За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Моля ви пемахнете рейтинга от средата на снимките,не може ли горе вдясно като на другите и не толкова дебело изписани.
Само собствените Ви снимки в профилната страница имат рейтинг по средата.
Това е така заради двата бутона за "редакция" и "изтриване", които са видими само, когато сте посочили с мишката.
Забелязах нещо днес което преди го нямаше или просто не съм го видяла. Когато снимката е на цял екран (М), системата не се съобразява с предварителното оразмеряване, а си я разпъва на цял екран, колкото е голям екрана толкова я разпъва. При предварително оразмерана снимка 900/600 px, на голям екран (М) я визуализира около 1000/800 наистина на цял екран, но гледката не е много приятна. Може ли по някакъв начин предварително оразмерени снимки да не се разпъват повече от размера с който са качени?
Здравейте,
ще се опитаме да отстраним проблема.
Благодаря за сигнала.
Редактирано от администратор , 28.05.2015 13:50:13
Ако може да се добави функция за корекция на коментар под снимка. Преди малко публикувах коментар и погрешка чукнах на друг енмотикон. Не видях начин да коргирам.
Здравейте,
екипа работи по въпроса и се очаква до края на деня да бъде приложена такава функционалност.
Вашият отговор Благодаря за бързата реакция.

Предложение за промяна :
В персоналната страница на всеки - секция ИЗВЕСТИЯ - Списък с известия
Здравейте,
поисканата от Вас функционалност е приложена.
Вашият отговор

Редактирано от автора , 28.05.2015 16:43:03
Браво за експедитивността при отстраняване на проблемите и подобряване на функционалността на сайта! Всяко ново нещо тръгва трудно, но с желание и постоянство ще се реализира. Има още много неща за донатъкмяване, но всичко с времето си. Успех на екипа!
нямаше ме няколко дни, а промените са толкова много - поздравления!

Възможността за редактиране на коментар е приложена.
За да редактирате Ваш коментар трябва да кликнете на иконката с "моливче" и на мястото на Вашия текст ще се появи формата за редакция. Когато сте готови с редакцията, просто кликнете извън формата и промяната ще се запише автоматично.
За да редактирате Ваш коментар трябва да кликнете на иконката с "моливче" и на мястото на Вашия текст ще се появи формата за редакция. Когато сте готови с редакцията, просто кликнете извън формата и промяната ще се запише автоматично.
Вашият отговор: А къде е тази иконка с "моливче", няма такава, има други опции, но подобна иконка не съществува.
Вашият отговор: А къде е тази иконка с "моливче", няма такава, има други опции, но подобна иконка не съществува.
Вашият отговор - там си е иконката.

Как мога да си изкопирам собствените снимки, нали те ми принадлежат?
Как мога да си изкопирам собствените снимки, нали те ми принадлежат?
Вашият отговор - Дани ще те светне по темата.

P_E_T_I_O вече почнах да се забавлявам тук, кой е този Дани?
Вашият отговор : Работи !
Нов проблем - как да "листна" снимиите с мои коментари ?

Вашият отговор - там си е иконката.![]()
Вашият отговор: Кажете ми, моля ви, къде е тази ионка, че само аз не я виждам?
Вашият отговор - най вдясно, на заглавния ред на постинга ти, до знаменцето.
Вашият отговор - най вдясно, на заглавния ред на постинга ти, до знаменцето.
Вашият отговор: До знаменцето нямам никакви иконки повече...Да не би да имам някакъв бъг в профила си?
Вашият отговор: До знаменцето нямам никакви иконки повече...Да не би да имам някакъв бъг в профила си?
Вашият отговор: Ако операционната система е Уиндоус ХР - наистина НЯМА МОЛИВЧЕ! Проверено!

Вашият отговор: Ако операционната система е Уиндоус ХР - наистина НЯМА МОЛИВЧЕ! Проверено!![]()
Вашият отговор:

Аз, също съм с ХР и моливчето си е на място. Редакцията се осъществява. Даже пробвах - почерпих Светльо с една бира под снимката му. Проверено!

Аз, също съм с ХР и моливчето си е на място. Редакцията се осъществява. Даже пробвах - почерпих Светльо с една бира под снимката му. Проверено!![]()
Вашият отговор: Странна работа тогава...

Вероятно зависи от браузъра?!
Вашият отговор: Да, определено при използване на Explorer липсва моливчето, поне при мен е така. С Google Chrome и Mozilla Firefox няма проблем - моливчето си е на мястото :)
Вашият отговор: Да, определено при използване на Explorer липсва моливчето, поне при мен е така. С Google Chrome и Mozilla Firefox няма проблем - моливчето си е на мястото :)
Вашият отговор: аз съм с Google Chrome , но нямам такава иконка, нищо не си е на мястото...
Щом молива се показва на повечето потребители, значи проблема е локален или "във Вашият телевизор".
Нека хората, които не го виждат под определен браузър да направят следното:
Windows: ctrl + F5 или ctrl + R
Mac/Apple: Apple + R or command + R
Linux: F5
Възможно е браузъра да е кеширал и ние нямаме контрол върху това (поне не директно върху браузъра).
Ако проблема продължава, както е описано е добре да се ползва шаблона, който колегата е посочил още в първият пост, скрийншот също би бил добре дошъл.
Няма как да разберем каква система или браузър се ползва без тази информация.
Нека хората, които не го виждат под определен браузър да направят следното:
Windows: ctrl + F5 или ctrl + R
Mac/Apple: Apple + R or command + R
Linux: F5
Възможно е браузъра да е кеширал и ние нямаме контрол върху това (поне не директно върху браузъра).
Ако проблема продължава, както е описано е добре да се ползва шаблона, който колегата е посочил още в първият пост, скрийншот също би бил добре дошъл.
Няма как да разберем каква система или браузър се ползва без тази информация.
Излезте и влезте наново в акаунта си.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!