва, че ми остават само 8 снимки от седмичния ми лимит?!?
Значи моя седмичен лимит е 13 снимки, различен от този на другите?

Вашият отговор

Снимката Ви "Самота" бе изтрита поради използване на не авторски материали. (снимка1 и снимка2, смятам е излишно да търся и да прилагам снимка с гълъбчето). За направените от Вас нарушения сте предупреждавана не веднъж и дори бяхте с ограничен достъп за един месец

След изтриването на снимката Ви сте получили известие гласящо: "Вашата снимка със заглавие: "Самота" качена на 27.07.2015г. беше свалена поради "Снимката Ви нарушава авторски права".

Изтритата от нас снимка не е свалена в рамките на 10 мин. след качването следователно 6 + 8 = 14. Факта, че е изтрита от нас и не се променя седмичния Ви лимит може да считате като вид наказание.

Считайте този отговор за последно предупреждение, при докладване от страна на потребител за каквото и да е било Ваше поведение или нарушение, както и за използване на не авторски материали ще бъдете отстранена за постоянно.
Искам да ви кажа, че изтритата ми снимка е колаж и че в галерия " Комп. графика" е пълно с подобни снимки. Не съм нарушавала никакви права, не съм получавала никакво известие за изтриване на снимка и не мисля, че подобно грубо поведение от ваша страна спрямо мен ви прави чест. Спазвам правилата на сайта ви безусловно. Нямате причини да се отнасяте така с мен. Поздрави.
цитат от Zwezda666
Искам да ви кажа, че изтритата ми снимка е колаж и че в галерия " Комп. графика" е пълно с подобни снимки. Не съм нарушавала никакви права, не съм получавала никакво известие за изтриване на снимка и не мисля, че подобно грубо поведение от ваша страна спрямо мен ви прави чест. Спазвам правилата на сайта ви безусловно. Нямате причини да се отнасяте така с мен. Поздрави.

Вашият отговор

За последните 2 месеца мога да гарантирам, че не са допускани такива фотоколажи с използвани чужди елементи и няма да бъдат допускани. Свързвала съм се с лично с десетки потребители за който сме получавали доклад за направени нарушения или сме откривали нарушения при одобрение на снимките. 

Не е срамно да си признаеш, че си свалил чужда снимка и си направил колаж с нея, може да го споделиш с приятели дори в различни сайтове за споделяне на подобни интереси или социални мрежи, но тук това не се толерира. Това е сайт за фотография не е за показване на фотоколажи с елементи на чуждо ваторско право.

цитат от k.dimova

Вашият отговор

За последните 2 месеца мога да гарантирам, че не са допускани такива фотоколажи с използвани чужди елементи и няма да бъдат допускани. Свързвала съм се с лично с десетки потребители за който сме получавали доклад за направени нарушения или сме откривали нарушения при одобрение на снимките. 

Не е срамно да си признаеш, че си свалил чужда снимка и си направил колаж с нея, може да го споделиш с приятели дори в различни сайтове за споделяне на подобни интереси или социални мрежи, но тук това не се толерира. Това е сайт за фотография не е за показване на фотоколажи с елементи на чуждо ваторско право.

Вашият отговор: Да, може за последните 2 месеца да не сте допускали подобни снимки, но по-отдавна са публикувани такива и не са изтрити.Както и да е, уморих се и се измъчих вече да споря...Няма никакъв смисъл...Вече...
Съжалявам, че със спонтанно изразеното от мен мнение съм предизвикала нов повод за  противопоставяния и дебати. Не съм писала във фрумите от първите дни, в които се появи новата платфома, когато често написах какво не харесвам в нея. Не крия, че и сега не ми харесва. Тромав и неприветлив ми е този сайт и не ме привлича. След дълго отсъствие, снощи просто влезнах да надникна дали пък случайно нещо не се е променило. Видях останалите 5-6 познати и добри автори, видях продължаващото напрежение във форумите, нападки, блокирани автори... Написаното от мен беше по-скоро като изпусната въздишка по нещо безвъзвратно изгубено... Една изгубена атмосфера, едни хора и приятели, от които съм се учила тук в продължение на повече от 9 години, и които може би няма да срещна никога повече тук. За това написах, че е жалко.
Не съм искала да засегна никого. И не смятам, че написаното от мен няма връзка с темата,  "проблеми, свързани със сайта". Защото проблеми определено има. И е грешно да се смята, че те могат да бъдат само технически.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола