Популярни снимки за

Всички снимки

Сигнали за грешки и нередности по сайта

цитат от ElenaAlex
В галериите, когато се постави мишката върху снимка се показва уголемена версия на снимката. Обаче понякога показва съседна снимка, понякога нищо не показва, понякога, като се отвори снимката, не иска да се затваря, а понякога ги изрежда по реда на минаване на мишката, което е адски дразнещо и няма как да се избегне, ако човек иска да види някоя снимка посредата.
Браузъра е ИЕ11, ОС: Win7

Вашият отговор - Има вариант да забраниш опцията за показване на снимки в уголемен вид, при посочване с мишката. Всичкото това - в профила ти.
Здравейте ,

има няколко неща, на които искам да обърна внимание.

1. Най-нови снимки .Когато ги подреждам по гласове или рейтинг, се появяват снимки от преди години .

2.Преди време писах за нередности относно личните галериите, все още не мога да разпределям старите си снимки в галерии с изключение на животни и цветя ,които по неясни причини успях да добавя към съответната галерия.Предполагам ,че някой е работил по въпроса ,но проблема си остава.

3.Нямам отговор на въпроса относно  промените по точката от условията на сайта ,отнасяща се до изполването  от Presence на публикуваните материали в този сайт за реклама и подобни дейности.

4.Последовател съм на повече автори, отколкото показва личната ми страница .

5.Снимките в мобилната версия, все още  се визуализират малки с изключение на тези отворени от началната страница

6.Липсват коментарите под снимките в мобилната версия ,както и възможност да бъдат написани такива.

Предполагам ,че се работи и ако някой друг е повдигнал тези въпроси, присъединявам се към него/нея.

Поздрави!

Редактирано от автора , 31.05.2015 00:59:36

ehnaton: Относно т.1, подадох веднъж сигнал, че най-новите снимки са всъщност от последните 48 часа и е добре да бъдат отделени от другите, с които сега са в обща поредица страници. Това би ни улеснило в преглеждането им, както и в проследяването на техния рейтинг и посещения. Не разбирам защо на някои сигнали има отговор, на други - не. Не се считат за важни или работата по тях е трудоемка и резултатите ще се забавят.
цитат от Galicia
За втори път подавам този сигнал, мисля, че и друг писа по същия въпрос: има нови автори на сайта и от най-новите снимки отивам на личната им страница, оттам - да видя снимките им. После се връщам на страницата им, но от нея не мога да се върна на снимката, от която съм тръгнала. Трябва отново да вляза в най-новите снимки и ако не съм запомнила на коя страница е била, започва търсене... Това доста затруднява!

Вашият отговор
Клик с десен бутон нa мишкaтa върху бутонa "нaзaд" нa брaузърa. В пaдaщото меню ти излизaт поне 10 стъпки нaзaд в зaвисимост от нaстройките нa брaузърa ти. От тaм се връщaш сaмо с един клик примерно 5 стъпки нaзaд. 
цитат от P_E_T_I_O

цитат от ElenaAlex
В галериите, когато се постави мишката върху снимка се показва уголемена версия на снимката. Обаче понякога показва съседна снимка, понякога нищо не показва, понякога, като се отвори снимката, не иска да се затваря, а понякога ги изрежда по реда на минаване на мишката, което е адски дразнещо и няма как да се избегне, ако човек иска да види някоя снимка посредата.

Вашият отговор - Има вариант да забраниш опцията за показване на снимки в уголемен вид, при посочване с мишката. Всичкото това - в профила ти.

Благодаря, смених го, но това не оправя самия проблем. Предлагам да се сложи закъснение от 2-3-4-5 секунди за отваряне на голямата снимка, така ще се избегне отварянето, като се минава само с мишката и може би ще реши проблема с объркването при отваряне на снимки.
danivas79: Относно съвета Ви за връщането от лична страница към най-новите снимки - благодаря, така работи!
цитат от Galicia
ehnaton: Относно т.1, подадох веднъж сигнал, че най-новите снимки са всъщност от последните 48 часа и е добре да бъдат отделени от другите, с които сега са в обща поредица страници. Това би ни улеснило в преглеждането им, както и в проследяването на техния рейтинг и посещения. Не разбирам защо на някои сигнали има отговор, на други - не. Не се считат за важни или работата по тях е трудоемка и резултатите ще се забавят.

Вашият отговор Здравей,

предполагам ,че промените отнемат различно време и както казваш едни са по-лесно реализуеми от други..
Поздрави
От пускането на платформата следя развитието и с направените промени и с риск да повторя писано от колегите бих искал отново да акцентирам с няколко предложения:

1. Заглавната страница - независимо от скрол допълненията стои тежко и не визуализира фотографски сайта. Освен това асоциацията на слогана с бекграунда не е от полза на авторите на страницата; Третата част от скрол лентата изречението "Учете се от добрите" - спокойно може да се премахне /и без това сайта генерира произволно подбрани профили на автори/ и да остане само "Свържете се с други фотографи от общността", Четвъртата част от скрол лентата - Вдъхновение от цял свят е тотално излишна, а и не функционира; Изцяло може да се помисли за художествено-графичната част на първа страница. Хем да не е толкова претрупана, хем да съдържа нещата , които всеки, току що попаднал на сайта виждайки, да го хареса :)
2. Менюто, което активираме в дясно за да изберем период от време или галерия предлагам да се самозатваря след направен избор, тъй като докато го изключи с Х потребителя, то закрива част страницата на сайта и дразни;
3. Конкурси - тук изобщо не става ясна идеята - изсипани са всички конкурси от сайта през годините и е направен миш-маш;
4. Когато се отваря авторова страница се позиционира и отваря прозореца с данни за автора - в повечето случаи няколко текстови символа на празна страница дори някои от потребителите посочват недостатъчно или напълно неверни данни. Предлагам да се отваря първо страницата със снимки, защото това реално представя автора, а след това разглеждащия да си избира къкво иска да гледа от лентата на менюто.
Google Chrome -  Win 7 64bit
Има още дреболии, които могат да подобрят функционалността и визията на сайта, но да ги караме едно по едно. Успех на екипа!

Редактирано от автора , 01.06.2015 09:15:38

spstefanov - подкрепям напълно написаното 
цитат от ehnaton
Здравейте ,

има няколко неща, на които искам да обърна внимание.

1. Най-нови снимки .Когато ги подреждам по гласове или рейтинг, се появяват снимки от преди години .

2.Преди време писах за нередности относно личните галериите, все още не мога да разпределям старите си снимки в галерии с изключение на животни и цветя ,които по неясни причини успях да добавя към съответната галерия.Предполагам ,че някой е работил по въпроса ,но проблема си остава.

3.Нямам отговор на въпроса относно  промените по точката от условията на сайта ,отнасяща се до изполването  от Presence на публикуваните материали в този сайт за реклама и подобни дейности.

4.Последовател съм на повече автори, отколкото показва личната ми страница .

5.Снимките в мобилната версия, все още  се визуализират малки с изключение на тези отворени от началната страница

6.Липсват коментарите под снимките в мобилната версия ,както и възможност да бъдат написани такива.

Предполагам ,че се работи и ако някой друг е повдигнал тези въпроси, присъединявам се към него/нея.

Поздрави!

Здравейте,

1. Първоначално страницата се наричаше "Всички снимки", където по подразбиране се подреждат по Дата, т.е. най-новите излизат първи. Наложи се да сменим заглавието на бутона и страницата на "Най-нови снимки" за улеснение на тези, които искат достъп до най-новите снимки. Разбираме объркването, но работим по самостоятелна страница с най-новите снимки така, че се очаква да бъде имплементирана.
2. Все още ли имате този проблем. Трудно ни е да определим проблема. Ако желаете можете да ми изпратите лично съобщение за да продължим дискусията там.
3. Ще се постараем точката касаеща използването на публикуваните материали за рекламни цели в следващите няколко дена да бъде променена. Искаме да Ви уверим, че екипа на Presence няма намерение да отпечата, например календари с Вашите снимки и да ги пусне на пазара. Под „използване за рекламни и подобни дейности“ имаме в предвид използването на водещи снимки за дизайна на сайта, както е на началната страница или за плакати рекламиращи изложби, както в случая използваме снимките за плаката на “Туризъм и пътуване 2014”. При всяко използване на снимка в цял размер изрично изписваме името на автора и името на снимката.
4. До сега отсявахме на произволен принцип няколко от общата бройка, но ще помислим за решение, което да имплементираме, за да може пълния списък от автори да бъде видим.
5. Можете ли да бъдете по конкретен относно проблема?
6. Ще бъдат добавени, но е възможно при различни мобилни устройства редакторите да не работят както се очаква.

Благодаря за Вашите сигнали.

Редактирано от администратор , 01.06.2015 17:33:45

цитат от Galicia

Здравейте,
Екипа ни работи по самостоятелна страница с най-новите снимки така, че близките дни ще бъде имплементирана.
цитат от ElenaAlex

цитат от P_E_T_I_O

цитат от ElenaAlex

Благодаря, смених го, но това не оправя самия проблем. Предлагам да се сложи закъснение от 2-3-4-5 секунди за отваряне на голямата снимка, така ще се избегне отварянето, като се минава само с мишката и може би ще реши проблема с объркването при отваряне на снимки.

Благодаря за сигнала,
ще изследваме проблема и ще се погрижим за някакво адекватно решение.
цитат от spstefanov
От пускането на платформата следя развитието и с направените промени и с риск да повторя писано от колегите бих искал отново да акцентирам с няколко предложения:

1. Заглавната страница - независимо от скрол допълненията стои тежко и не визуализира фотографски сайта. Освен това асоциацията на слогана с бекграунда не е от полза на авторите на страницата; Третата част от скрол лентата изречението "Учете се от добрите" - спокойно може да се премахне /и без това сайта генерира произволно подбрани профили на автори/ и да остане само "Свържете се с други фотографи от общността", Четвъртата част от скрол лентата - Вдъхновение от цял свят е тотално излишна, а и не функционира; Изцяло може да се помисли за художествено-графичната част на първа страница. Хем да не е толкова претрупана, хем да съдържа нещата , които всеки, току що попаднал на сайта виждайки, да го хареса :)
2. Менюто, което активираме в дясно за да изберем период от време или галерия предлагам да се самозатваря след направен избор, тъй като докато го изключи с Х потребителя, то закрива част страницата на сайта и дразни;
3. Конкурси - тук изобщо не става ясна идеята - изсипани са всички конкурси от сайта през годините и е направен миш-маш;
4. Когато се отваря авторова страница се позиционира и отваря прозореца с данни за автора - в повечето случаи няколко текстови символа на празна страница дори някои от потребителите посочват недостатъчно или напълно неверни данни. Предлагам да се отваря първо страницата със снимки, защото това реално представя автора, а след това разглеждащия да си избира къкво иска да гледа от лентата на менюто.
Google Chrome -  Win 7 64bit
Има още дреболии, които могат да подобрят функционалността и визията на сайта, но да ги караме едно по едно. Успех на екипа!

Здравейте,

1. Ще предам на екипа, но от сега мога да Ви уверя, че в най-скоро време ще имплементираме персонална "начална страница"
2. Ако големината на монитора (респективно на браузъра) е по-голяма плаващото меню няма да скрива съдържанието, но ще направим корекция, която да скрива винаги менюто при монитор по-малък в ширината необходима за да не покрива съдържанието.
3. Можете да прочетете този коментар, където сме обяснили идеята за конкурсите
4. Приемаме препоръката Ви и ще го имплементираме.

Благодаря за сигналите и препоръките Ви.

Редактирано от администратор , 01.06.2015 17:31:21

...Чудя се защо админите не отговарят на всички предложения, а само на част от тях. Би трябвало, ако се отговаря, да бъде на всички.

Искам да допълня нещо към последното за профила - по-добре мисля, че ще е не да се отваря страницата със снимки, а един или два реда с най-добрите снимки, т.е. в профила да е събрано всичко, но в съкратен вариант.
цитат от omsifan
...Чудя се защо админите не отговарят на всички предложения, а само на част от тях. Би трябвало, ако се отговаря, да бъде на всички.

Искам да допълня нещо към последното за профила - по-добре мисля, че ще е не да се отваря страницата със снимки, а един или два реда с най-добрите снимки, т.е. в профила да е събрано всичко, но в съкратен вариант.

Част от тях се обмислят. Някои неща отнемат повече време за разработване и не можем да откликнем на всички веднага, други ги оправяме и пропускаме в суматохата да ги отбележем.
Не забравяйте, че освен нещата споменати тук, разработваме и допълнителни функционалности, а разпокъсаността на работата води само до лоши последствия :)
цитат от supercharger

цитат от ehnaton
Здравейте ,
.....................................

5. Можете ли да бъдете по конкретен относно проблема?

Благодаря за Вашите сигнали.

Вашият отговор
Здравейте!
Мобилната ми версия вече показва коментари и мога да правя такива .

5.В момента няма проблем .Може би съм закъснял със сигнала и е бил отсранен междувременно.

Ще проверя отново проблема от т.2. и ще ви пиша подробно на съобщение.Явно другите потребители нямат подобни проблеми.

Благодаря за отговорите и свършената работа!
Когато съм логната в акаунта ми, не виждам коментарите под собствените ми снимки, изписва че има еди колко си на брой коментари, но самите коментари ги няма. Иначе под снимките на другите автори, нямам проблем, виждам всичко - Мозила/Хром и Уин 7. Учудва ме факта, че на телефона го нямам този проблем, а там съм с бъгавия андроид 4.1.2 и Хром.  Някой друг с подобни болежки или да си ровичкам настройките на браузъра?
цитат от danivas79
Когато съм логната в акаунта ми, не виждам коментарите под собствените ми снимки, изписва че има еди колко си на брой коментари, но самите коментари ги няма. Иначе под снимките на другите автори, нямам проблем, виждам всичко - Мозила/Хром и Уин 7. Учудва ме факта, че на телефона го нямам този проблем, а там съм с бъгавия андроид 4.1.2 и Хром.  Някой друг с подобни болежки или да си ровичкам настройките на браузъра?

Не би трябвало да има проблем. В момента правим обновления и може да сте кеширали нещо.
Моля опитайте отново и кажете дали има проблем.
Всичко вече е ок, благодаря Ви.
Оказа се, че на последната ми снимка "Петуния - 5" са забранени коментарите! Трябваше да редактирам 2-3 пъти, за да бъдат отново разрешени! Бяха гласували вече 7 души, чието мнение ми е важно - нито знам кои са, нито какво имат да кажат по снимката! Жалко!!! Ако системата и това може да прави, когато й е кеф, просто нямам коментар!!!

Редактирано от автора , 04.06.2015 08:56:24

цитат от Galicia
Оказа се, че на последната ми снимка "Петуния - 5" са забранени коментарите! Трябваше да редактирам 2-3 пъти, за да бъдат отново разрешени! Бяха гласували вече 7 души, чието мнение ми е важно - нито знам кои са, нито какво имат да кажат по снимката! Жалко!!! Ако системата и това може да прави, когато й е кеф, просто нямам коментар!!!

Системата не може да "прави каквото и е кеф".
Реално погледнато не можете да разберете кой е гласувал за Ваша снимка. Това, че тези хора биха коментирали под снимката е въпрос на техен избор и това пак не гарантира, че са гласували.

Досега никой не се е оплакал, че снимката му сама си изключва коментарите, въпреки това ще погледнем отново дали има някакъв проблем.

Ако на някой друг му се е случило нещо подобно, моля да сигнализира.
Ако системата и това може да прави, когато й е кеф, просто нямам коментар!!!

Вашият отговор
Аз имам, поздравление - създали сте изкуствен интелект и нобеловата награда ви е в кърпа вързана. А дано, ама надали. Все пак Ви го пожелавам от все сърце.
d.hristov: Благодаря, че се отзовахте веднага на сигнала ми! Това за коментарите и за гласуването е точно така, както го пишете! Но аз подадох сигнал, защото съфорумци ме попитаха защо съм забранила коментарите си, понеже никога не правя това! Тогава видях, че наистина са забранени и единственото мое обяснение беше, че системата сама го е направила! Лека работа!
ico10 - бутона до лупата си е за галериите - ползвай този в дясно - еднаква визия, но различна функция са
цитат от Galicia
d.hristov: Благодаря, че се отзовахте веднага на сигнала ми! Това за коментарите и за гласуването е точно така, както го пишете! Но аз подадох сигнал, защото съфорумци ме попитаха защо съм забранила коментарите си, понеже никога не правя това! Тогава видях, че наистина са забранени и единственото мое обяснение беше, че системата сама го е направила! Лека работа!

Вашият отговор  Забелязах че системата реагира и на кликане в близост до натписа  ( преди курсора да е станал ръчичка)   - може би така е станало  
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола