Популярни снимки за

Всички снимки

Сигнали за грешки и нередности по сайта

цитат от seamew
Моля ви пемахнете рейтинга от средата на снимките,не може ли горе вдясно като на другите и не толкова дебело изписани.

Само собствените Ви снимки в профилната страница имат рейтинг по средата.
Това е така заради двата бутона за "редакция" и "изтриване", които са видими само, когато сте посочили с мишката.
цитат от danivas79
Забелязах нещо днес което преди го нямаше или просто не съм го видяла. Когато снимката е на цял екран (М), системата не се съобразява с предварителното оразмеряване, а си я разпъва на цял екран, колкото е голям екрана толкова я разпъва. При предварително оразмерана снимка 900/600 px, на голям екран (М) я визуализира около 1000/800 наистина на цял екран, но гледката не е много приятна. Може ли по някакъв начин предварително оразмерени снимки да не се разпъват повече от размера с който са качени?

Здравейте,

ще се опитаме да отстраним проблема.

Благодаря за сигнала.

Редактирано от администратор , 28.05.2015 13:50:13

цитат от supercharger

цитат от CDman
Ако може да се добави функция за корекция на коментар под снимка. Преди малко публикувах коментар и погрешка чукнах на друг енмотикон. Не видях начин да коргирам.

Здравейте,
екипа работи по въпроса и се очаква до края на деня да бъде приложена такава функционалност.

Вашият отговор Благодаря за бързата реакция.
цитат от supercharger

цитат от igor100
Предложение за промяна :
В персоналната страница на всеки - секция ИЗВЕСТИЯ - Списък с известия

Здравейте,
поисканата от Вас функционалност е приложена.

Вашият отговор    Благодарство!

Редактирано от автора , 28.05.2015 16:43:03

Браво за експедитивността при отстраняване на проблемите и подобряване на функционалността на сайта! Всяко ново нещо тръгва трудно, но с желание и постоянство ще се реализира. Има още много неща за донатъкмяване, но всичко с времето си. Успех на екипа! 
нямаше ме няколко дни, а промените са толкова много - поздравления!  
Възможността за редактиране на коментар е приложена.

За да редактирате Ваш коментар трябва да кликнете на иконката с "моливче" и на мястото на Вашия текст ще се появи формата за редакция. Когато сте готови с редакцията, просто кликнете извън формата и промяната ще се запише автоматично.
цитат от supercharger

За да редактирате Ваш коментар трябва да кликнете на иконката с "моливче" и на мястото на Вашия текст ще се появи формата за редакция. Когато сте готови с редакцията, просто кликнете извън формата и промяната ще се запише автоматично.

Вашият отговор: А къде е тази иконка с "моливче", няма такава, има други опции, но подобна иконка не съществува.
цитат от Zwezda666

цитат от supercharger

Вашият отговор: А къде е тази иконка с "моливче", няма такава, има други опции, но подобна иконка не съществува.

Вашият отговор - там си е иконката.
Как мога да си изкопирам собствените снимки, нали те ми принадлежат?
цитат от Laura
Как мога да си изкопирам собствените снимки, нали те ми принадлежат?

Вашият отговор - Дани ще те светне по темата.
P_E_T_I_O  вече почнах да се забавлявам тук, кой е този Дани?
цитат от supercharger

Вашият отговор : Работи !

Нов проблем - как да "листна" снимиите с мои коментари ? Наложи се да търся снимката под която съм коментирал, което отне доста време.
цитат от P_E_T_I_O

цитат от Zwezda666

цитат от supercharger

Вашият отговор: Кажете ми, моля ви, къде е тази ионка, че само аз не я виждам?
цитат от Zwezda666

цитат от P_E_T_I_O

цитат от Zwezda666

Вашият отговор - най вдясно, на заглавния ред на постинга ти, до знаменцето.
цитат от P_E_T_I_O

цитат от Zwezda666

цитат от P_E_T_I_O

Вашият отговор - най вдясно, на заглавния ред на постинга ти, до знаменцето.

Вашият отговор: До знаменцето нямам никакви иконки повече...Да не би да имам някакъв бъг в профила си?
цитат от Zwezda666

цитат от  

Вашият отговор: До знаменцето нямам никакви иконки повече...Да не би да имам някакъв бъг в профила си?

Вашият отговор:  Ако операционната система е Уиндоус ХР - наистина НЯМА МОЛИВЧЕ!  Проверено!
цитат от igor100

цитат от Zwezda666

цитат от  

Вашият отговор:  Ако операционната система е Уиндоус ХР - наистина НЯМА МОЛИВЧЕ!  Проверено!

Вашият отговор: 
Аз, също съм с ХР и моливчето си е на място. Редакцията се осъществява. Даже пробвах - почерпих Светльо с една бира под снимката му. Проверено!
цитат от P_E_T_I_O
Аз, също съм с ХР и моливчето си е на място. Редакцията се осъществява. Даже пробвах - почерпих Светльо с една бира под снимката му. Проверено!

Вашият отговор:  Странна работа тогава...  Нямам никакво обяснение.  На един от компютрите в офиса, който е с ХР - няма инструмента за редактиране на собствен коментар(логнат съм !)-  на комп с Уиндоус 7 - всичко е налично.  Явно трябва да се настрои нещо в ХР-то........ 
Вероятно зависи от браузъра?!
цитат от P_E_T_I_O

Вашият отговор: Да, определено при използване на Explorer липсва моливчето, поне при мен е така. С Google Chrome  и Mozilla Firefox няма проблем - моливчето си е на мястото :)
цитат от mishona

цитат от P_E_T_I_O

Вашият отговор: Да, определено при използване на Explorer липсва моливчето, поне при мен е така. С Google Chrome  и Mozilla Firefox няма проблем - моливчето си е на мястото :)

Вашият отговор: аз съм с Google Chrome , но нямам такава иконка, нищо не си е на мястото...
Щом молива се показва на повечето потребители, значи проблема е локален или "във Вашият телевизор".
Нека хората, които не го виждат под определен браузър да направят следното:

Windows: ctrl + F5 или ctrl + R
Mac/Apple: Apple + R or command + R
Linux: F5

Възможно е браузъра да е кеширал и ние нямаме контрол върху това (поне не директно върху браузъра).

Ако проблема продължава, както е описано е добре да се ползва шаблона, който колегата е посочил още в първият пост, скрийншот също би бил добре дошъл.
Няма как да разберем каква система или браузър се ползва без тази информация.
Излезте и влезте наново в акаунта си. 
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола