Популярни снимки за

Всички снимки

Сигнали за грешки и нередности по сайта

Така не се получи. Пробвах с редакция на всяка снимка, дълга, протяжна и неприятна дейност, но се получи. Жалко, че само по този начин може да се поставят собствени снимки в любими, а не по традиционния начин за добавяне на снимка в любими... Жалко...За много неща!

цитат от Zwezda666
Така не се получи. Пробвах с редакция на всяка снимка, дълга, протяжна и неприятна дейност, но се получи. Жалко, че само по този начин може да се поставят собствени снимки в любими, а не по традиционния начин за добавяне на снимка в любими... Жалко...За много неща!

Вие не сте разбрали... функционалността "Собствени любими снимки" не съществува вече. Можете да добавяте любими снимки на други автори, но не и Вашите собствени.

Още едно предложение има за форума.. Вкарайте един бутон "последна" страница за мобилната версия, защото при повече от 10 страници тема е безумие да цъкаш "следваща" постоянно. Направете видими коментароте в мобилната версия и изобщо не пренебрегвайте удобствата там предвид че днес живеем на колела и пистоянно сме в движение. Мобилните устройства стана необходимост .... Благодаря.

Редактирано от автора , 26.05.2015 18:27:04

цитат от Zwezda666

Няма нужда от редакция на всяка снимка. Първо отивате в Албуми, след това трябва с мишката да сте върху албума, след това избирате първия бутон "Добави/премахни снимки от албум" и избирате снимките, които искате да сложите в албума.
цитат от supercharger

цитат от Zwezda666

Вие не сте разбрали... функционалността "Собствени любими снимки" не съществува вече. Можете да добавяте любими снимки на други автори, но не и Вашите собствени.

Да, прекрасно Ви разбрах, затова споменах, че е жалко...
цитат от omsifan

цитат от Zwezda666

Няма нужда от редакция на всяка снимка. Първо отивате в Албуми, след това трябва с мишката да сте върху албума, след това избирате първия бутон "Добави/премахни снимки от албум" и избирате снимките, които искате да сложите в албума.

Вашият отговор: Опитах така, не се получи.
Здравейте,

Явно се работи по промените в сайта .Бих искал да напомня и уточня някои неща относно "Албумите".

Има промени, тъй като успях да добавя снимки към един от албумите ,но проблема е ,че останалите снимики не се показват ,когато натисна бутона за добавяне и премахване.Системата ме подканва да кача нови снимки!
Тук следва да обърна внимание и на това ,че след като потребителя попадне в конкретен албум ,връщане то му към останалите албуми може единствено да се извърши като повтори цялата процедура отивайки на потребителското си име /страница. Може ли, това да стане като се изведат връзки към всички албуми, за да може преминаването от албум на албум да се улесни? Или поне да има бутон "всички албуми " с директна връзка към тях? 
Благодаря!

Редактирано от автора , 26.05.2015 21:48:10

Петьо, знаеш че не одобрявам системата за автоматичен рисайз, писала съм за това в друга тема. Но в крайна сметка я има, затова съм съгласна с теб, че снимки до 1000 пиксела и 500Кб, не биват да се пипат, дори и това да води до скрул на по - малките монитори, а големите снимки да ги прави каквото си поиска. Мисля, че не съм обяснила ясно и не си ме разбрал. Когато кликнеш от някоя галерия да отвориш някоя снимка тя се визуализира точно според екрана ти (това е мое предположение), но когато натиснеш клавиш М за цял екран пак ли я виждаш малка? Аз току що изтеглих твоята последна снимка 900/604 пиксела и така я виждам на моя екран, нито по малка, нито по-голяма независимо че имма още място и може да я разпъне още до края на монитора. При мен проблем няма, което ме навежда, че това е някакъв бъг. Кажи с коя операционна система си и с кой браузър работиш за да се тества. Поздрави :) 

Редактирано от автора , 26.05.2015 21:48:49

Със  ХР и мозила съм. На пълен екран, снимката изглажда същата, дори малко по-малка... Отварял съм снимки и от други сайтове - фотофорум, примерно. Няма този проблем..... Снощи качих една, недообработена, само за пробата. Беше 900 пиксела по дългата а изглеждаше като от порядъка на 600 . Освен това при качване леко я омазва. Махнах я.
Виждам, че админите активно работят по сайта и искам да попитам нещо.

Каква е логиката коментарите да са в обратна хронология т.е. най-новите да са най-отгоре ?

Нормално се пише от горе надолу и от ляво надясно. Сигурно и при програмирането е така.

И още нещо - мисля, че за начална страница ще е по-добре да са най-новите снимки в сайта като в горната част да има банер "Тук прохождат талантите".

Бутона "качи снимка" в последната страница "вдъхновение от цял свят" според мен е излишен защото ако автор иска да качи снимка ще си влезе в профила и от ще я качи.

Това е за момента.

Като цяло малко трудно, но започвам да се ориентирам в новия сайт.

Редактирано от автора , 27.05.2015 09:02:09

Петьо точно тази снимка изтеглих която си изтрил. Ако ти се занимава дай мейл на лични да ти я изпратя за да видиш аз как я виждам, поне аз не забелязвам да е омазана.  Дано програмистите оправят нещата по бързо, че това е доста неприятно за теб.  Аз съм с уин7 и хром и не виждам за сега проблем, освен избора на шрифт и цвят, но както казах на един потребител - колкото очи гледат дизайна толкова различни мнение ще се получат, така че това не е проблем за мен.. Някой друг да има проблема на Петьо? Пишете операцинната система и браузъра който ползвате, защото повярвайте невероятно трудно е да угодиш на една камара браузъри. Сега и след анонсирането на Спартан от майкрософт  - ужаса е пълен. Не че това оневинява собственика за прибързаната работа, но ще гледаме позитивно на нещата - има желание и полага усилия да се случат нещата така че всички да са доволни за което аз лично благодаря.
Като казвам "леко омазана", имам предвид, че става такава при качването. Сравнявайки снимката подготвена за качване и вече качената - разликата е видна. Т.е. - преди да качиш, трябва да шарпваш мааалко повечко, ама колко? Това го нямаше в кулпикс и явно трябва да се отработи.............. А колкото до големината /грубо казано/ с която се гледат снимките след новата платформа - разбрах, че има и други потребители с тоя проблем...
Снимките се показват по подразбиране с максимална височина 80% от екрана. При натискане на бутона N от клавиатурата се премахва ограничението във височина. По този начин снимката се показва в реални размери, но не по-широка от максималната ширина на сайта.
цитат от supercharger
Снимките се показват по подразбиране с максимална височина 80% от екрана. При натискане на бутона N от клавиатурата се премахва ограничението във височина. По този начин снимката се показва в реални размери, но не по-широка от максималната ширина на сайта.

Вашият отговор - Ето, че не са ни били малки мониторите. Просто "вълшебния клавиш" N, тихичко се е спотайвал.
Мерси!
Иска ми се този надпис 18+ да се махне от всички снимки, а да се появява само при влизане в галерията (акт арт). Първо е много досадно всяка снимка да я отваряш и затваряш със сложна клавишна поредица, и второ искам да гледам само качественна фотография а не да отварям всяка душевна диария. 

Без заглавие
Източник: http://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net

Кажете как да разбера какво е за гледане и какво не. 

Редактирано от автора , 27.05.2015 12:46:21

Прочетох няколко мнения според които третата секция от началната страница не им допада "Учете се от добрите". Затова за да няма дразги кой е добър и кой не, предлагам да бъде заменен текста с "популярни автори" (казахте че се въртят на произволен принцип от автори топ 100), както и отсрани на малките кръгли бутончета за пряк достъп. Защото сега секцията според бутончето е "автори", а като отидеш на нея е "учете се от добрите". Отделно има приемстсвеност и последователност в логиката - популярни снимки, популярни автори. Ако се одобрява от съфорумниците ще помоля за тази дребна промяна в името на спазване на добрия тон. 
цитат от deadlirics
Иска ми се този надпис 18+ да се махне от всички снимки, а да се появява само при влизане в галерията (акт арт). Първо е много досадно всяка снимка да я отваряш и затваряш със сложна клавишна поредица, и второ искам да гледам само качественна фотография а не да отварям всяка душевна диария. 

Без заглавие
Източник: http://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net

Кажете как да разбера какво е за гледане и какво не. 

Филтъра "18+" може да бъде премахнат като влезете в настройки на профил радел "Галерии" и отметнете опцията "Покажи съдържание за възрастни".
Много ви моля, нека да има някакъв брояч, който да показва на всеки акаунт тук колко снимки е публикувал от седмичния си лимит и колко още му остава да публикува, за да може всеки да се ориентира. Качените и изтритите после снимки влизат ли в бройката за седмичния лимит?
Имам въпрос до админите относно нововъдеденията - обмисля ли се извеждането на бутон за най-нови снимки на по-удобно място?

Редактирано от автора , 27.05.2015 18:07:19

Предложение за промяна :
В персоналната страница на всеки - секция ИЗВЕСТИЯ - Списък с известия
- По възможност ИЗТРИВАНЕТО НА  ИЗВЕСТИЯ (кошчето / рисайкъл бина!) да се замени с ПРОЗОРЧЕ с възможност за отмятане с "чавка" на всяко известие(което желаеш да изтриеш) и изведен функционален бутон ИЗТРИЙ на избраните известия / или всички известия. 
    В момента изтриването е доста бавен процес защото става само и единствено за всяко едно поотделно.

Не откривам смисъл да  се трупат страници с известия в персоналната страница на всеки...и едва ли ще се връщаме много във времето назад когато например се натрупат 15-20, че и повече страници за да си ГИ видим отново.  Може да се помисли и за вариант - сайтът автоматично да запазва САМО последните 20 известия.

...Не, че твърде важно в настоящия момент,но е излишно затормозяване на функционалността за сметка на скоростта на други функции..
Та...тъй

Ако може да се добави функция за корекция на коментар под снимка. Преди малко публикувах коментар и погрешка чукнах на друг енмотикон. Не видях начин да коргирам.
Моля ви премахнете рейтинга от средата на снимките,не може ли горе вдясно като на другите и не толкова дебело изписани.

Редактирано от автора , 28.05.2015 15:42:02

Забелязах нещо днес което преди го нямаше или просто не съм го видяла. Когато снимката е на цял екран (М), системата не се съобразява с предварителното оразмеряване, а си я разпъва на цял екран, колкото е голям екрана толкова я разпъва. При предварително оразмерана снимка 900/600 px, на голям екран (М) я визуализира около 1000/800 наистина на цял екран, но гледката не е много приятна. Може ли по някакъв начин предварително оразмерени снимки да не се разпъват повече от размера с който са качени?

Редактирано от автора , 28.05.2015 13:19:57

цитат от igor100
Предложение за промяна :
В персоналната страница на всеки - секция ИЗВЕСТИЯ - Списък с известия
- По възможност ИЗТРИВАНЕТО НА  ИЗВЕСТИЯ (кошчето / рисайкъл бина!) да се замени с ПРОЗОРЧЕ с възможност за отмятане с "чавка" на всяко известие(което желаеш да изтриеш) и изведен функционален бутон ИЗТРИЙ на избраните известия / или всички известия. 
    В момента изтриването е доста бавен процес защото става само и единствено за всяко едно поотделно.

Не откривам смисъл да  се трупат страници с известия в персоналната страница на всеки...и едва ли ще се връщаме много във времето назад когато например се натрупат 15-20, че и повече страници за да си ГИ видим отново.  Може да се помисли и за вариант - сайтът автоматично да запазва САМО последните 20 известия.

...Не, че твърде важно в настоящия момент,но е излишно затормозяване на функционалността за сметка на скоростта на други функции..
Та...тъй

Здравейте,
поисканата от Вас функционалност е приложена.
цитат от CDman
Ако може да се добави функция за корекция на коментар под снимка. Преди малко публикувах коментар и погрешка чукнах на друг енмотикон. Не видях начин да коргирам.

Здравейте,
екипа работи по въпроса и се очаква до края на деня да бъде приложена такава функционалност.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола